18

Еее,

преди 6 години

*** може да ходи и некъпан.Кво толкова. За Боцко и неговата кметица,топлата вода никога не спира. Важното е,че вече няма социализъм,а мечтания капитализъм. Ще се плискаме със студена вода за здраве и ще хапваме банани. ...Ще имаме ремонтирана столица и топла водица.....след време. Трай бабо за хубост.

17

Анонимен

преди 6 години

Имаше връзка и можеше да се прехвърля топла вода от район в район, а дали се правеше е друг въпрос! Централната част беше почти неперкъснато захранвана с топла вода. Но това го знаем ние от София, тези, пристигнали от провинцията - четат само вестници и пляската на ТИКВАТА!

16

аз

преди 6 години

До Бай ИванЗа водомера - си прав. Трябва сам да врътнеш кранчето, за да не минава вода през него. Но, освен това, има и други такси около топлата вода!

15

аз

преди 6 години

До антисамоковЗащо лъжеш?! Да не мислиш, че всички сме на по 15 години?! Много добре си спомняме, че по соцвреме топлата вода спираше за по месец-месец и половина!

14

Бай Иван

преди 6 години

Водомерите ли ще спрат или к'во ?Имаш или нямаш топла вода водомера си върти и не го интересува.

13

Анонимен

преди 6 години

Сериозно ли няма да ни начисляват сметки за топла вода? Шегуват се.

12

Хах

преди 6 години

До Обичащ топлофикацияЧакай първо да пуснат Зелената зона,и вие искате всичко наведнъж

11

Анонимен

преди 6 години

До 17За да ти вземат парите за ток.

10

Ханс

преди 6 години

Абе панелни чеда непоръбени, ние в центъра да не сме от провинцията, щом нямаме парно и топла вода ???

9

от провинцията

преди 6 години

Радостна вест за провинцията.

8

до 15

преди 6 години

Това се прави от *** и шайката му - за да няма общност и да не се организира пуч!

7

антисамоков

преди 6 години

Браво на ГЕРБ, браво на ГРОБ, браво на Тиквата-Суджук, Още през соца ТЕЦ-овете имаха обща връзка и можеше да се прехвърля топла вода от район в район. Сега 30 години по-късно всичко е сякаш като в Самоков - печка, дърва, въглища. Защо толкова нахално се сочи, че няма да се начислява такса - цената на отоплението е според потреблението - ползваш - плащаш, не ползваш - не плащаш. ТЕЦ трябва да плати неустойка за неподаване на топлина, така както е по договор, при забавено плащане се дължи лихва!

6

Обичащ топлофикация

преди 6 години

Е как така няма да спират водата в Лозенец? ЗАЩООО? Аз съм свикнал всяко лято да нямам топла вода поне по един месец.Може би ми готвят нещо друго.

5

Циклоп

преди 6 години

Данче, айде да си ходиш вече- достатъчно ни измъчи всички- Гледай си внуците и си събирай наемите от кооперациите

4

Анонимен

преди 6 години

До ГаляЯд ги е, че там и ТЕЦ си нямат и докато се изреди цялата рода, не остава вода в бойлера.

3

гербист-столичан

преди 6 години

2-3 млрд.лв. струва цял тец, аз говорих да се построи една спомагателна инсталация, без генератори за ток, а само като голям котел за топлене на вода, за да има за нас столичани да се къпем докато има ремонти, и да не ни се налага да се занимаваме с битовизми като бойлери, все едно сме в провинцията.

2

гербист-столичан

преди 6 години

Като искат да ремонтират, защо не построят някаква спомагателна инсталация, която да работи когато основната е в ремонт? Държавата ни може да намери пари за това и да не оставя най-важната част от населението, нас столичаните, които ръководим всичко, да стоим без топла вода.

1

партиот

преди 6 години

Ами трябва да се правят ремонти от време на време, няма как. Поне в столицата им остана и парното, и топлата вода, защото по много други градове отдавна фалираха и ги закриха ТЕЦ-овете, но поне за столицата държавата постоянно намира пари да дотира и да ги спасява.