42

Анонимен

преди 6 години

Браво, БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ!!!Поклон!Сърце! Душа! За България!

41

ps

преди 6 години

А да не забравяме, че Швеция ни би класическото 3:0 в Стокхолм, без да позволи наште да се отчетат дори с 1гол! :)) Те ще са в Русия 100%

40

Анонимен

преди 6 години

Без Златан Ибрахимович Швеция не е това, което беше, видя се и снощи.-----------------Не е така. Швеция ни подцени, и все пак вкара 2 гола, пропусна сигурна дузпа - тук заслугата е изцяло на вратаря ни, и създаде много повече голови положения. Златан никога не съм го приемала за швед и точно заради него ми се отщя да гледам любимия си отбор - Ибрахимович никога не можа да замени прекрасния Кенет Андерсон като нападател, също Хенрик Ларсон има много по - добри умения да атакува от Златан. Иначе Швеция си е Швеция - победи Франция на свой терен, като гост отстъпи само с1гол....

39

голям го вадеха ама

преди 6 години

Шведите нещо много омекнали днеска.

38

Бай Прошко

преди 6 години

Снощти онзи мангоджери от Сливен - Йордан Лечков ме изуми в ефира като се правеше на оригинален сякаш е индийски(разбирай - циг-ски) продавач на захарен памук на селски панаир. Бил недоволен от агитката, която викала срещу Перуката и БФС!?! Много са нагли тия от 94г., които се наредиха и не искат да се махат..Какво по-нормално от това хората да викат срещу тези далавераджии, заради които нямаме класиране на първенство от 20г. и всичко в първенството е наредено? Питайте познат съдия ако имате.

37

Анонимен

преди 6 години

Лъвове с котешки опашки.Скоро световно и европейско няма да видят.Без да искат може да бият некой за да объркат нечий сметки .Друго нищо.Перуката е за разтрел.

36

Бай Добри

преди 6 години

Още един въпрос с повишена трудност: защо гусин Хубавелков пуска "звезда" от Славия вместо Гълъбинов, който играе с успех в серия А. Защо Неделев е резерва, а играят разни измислени футболистчета като *** Костадинов и разни *** от "ЦСКА-Литекс"?И така нататък с въпросите, които ако не се налагаше да се задават, можеше да имаме по-силен отбор. Отговорите са ясни - отново мениджърски интереси редят състава и Хубавелков да не ми говори,че никой не може да му реди състава, става смешен

35

нямаме шансове

преди 6 години

До разбирач от футболБългария може да победи само Люксембург ! А Швеция има 2 гарантирани победи срещу Беларус и срещу Люксембург ! Последният мач Швеция дори да загуби от Холандия пак нямаме шансове ! Това е истината !

34

gfg

преди 6 години

До смешнициБраво бе, разбирач!

33

шматка

преди 6 години

Макрон обеща на Боце французите да ни легнат срещу подкрепа за политиката му.

32

Бай Добри

преди 6 години

Я кажете сега разбирковци кой вратар ще пази срещу Холандия? Избора е следния: логически се налагат - Пламен Илиев /защото е в добра форма/, Митрев /защото всички футболисти на "Левски" се налагат от край време и ...познайте кой? - Мамин Михайлов. Но тактиката на БИГ Перука е много по-хитра от предположенията Ви: Срещу Холандия ще пуснат Пацо, защото загубата ни е ясна и после ще имат оправдание да върнат пак Мамин Ники срещу Люксембург да стане герой:).Всичко е връзки в БГ, затова няма успехи

31

гадател

преди 6 години

Ще загубим от Холандия ,ще загубим и като домакини на Франция !

30

Анонимен

преди 6 години

До разбирач от футболНа 10 октомври Швеция дори и равен да направи с Холандия ,шведите пак ще се класират на второ място !

29

разбирач от футбол

преди 6 години

Следващите мачове - на 3 септември Швеция ще бие Беларус , Франция ще бие Люксембург ,така Швеция и Франция ще добавят по още 3 точки ! България ще гостува на Холандия и едва ли ще има някакъв шанс за победа ! На 7 октомври Швеция ке бие Люксембург , България ще е домакин на Франция ,труден мач вероятно равенство !На 10 октомври България може да бие Люксембург , Франция ще бие Беларус , а Швеция ще бие Холандия !

28

Бай Иван

преди 6 години

На нашите им липсва самочувствие. Но като видяха че шведите не са толкова страшни и се надъхаха. Никога не трябва да подценяваш или надценяваш противника си.

27

Анонимен

преди 6 години

В първият момент си помислих,че сме сдъвкали шведите от маалата,а то ко' било.

26

Анонимен

преди 6 години

Абе ония журналист жив ли е? Завалийката щеше да колабира. Все едно на разстрел го водиха, дойде му в повече нещо :)

25

смешници

преди 6 години

Швеция още 10 пъти да загуби пак ще се класира на световното ,но България и още 10 пъти да победи едва ли ще се класира за световното ! Тази загуба на Швеция е планирана от самите шведи , а бай *** помисли ,че хвана господ за топките !

24

Анонимен

преди 6 години

Колко гола вкара Димитринка Барбиева?

23

Евала

преди 6 години

Евала... не мислех че някога ще се случи :) ЕВАЛА