48

смях

преди 6 години

A бе шубе ли я от Сара Вагенкнехт? Фрауке Петри?

47

24 септеври 2017

преди 6 години

Избори, избори. Като минат изборите ще видим кой, какъв е. Кой е велик, кой най-велик и така нататъка.

46

Анонимен

преди 6 години

Германия отдавна не е тази държава, за която много хора я мислеха. Колкото и да се прави на лидер в Европейската политика, доверието към нея е доста подкопано, не без участието на самите германци.

45

хилядолетен райх

преди 6 години

Баба Ангела води война срещу остатъка от света! Иска да възстанови хилядолетния райх, като тя стане хилядолетна канцлерка.

44

Анонимен

преди 6 години

Меркел - гросмайстор на съсипването на една нация и държава

43

фабрика за лъжи

преди 6 години

DW отново лъже. В Германия няма опозиция. Шулц не е опозиция, а е партньор в новата стара коалиция, т.н. "гроко"!

42

Анонимен

преди 6 години

гросмаистор на оралната любов на сорос

41

чъки

преди 6 години

Мале тък гъмжи от *** и русофили,то не че има разлика.Омразата срещу Запада ги обединява.Омразата към по умните,цивилизовани хора.Путин,Ердоган,Ким Мин,Аятолах Химейни,Садам,Кадафи,техните идоли.Ди Ти ше го оправи всички.Обама един път каза че'' Това че имаме най добрия чук,не значи,че винаги трябва да използваме''Еми времето за големия чук дойде.

40

Анонимен

преди 6 години

Меркел докара такива проблеми на германците, че само мазохисти могат да пак да гласуват. Германците са верни на фюрера докрай, независимо кой е. Големи гглупаци.

39

Блейк

преди 6 години

Тая ако е гросмайстор, Путин значи е Орак.

38

Чиста ненавист

преди 6 години

Всички изброени политически "достижения" на Шайзела Изперкел граничат с идиотията, а някои са нагазили дълбоко в нея. Швабската свиння е вредна *** и продажна ционистка пионка.

37

Жиб.

преди 6 години

Препържените гости на Германия са мечта на всяка лява,т.е. червена опозиция разбира се- с тяхна помощ тя ще лови риба в мътна вода и ще прави пътища,по които Путинските орди да се върнат в окупираните от техните дядовци територии.

36

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

НАЙ ГЛУПАВОТО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЯРВАТ НА НАЩЕ ЖУРНАЛИСТИ ДРАСКАТ ЗА ДА ПОЛУЧАТ ХОНОРАР ДАЛИ Е ИСТИНА ИЛИ ЛЪЖА ТОВА НЕ Е ВАЖНО ВАЖНОТО ДА СИ НАПЪЛНАТ ДЖОБОВЕТЕ.ОТ КОМАРА ПРАВЯТ МУХА А ОТ МУХАТА СЛОН

35

Анонимен

преди 6 години

Тя цяла Германия и Европа със съюза й матира,че една дребна германска опозиция ли ще й се опре!!

34

Турчина

преди 6 години

Дебата Меркел Шулц премина като състезание кой мрази повече Ердоган и Турция.Да се говорят за Турция във вътрешнополитически дебати е падението на германия и целия ЕС.

33

Германист

преди 6 години

Между Меркел и Шулц няма никаква разлика. Както Хонекер говореше "Ние сме народа", така и Меркел казва "Няма алтернатива за Германия". Ще видим какво става с алтернативата след 20 дни, и да видим в Бавария смешника Зеехофер с какво ще ни разсмее!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Изборите са манипулирани и нагласени по демократичните правила в правилната посока .

31

Анонимен

преди 6 години

До анонимен Споко .!Вече в Синагогата са я преизбрали . Тя е правилният човек . Дори никой да не гласува за нея ,тя ще спечели . Синагогата е решила.

30

анонимен

преди 6 години

Меркел матира цяла Европа! Жалко, ако отново я изберат и ще значи, че обикновените германци не са си взели поука от всичките атентати, убийства и изнасилвания от ислямистите, "поканени" от тази глупава жена!

29

Анонимен

преди 6 години

Споко.Ще я изберат.Тя е правилният човек.И за България е добре да е тя.