25

БОЙКО

преди 6 години

До Бойко и НАПБОЙКО и НАП са НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНИ!!! МАФИЯТА БОЙКО НИКОГА не спи!!!ПАРИ ПРИМ ПАРИ!!! ИЗВИОТА БОЙКО !!! Винаги те НАМИРА !!! НАП И БОЙКО!!! НЕ е важно колко плашаш в ЧУЖБИНА!!! БОГ УБИЕ БОЙКО БОРИСОВ!!!

24

Бойко и НАП

преди 6 години

БОЙКО и НАПА са НАСРЕШа НЕПЛАТЕНИ КЪМ ПАРТИЯТА_ НАП!!!

23

ДА ПАДЛАДЕЕШ

преди 6 години

МВР ще мълчи за случая с Адриан...............!!!!!!!!!!!! А ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ КАКВО ДА КАЖЕ ...........??????????? ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧВА НА ЧОВЕК ДА РАЗЧИТА НА .....МВР !!!

22

Анонимен

преди 6 години

До До 21разбрах,нямам такива амбиции,желая само едно по-справедливо общество и истинска демокрация, включително и в икономиката и бизнеса а не само в политическото управление,не мисля че имам умствен и интелектуален капацитет да бъда водач за такава борба но бих се включил

21

Мангал

преди 6 години

Стига вече с тия ***

20

Анонимен

преди 6 години

МВР и тайна?!Я стига.....Сополивия Ушев научи ли нещо и веднага отива да го снесе като квачка....

19

До 21

преди 6 години

Последното изречение иде да каже, че както е било при нашият период без капитализма, (преди 89 та), - всички сме равни, но някои са по- равни, та това няма да се случи след поведената от теб борба с капитализма, понеже накрая ще те издигнем за баща на нацията о ти няма да позволиш да има по-равни. Горенаписаното да се чете Разбира се със ирония, нищо лично

18

Анонимен

преди 6 години

До До 17извинявай ,последното изречение не го разбрах,уточни го ако имаш желание

17

Така

преди 6 години

Момчета и момичета.... Извода на безпристрастен човек, който чете коментарите по тази статия може да бъде само един- болно общество. Хора, които вместо да вземат живота си в свои ръце, отдавна са се отказали от всякъква форма на борба и единствената им радост е нещастието на други! Много лошо нещо е това, защото е в психологията Ви!

16

До 17

преди 6 години

Ами поведи ни бе Робини Худ, ще отвлечен всички капиталистически богаташи и ще оправим положението. И всички ще сме равни, както едно време сте били, ама сега няма да има по-равни защото ти ще си на кормилото

15

Анонимен

преди 6 години

да не са пуснали наглите от затвора????а и не очаквайте ние бедните да съчувстваме особено на хората дето пият сока на труда ни,защо един човек трудил се през целия си живот е беден а човека за когото работи е безсрамно богат от този труд макар и млад,не ми се струва много справедлива тази пазарна икономика,всъщност това не е точно демокрация а си е капитализъм и експлоатация

14

Анонимен

преди 6 години

AZ PAK NE VIZHDAM KAKVO TOLKOVA VI OTCHUDVA TOVA VSE PAK SME V DARZHAVATA NA BOKO I CHOKO

13

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ МЪЛЧАТ АМИ!САМО ЧЕ ОТ СРАМ!ПОРЕДНАТА ЧЕНГЕСАРСКА ИЗДЪНКА!ДВА ДЕНА МОБИЛИЗИРАЛИ ЦЯЛОТО МВР ЗАРАДИ НЯКАКЪВ КЕ ЛЕШ!ВСЕ ЕДНО Е МНООГО ВАЖНА ЛИЧНОСТ!А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БУМБАЙЦИТЕ КОЛКО ПЕНСИОНЕРА УБИХА НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ЗАРАДИ 5 ЛЕВА?

12

Анонимен

преди 6 години

До Румен...Еми не може , като теб всички да мааме с мистрията по цял ден....и да си свирукаме наволя

11

Анонимен

преди 6 години

По вратата на мерцедеса са открити следи от графитна смазка...следователите предполагат, че това е било предварително планувано...с цел по лесното изваждане на корпулентния младеж от автомобила...около мястото са открити и следи от мотокар ....с който жертвата е натоварена в тежък самосвал за по нататъшен транспорт!

10

Анонимен

преди 6 години

Ако питате МВР обаче ще ви кажат, че престъпността е най-ниската от поне 25 години насам. Всъщност всеки ден сме свидетели на жестоки убийства, изнасилвания, побоища отвличания, а за огромната ромска престъпност да не говорим. Лицата Симеонов, Сидеров и Каракачанов дойдоха на власт с обещание за справяне с ромските зверства. Вместо това, единият затваря дискотеки по морето, другият се пъчи по паради, а третият не сме го чували от месеци. Безсрамници!!! МВР рзбира се иска още пари.

9

Анонимен

преди 6 години

Пазят те! Некадърници! С един Ценко Чоков не могат да се оправят, какво остава за интелигентни организирани престъпници?! Ще мълчат просто защото не знаят нищо.

8

Неа до 7

преди 6 години

Интересно ми е какво точно искаш да ми кажеш ? Май си лично засегнат от коментара ми . Това е много интересно ... Да не би да имаш общо със случая ...Мхм ...

7

Анонимен

преди 6 години

Вижте снимките в други медии и в Фейсбук на Тони Златков и син 1/1са като Гущерови.Тони като дъртия гущер дългокос къдрокос раздаващ го гъзар,а сина плондир като младия гущер.Модел на "честен" бизнесмен.

6

Циник

преди 6 години

Не изпитвам жалост към ту лупа...