52

въй въй вуй

преди 6 години

колко много от посрениците-на входа и изхода станаха собственици на заводи, т. е купиха без да са влагали пари."Ще строим завод, огромен завод, и продадоха завода почти без пари и сега ние работниците работим, но почти без пари, и много ни боли, че купиха завода почти без пари, боли ни че децата ни карат в други държави своите коли, така е , лошоу нас стана, много лошо дори, не трябва за държавата да се кахарите, тя не е наша, уви"

51

вара бара кара

преди 6 години

имаше приватизация- кражба , за 10 % от стойността, наричаше се РМД, комунистическо изобретение, народа разбра истината и хвана терминал 2, тук останаха дъртите и простите и ромите, докога ще има ландия с това име , питайте костадин политика , моного е окумуш.

50

До 50

преди 6 години

Ами явно в ЧЕЗ е по-малка далаверата и по-големи главоболията.Там задължитело 10-те% процента от боядисаното по природа население краде ток +част от останалото,как да ги пипне,като са му електорат.А Дунарит е друго нещо.Там печалбата е гарантирана,държавата ще го гушне,ще му плати дълговете и после ще го продаде,на КОЙ?Ами на КОЙ!

49

Анонимен

преди 6 години

Държавата пак набара кьоравото.Ако Боко не намаже,кой друг.

48

гражданин

преди 6 години

Няма държава, всичко останало е анархистично струпване на силови групировки.

47

БАЧКАТОР

преди 6 години

Бате Бойко изненадващо свърши нещо полезно . НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА е дума която ми гали ухото. Другата такава дума е РАЗСТРЕЛ за олигарсите на Андрей Луканов!

46

Анонимен

преди 6 години

,, На нас не ни трябват посредници , а наши посредници "

45

Анонимен

преди 6 години

И от ГРОБ ,и от НФСФМСФС да се представи комуниста си иска комунизмът !

44

Анонимен

преди 6 години

А защо не национализират ЧЕЗ? Тъкмо сега се продава.

43

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ ИМА ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА, ГОЛЯМА ЛАПАЧКА ЩЕ ПАДНЕ.ЩО ДА ГО ИЗТОЧВАТ ДРУГИ, КОГАТО БОКО И НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ СА НА ЛИНИЯ?

42

Анонимен

преди 6 години

Това не е национализация, няма такъв термин и такава възможност в нашето законодателство", заявява министърът................................................................Когато държавата става собственик на частно предприятие - това се наричаНАЦИОНАЛИЗАЦИЯ.Министърчо кога е завършил ВУЗ - скоро ли? Ясно!

41

Анонимен

преди 6 години

Всички излизат,само БУДА остава !

40

Дядо Йоцо гледа

преди 6 години

Малко по малко държавата се отърсва от рашките. Резултатите се виждат навсякъде. Изглежда по наше време ще се отърсим от отровната им плесен.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Спокойно . Дъжавата е Пеевски ,Пеевски е държавата и Тиквичката няма да остане с празни ръце . Всичко е смятано и пресмятано . Но, следите остават .

38

Анонимен

преди 6 години

Частниците така източиха всички държавни предприятия. После Костов ги подари на познати за 1 лев.

37

аз

преди 6 години

Интересно за какъв държавен Авионамс говори Тиквуня и Караниколов? В търговския регистър няма вписано обстоятелство, че държавата е собственик на този завод. А в масата на несъстоятелността на КТБ не се вижда да са влезли пари от държавата за придобиването му. Тези си живеят в собствения измислен свят и се самозалъгват, като си мислят, че другите им вярват :)

36

аз

преди 6 години

Аз като данъкоплатец не съм съгласен да произвеждаме оръжие, което да продаваме на враговете си

35

ТИКВИ НАГЛИ И АЛЧНИ

преди 6 години

ПАК ЛЪЖЕ! ДЪРЖАВАТА НАИСТИНА РАЗКАРВА ПОСРЕДНИЦИТЕ, НО ТИЯ КОИТО НЕ СА ПРИБЛИЖЕНИ НА БОКО И ГЕРБ,ЗА ДА ОСТАНАТ САМО ТЕ. ИЗОБЩО ТОВА ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ ЖИВЕЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КОМФОРТНО БЕЗ НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ. ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ЩАТ И ВИНАГИ НАМИРАТ "ОБЯСНЕНИЕ" И ВИНАГИ БОКО ИЗЛИЗА СУХ ОТ ВОДАТА.ВЪРХЪТ НА БЕЗОЧИЕТО И НАХАЛСТВОТО НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЧЕРАШНАТА ПЪРВА КОПКА НА СКЛАДА ЗА ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ. ТОВА, КОЕТО В ЦЯЛ СВАТ СЕ СЧИТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ХОРАТА И ПРИРОДАТА В МУТРИСТАН СЕ....

34

очко

преди 6 години

Ами то това с посредниците трябва да е задължително за всяка държавна структура!Защо и е на една община примерно да търси посредник за горива,апаратура,комуникации,застраховки и прочие след като това се свързва с явна корупция на 100% и почти вероятно е да е точно така!Приветствам за пълна забрана на комисионери при поръчки на държавни и общински дружества!!!

33

Анонимен

преди 6 години

Абе Банкянския мозъчен тръс съвсем изчезна от ефира. Този въобще управлява ли или само краде. ОСТАВКА ВЕДНАГА!