26

Toва е

преди 6 години

абсолютната истина! Досега всички "напъни" на БСП и ДПС са като на тийнейджърите; да правят НАПУК.Непродуктивни, дърпащи НАЗАД всяко ДОБРО решение на Правителството.Какво ще донесе на РБългария Бузлуджа, Правец, и подобни..Нищо.БСП и ДПС ползуват АКТИВНО за себе си и семействата си ВСИЧКИ ОБЛАГИ, които носи членството ни в ЕС и НАТО,но ДЕ ФАКТО пропагандират бившето ни членство в СИВ, сълзливи спомени за "вечна дружба" и са ВЕЧНО с поглед НАЗАД.Дано не повлияят на Президента с двуликото си по

25

Го4о

преди 6 години

За разлика от коментиращите по-долу, аз не вярвам нито дума на БСП и техните лозунги! По-нагли манипулатори и крадци от БГ социалистите - няма по света!

24

Мен

преди 6 години

Ако върнат откраднатата пара от чужбина има бъдеще. Венету има повече пара навън от здравното минестерство за 10 години. Само и мен да не ме привикат в милицията с тоя коментар,че съм на почивка.

23

gafurix

преди 6 години

Ченгеджийски трикове

22

Анонимен

преди 6 години

Стария БАРДАК със стария персонал !!

21

реалност

преди 6 години

черно-белите дечица без шанс за цветен живот

20

ХМ

преди 6 години

Без да влизам в политиката,за мен тези са се изтъркали като китайска гуменка.10 години - 3 мандата ,лично аз не бих гласувал даже и да съм им ревностен фен.През тези 10 години не видях нищо да расте и да се развива ,само данъците,таксите и администрацията.Успехите им са европрограми ,дето и с тях и без тях пак щяха да се реализират ,а дори и там се изложиха доста.Лично аз съм им казал стига отдавна ,но важното е кога народа ще им го извика.

19

Анонимен

преди 6 години

уха ако при всяка изречена лъжа растеше носа, ние българите щяхме да сме с носове до луната а може би и до слънцето.И така поне нямаше да навреждаме на останалите...

18

Анонимен

преди 6 години

Какви избори бе хора? 100% купени и фалшифицирани! Как "началниците" да допуснат други, като имат налични толкова послушни и компрометирани лакеи, които държат за топките? Да не са луди?

17

зайчето бъни

преди 6 години

ВСИЧКО ЗА БЛАГОТО НА ЧОВЕКА,КАТО ЧОВЕКА Е ДОБРЕ ИЗВЕСТЕН.ОТНОВО СОЦКЛИШЕТА ОТ ПАРТИЯТА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА СТРАНАТА.

16

ХМ

преди 6 години

Под "Страната" само на мен ли ми се струва ,че не става на въпрос за България?

15

ХМ

преди 6 години

И нека лудостта продължава.Всеки ден скандал.Всяка седмица с нов абсурден закон ,че да не стоят без работа.Всеки месец нов данък или такса.

14

Апатичен

преди 6 години

The Ministry of Truth пак взеха да трият коментари, но пак ще го напиша "Изборите нямат тежест във ВАСАЛСКА ДЪРЖАВА."

13

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен6 Колега, като гледам, доста са убедителни, щом успяха пак да убедят незадоволените домакини, служителите в държавна администрация и частните им фирми, заедно със семействата си да гласуват за тях.За Етноса-няма да споменавам, той винаги гласува за този, който плаща най-добре. Уж не познавачм човек, гласувал за тях, а пак са в парламента. И вероятно пак ще са в следващия, щом има още наивници....Денят за размисъл е преди изборите, не след тях.

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Къде може да се почете управленската програма на Герб?Ако я има, де?Не презизборни обещания, а именно управленска програма?

11

Анонимен

преди 6 години

*** просто милиционерско.

10

Анонимен

преди 6 години

Заедно за суджуците!

9

Анонимен

преди 6 години

Кои ли им вярва всяка година доброто аиде направете нещо така не става

8

Анонимен

преди 6 години

Българин, много ли си горд от факта, че ББ и ЦЦ, двамата със сумарно IQ=15 са първият и вторият човек в Държавата ти.

7

Анонимен

преди 6 години

Кривоглавия син на шофьора,на Григор Шопов Който уби експерта доказал че записите за далавери на шефа му са автентични, въпреки че оня *** рачко с отвертката наръга харда храбро. Ало Ваньо, мишо бирата, патоанатома по белнейски, оня пикливец вещо лице което затри тефтерчето, ограбиха една банка. И те така за тези мърлячи.