36

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Браво, за една нощ дежурство ще си тупнат сумата от 2 лева. Толкова струва в капучиното в сладкарницата под нас. А 2-3 нощи дежурство ти осигуряват парче торта "бяла неделя" живеем в приказна държава.

35

?????

преди 6 години

Това сериозно изявление ли е или е фейк? Не ми се вярва да е сериозно, по закон е недопустимо толкова малка надбавка, да не говорим за моралният етикет, че си е чиста подигравка. Не им ли се управлява вече на властта?

34

Анонимен

преди 6 години

това някакъв майтап ли е ???по добре бих работил доброволно, без пари, отколкото за 2 лв през нощта !!

33

Анонимен

преди 6 години

Не е процент от заплатата, фиксирано е 25 стотинки. Ама да им плащат нощен труд само за времето когато са нощем извън патрулките. При нас е така, няма майтап.

32

Анонимен

преди 6 години

по закон нощният труд се плаща по коефициент на заплатата. Ако това смешно четвърт левче се добавя към умноженият надник, то ...абе към каквото и да се прибави е смешно четвърт левче. Но пък влизаме в сценарият в който сме вдигнали заплатите на полицията.

31

Анонимен

преди 6 години

Ми що, такива са правилата за нощния труд навсякъде в нашата мила родина. Ние от кога-а-а взимаме по едно яйце на час нощен труд. Хем и нашият не е лесен, не работим с химикалки.

30

Анонимен

преди 6 години

Ей туй е заплащане на европейски пъцулай. Тринадесет евроцента на час нощен труд. Макар че на тази банда рушветчии и това й е много. Те са на хранилка при мутрите,пазят проститутките,далавери, дроги, рушветчета,все тънки неща. То на една заплата кара ли се.

29

asdf

преди 6 години

Пичове, сори, ама ние сме бедна държава. При това ниво на доходи, колко трябва да вземат полицаите? При положение, че наскоро обявиха големите повишения в спешната помощ, до ниво от "крупните" 1500 лв., какво повече да говорим. На учителите, колко са им заплатите? А пенсионерите, как е там? Про толкова крадливи политици, при толкова спъната администрация, няма как да се прави нормално бизнес в страната. Затова няма и кой да пълни хазната, за да има за заплати и пенсии.

28

Ушев

преди 6 години

И това им е много.

27

Анонимен

преди 6 години

Гавра.

26

Нел

преди 6 години

До АнонименСтава с дебели заробващи кредити.

25

Анонимен

преди 6 години

'мотивират' с 25 стотинки на час нощна работа, и то полицейска? без да съм полицай, ако бях на тяхно място, направо щях да напусна след такава 'мотивация'.

24

Браво!

преди 6 години

Голяма гавра с Ушев!

23

Анонимен

преди 6 години

При такива ставки, полицаите да имат право да откажат извънреден нощен труд

22

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно,момчета,ние,гражданите сме насреща.50 лв.стигат ли за превишена скорост,пиян или дрогиран шофьор?Ако-да,всичко е наред.Явно държавата предпочита ние да ви плащаме,отколкото тя да се бръкне по-дълбоко.Какво им дреме на тия,които пътуват с бронирани коли и кортежи,че катастрофите растат със скоростта на светлината,нали те са насигурно.

21

1

преди 6 години

0.25ст. ама уточнете с данък или чисто,*** майтапа

20

ГОШО

преди 6 години

Правителството на Орешарски ги беше направило по 27ст/час,предишното правителство на ГЕРБ ги намали на 15-16ст/час.....сега ги вдигат на 25ст/час.....и това е повишение?!?!?А да не забравяме и много важната привилегия-"ободряващи напитки" за нощните дежурства-хвърлят ти едно пакетче 3в1 и едно пакетче разтворим чай лимон,но не на Nescafe ами от тези по 15ст....а от теб се очаква да имаш газов котлони джезве за да си стоплиш вода и да пиеш "ободряваща напитка"А и ги дават 20-30дни в годината...:)

19

ПОЛИТИК

преди 6 години

Ако им плащаме високи заплати няма как да ги корумпираме, а те ни трябват корумпирани.

18

qwerty

преди 6 години

До АхахахахаахАми виж в официалните документи за нощен труд в България - 7 ст./час!

17

Анонимен

преди 6 години

А сега напишете при какви условия и заплати работят в личната гвардия на политиците - НСО. Така ще стане ясно защо има две системи за сигурност - една за политици и друга за останалите граждани. А в белите страни в Западна Европа с охраната на политици когато има нужда се занимава полицията.