52

Анонимен

преди 6 години

Ся, айде да оставим да отидат шведите и французите на световното, че да погледаме готини мачове.

51

Анонимен

преди 6 години

За първи път виждам Швеция толкова безпомощна. Можехме да им вкарахме 6-7 гола, направо ме изумиха националите.

50

тони шумен

преди 6 години

До Стефанов-Не му обръщай внимание.Този уж Сурай е някакъв наш кел еш който имитира развален български...

49

Анонимен

преди 6 години

Наистина изненадваща победа- браво на отбора- дано успеят да покажат подобни резултати и в бъдеще! Бих се радвал, ако и Гълъбинов играеше- все пак пичът играе в дженоа и вкара на Ювентус. Успех срещу Холандия!

48

Браво Пацо

преди 6 години

Oткъде изровиха Пацо Пантерата ?! Кой се сети за него, браво !!! Той обърка плановете на шведите. Бях забравил за него, а е един от най талантливите бълграски вратари, само да беше малко по-висок.

47

Стефанов

преди 6 години

До Сурай - Какво искаш? Да се мразиме повечко? Или направо да се трепеме? Прояви малко уважение, особено ако искаш и другите да те уважават! Или ако ти е трудно, не влизай в сайтовете.

46

FAKT

преди 6 години

От 1962-ра до 1994-та сме играли на 5 световни първенства (макар и без победа на мундиал); но имахме отбор, който НИКОМУ НЕ ДАВАШЕ дори и точка в София (освен на СССР по обясними причини). # Първата крачка за изграждане на отбор е ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПОБЕДИ в София, втората крачка е НЕДОПУСКАНЕ ЗАГУБИ навън и едва тогава можем да започнем да мечтаем . . .

45

Анонимен

преди 6 години

Истината ще се види в Холандия,вчера имахме и малко късмет!

44

Анонимен

преди 6 години

Браво български лъвове. Бихте едни, които не знаеха защо се намираха на терена и постоянно се спъва ха в топката.Съдията им подари и дузоа, която некадърниците не успяха да вкарат.Не зная от кое шведско село ги бяха събрали.

43

Анонимен

преди 6 години

Браво на момчетата ! Заслужена победа !

42

Анонимен

преди 6 години

Най ме изкефиха вратарчето.Е а ти и пича, как фсщаше само головете. А пък спаси и дузоа.Това ако беше плешивата Перука, хич не ми се мисли.

41

РВ

преди 6 години

Я! Че то мач ли е имало? Браво, браво...ако така продължават да побеждават ще започна отново да го гледам по телевизията! А ако си заслужат, кой знае- някой ден и на стадиона ще отида да дера гърло. Но с един мач няма как да измият обидата която ни поднесоха последните години. И все пак....браво!

40

муспи

преди 6 години

Ако Ники беше играл, щеше да е 3:0!

39

Анонимен

преди 6 години

Хуахуахуа, единствената тема с положителни коментари е на тема футбол D:D::D ПРИОРИТЕТИ!

38

Анонимен

преди 6 години

Започнаха много на често положителните емоции да се случват. Холандия, Швеция...май нещо добро се задава!--------------Май се задава афера за уговорени мачове, по - скоро ! : Д От онзи мач с Холандия тази мисъл ме съпътства доста натрапчиво.... Дадоха шанс на феновете да се зарадват веднъж на 50 год, горе- долу на такъв период се появява Халеевата комета :))Компенсация че няма да се класираме на СП. А иначе, липсват ми онези играчи от времето на великите треньори Томи Свенсон и Томи Сьодерберг....

37

Доктора

преди 6 години

Какъв фаворит,нямат нито един известен футболист-няма Хенрик Ларсон,Фреди Люнберг,Исаксон,победихме нормален отбор,не някакъв световен колос.Все пак и това е постижение.Честито

36

Без перуката

преди 6 години

Нека да напълним стадиона следващия път!!Аз имам само едно условие - да не се вика в национала връзкарчето Ники Михайлов, той няма място в отбора дори като резерва, дори в разширения състав; той само трови атмосферата.Ако Ники Михайлов не бъде викан следващия път, аз ще бъда на стадиона.

35

Анонимен

преди 6 години

Ха, само вратарят спаси България, ако не беше спасил дузпата, кой знае шведите с колко щяха да ни бият. Толкова лежерно играха! 3:2 на наш терен - чист късмет :). Този вратар май ни е най - големия талант. Изумително обаче как всеки път когато българите повеждаха, шведите изравняваха! Това говори много за техните способности.

34

Nik777

преди 6 години

Алооу,джурналята....на една точка сме от Шведите

33

Анонимен

преди 6 години

Започнаха много на често положителните емоции да се случват. Холандия, Швеция...май нещо добро се задава! Напред лъвове!