14

вай вай вай

преди 6 години

работодателите не искаха да плащат за прослужено време и опит, а ще трябва да плащатскоро европейски заплати и у нас, т. с. десет пъти по-големи..

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Да де, ама срещу тези заеми, които имахме тогава, и които бяха 8 пъти по-малки от сега, имахме много нещо. А сега, какво имаме...Като народ, не като ***-олигарсите. А престъпници продадоха ЦУМ и Халите - емблематични български сгради и ние сега трябва да платим 20 пъти повече на собствениците им, за да не стои Българският Национално-исторически музей, запратен на 2 часа път от София, защото преди години предател на българщината, изпревари и ги продаде с голяма муфта. В затвора!

12

Анонимен

преди 6 години

Господин Николов да не е песимист? Защото посланикът на големия сегашен брат рече, че българите слушали платени от някого люде, които ни лъжели, че живеем зле, а всъщност ние сега сме живеели много добре. Е, той затова е дошъл в България - да живее добре, *** с неговото заплащане всеки българин би живял не "добре", а като Крез. Ама на него затова му плащат - да ни вдъхва оптимизъм. То бива наглост, ама толкоз ...

11

Анонимен

преди 6 години

Румъния никога не е била по-зле от нас.Бъркате макроикономиката с доходите и сандвичите.Румънците гладуваха и излязоха от комунизма без външен дълг, без зависимост от Русия и с развитоа индустрия. Ние трупахме заеми и размахвахме плакати за братската дружба.

10

Злобари, такива!

преди 6 години

Айде сега - растяла била, ама бавно! Ама тиквата ни пък големее бързо!

9

Анонимен

преди 6 години

Сложен казус за Правителството Му! Ако затворят пастира, няма кой да пасе стадото! Ако го пуснат, може пак да запали планината. И в двата случая сме на загуба! Сигурно ще го пуснат като започнат есенните дъждове, но тогава пък пашата ще е попарена от сланите...!!!!!

8

Logic

преди 6 години

От минус 2.3% е нарастнала на минус 3.2 % . Похвален растеж

7

Птиче

преди 6 години

Имаше един говедар от Кресна... Заключиха го, като много опасен и го храним и пазим... А, човека си работеше.

6

Анонимен

преди 6 години

показателно е сравнението м/у Румъния и България, бяха по-зле, мноого по-зле от нас по време на комунизма, в ден днешен са мноого по-добре от нас! Къде са ни съдебните реформи и модерните закони?...В парламента са се събрали само некадърници и крадци, селя.ндури!

5

Член

преди 6 години

Защо ли Домусчиев поръча 6 кораба в Китай, а не във Варна? Защо ли? Защото социализма унищожи всичко, що расте... В Барселона съм, гледам небето, на 3 минути каца самолет, пристанището прекрасно, работи... Хората щастливи и нормални...

4

Анонимен

преди 6 години

Липсват истински бизнесмени, с много малко изключения, като тези от Панагюрище, които са родолюбци. Другите са въртоглави комунисти, които мислят как да крадат и те да са добре!

3

Анонимен

преди 6 години

"Какво не ни стига, за да догоним средноевропейското равнище?"Политическа воля да защитаваме националните си интереси, вместо безмозъчно да изпълняваме прищявките на брюкселските *** оти.

2

Анонимен

преди 6 години

Продадоха някой автомат и РПГ повече и това е!

1

Анонимен

преди 6 години

никакъв разтеж няма, аз съм все по-беден, а работя... оаче пък, хора, които не работят раполагат със солидни средства... обезкуражаващо е някак