14

Ь

преди 6 години

KRAI VARNA SASHTO TRQBVAT DVE "'KOI"" ZNAE.

13

Анонимен

преди 6 години

Продължаваме да събирама *** на Европа -от колите до храните а сега и опасните отпадъци.България-сметището на Запада

12

ГЕРБ ОТРОВИ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА СА ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА

11

Анонимен

преди 6 години

Този ПРОСВЕТЕН да не би да е учил в някое помощно училище? на такъв ми прилича, тя глупостта е като шило, не може да се скрие.

10

Анонимен

преди 6 години

Досега ги вземаше Русия, ама нали я мразите, хак ви е.А тук ще идват отпадъците от цяла Европа, бъдете сигурни.Господарите в Брюксел като разпоредят, Боко ще козирува.

9

Анонимен

преди 6 години

Луди ли сте ,бе хора?Това е страшно,много страшно!!!Германия дадоха около 10 миларда за такова хранилище и пак имаше ремонт на течове,а срока не е 300 години,а хиляди години.Всички си извозват радиоактивния б.оклук в Русия,но там имат голяма държава,за разлика от нас!Вие сте ***,не се връзвайте,ако ще и милиарди милиарди да ви плащат,това е най-страшното което може да се случи в една малка държава и няма къде да избягаме от такъв радиоактивен ***!***!

8

до 2

преди 6 години

Много си глупав,тук е по-добре да си ги държим,така ли?Руснаците ни ги държали временно,смях!

7

Анонимен

преди 6 години

Като знам тук как се строи и какъв е контрола, при едно бъдещо земетресение или наводнение всичко ще изтече. Цяла северна България може да бъде отровена.

6

Митко

преди 6 години

Ето това е евтината енергия. Сега минимум 300 години ще плащаме за 60 човека заплати, осигуровки и пенсии. Но пък това не включва разходите за поддръжка на 5 степенна инженерна конструкция пак за 300г. И сигурно това не включва разходи за охрана - тези отпадъци са като бомби - само трябва някой да ги поразръси из някой град и разходите за почистване ще надскочат тези за нов АЕЦ. Е те това е евтината енергия... Давайте още АЕЦи да правим, че зимата е дълга...

5

Анонимен

преди 6 години

До Уточнение Навремето България е дала урана за първите разработки на Русия, като по-високо технологична. И Руснаците в тези програми абсолютно закономерно са решили да помагат при отпадъка на това производство. Затова сега от много мини има радиоактивна вода в уж чисти райони, примерно Трънско.

4

Анонимен

преди 6 години

Светнахме! Край!

3

Хм

преди 6 години

Хранилищата за ядрени отпадъци трябва да са по протежение на турската граница,сещате се защо!Освен това трябва редовно да се пускат слухове за теч на радиоактивност по каналджийските маршрути.То има ли друг начин да се опазим ОТ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ????

2

Просветен

преди 6 години

Приемаше ги, ама за временно съхранение​. Те и сега са там, и преди и сега си плащаме за услугата!

1

Уточнение

преди 6 години

Навремето Русия приемаше всички радиоактивни отпадъци /които хич не са безвредни, че да си ги пазим/, а сега копайте и се чудете къде да ги съхранявате.