99

До 112

преди 6 години

Какъв Трамп, бе? Още един-единствен, който живее по Америка и говори Английски. Тръмп е, това е Български сайт. По-близкото до правилното произношение. За Вашингтон няма ли да се произнесеш? Аман от многознайковци. 72328

98

Miroslav

преди 6 години

До АнонименSte ti kaza zashto ni mraziat.Zashtoto sme dvuli4ni za tova ni mraziat. Anonimen daze i imeto si kriesh ha,ha,ha kolko si hrabar nali e demokratsia zashto se kriesh.

97

Анонимен

преди 6 години

НЕМА ПО-ГНУСНИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ ОТ РУСОСЪРБОМАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ,ДА СЕ ЗНАЕ!!!А ТРЯБВА ДА ВИ ОБИГИСКИРАТ ТАВАРИШКЕ ЩОТО НА 40 ГРАДУСА ЖЕГА ПУШЕК ИЗЛИЗА ОТ КОМИНА НА ПАСОЛЯ...КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ДОКУМЕНТИ И УЛИКИ УНИЩОЖАВАТЕ БОЛШЕВИШКА ПАС,,НА.

96

Анонимен

преди 6 години

американофил=българопредател, да се знае !!!

95

Proroka Oleg

преди 6 години

на тия изр***ди краварски само тоягата- никаква дипломация и преговори за нищо. да затварят Руснаците вси4ко ще го има и да оставят само във Фашингтон, за съжаление руските граждани са потепрпевши. Англосаксите са най безродното и ологофренско племе - ненавиждат православието и ще горят в ада много скоро. Те и сега се пържат бавно ама още не са го разбрали.

94

Анонимен

преди 6 години

До пенко :Русофилски олиго*френ.Като говориш за виетнамска война ,прочети и за РУско-Финландската да видиш ,най-големия резил в историята и как 50 хиляди финландски войници избиват половин милион руски.

93

пенко

преди 6 години

110 - хрускаш,когато нещото е по-твърдо! Друго е да те смукнат през сламка /по виетнамски/!!!

92

===

преди 6 години

Колко Илитерати и Маргинали във форума!Нима не е очеВадно, че САЩ под претекста - "демокрация", "либерализъм" и доста извратените понятия за така наречените "човешки цености" налагат волята си чрез пряко насилие и заплахи, без да се вълнуват каква е цената, а много често резултата е реки от кръв и милиони невинни цивилни жертви!Тези от вас които са били в САЩ преди теракта през 2001г могат да направят сравнението между Тогава и След Това!Днес, САЩ се е превърнала в полицейска държава!

91

ognyanz

преди 6 години

САЩ си мислят, че ще спечелят повече от нова Студена война, но това никак не е сигурно. Меркел например ясно им каза, че няма да спрат доставките на газ от Северен поток само за да купуват по-скъпия втечнен американски газ.

90

Ще те схрускам

преди 6 години

Захарчееее .... путинчееее .... ,като талибанин червеноармеец

89

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

88

Го4о

преди 6 години

А Руските войски не застрашават ли свободата и живота на милиони хора в молдовското ПРЕДНЕСТРОВИЕ и украинския район на ДОНБАС?

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Обама беше твърде наивен и вярваше на лъжите,на хулиганите в Москва.

86

Анонимен

преди 6 години

На Путин вече му се струва Обама като "ангел" пред Тръмп & Co.

85

Анонимен

преди 6 години

До )Кой е слабият тук?Не е ли Русия,която не признава световния правов ред и сега врещи на умряло?

84

)

преди 6 години

Този ел сайт от коя американска фондация се финансира ? Заглавието е подвежащо ,че Русия вини невините ,слаби и неагресори - САЩ !) Цирк !

83

Анонимен

преди 6 години

Най-големите грешки на Путин- че анексира Крим и с това загуби респект от Запада и всички съседи на РФ.- че нападна Украйна и с това окончателно я загуби. - че "избра" Тръмп....всъщност неговият трети мандат се оказа най-лошият избор на Русия за всички времена.

82

Анонимен

преди 6 години

Много правилни действия на САЩ, даже много са закъсняли.

81

Анонимен

преди 6 години

Руските шпиони в САЩ застрашават сигурността на американските граждани и на държавата САЩ.Русия не приднава световния правов ред,демокрацията и шпионира запада.Време беше,руските агенти,които работят срещу американското правителство,да се изнесат от Щатите!

80

Анонимен

преди 6 години

Русия не признава международното право и грубо го нарушава,защо са тези писъци сега?Руските агенти в САЩ застрашават американските граждани и трябва да бъдат изгонени,както руснаците изгониха американските дипломати.