8

Re: 5

преди 6 години

Толкова е, Транссибирската. Но и Ориент не е за изпускане.Успех в сбъдване на мечтите ти!Пожелавам ти и Лхаса, че китайците като направят влакчето, районът ще изгуби идентичността си.В Китай има невероятни планински селца. Сана - Йемен беше прекрасно място, целият стар град беше културно наследство, но в момента не е за ходене - военни сблъсъци. Успех, не се отказвай от мечтите си.

7

гост

преди 6 години

Тези богати туристи ще си похарчат парите в Турция. Тук няма да похарчат и стотинка. България няма никаква полза от тях. Интересно щеше да бъде на всяка спирка да престоят по един два часа да разгледат и да похарчат малко пари и тук.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи да видиш,дали не са обиколили света няколко пъти!Ако щеш със самолети,кораби и каквото се сетиш още!

5

До4

преди 6 години

Лично аз, бих предпочел пътуване по линията Москва-Владивосток по цялата байкало-амурска магистрала. 9200км в специален влак с всички удобства в него. Май цената беше към 2000 евро.

4

Анонимен

преди 6 години

До 2. Те не са тръгнали да бързат за тях това е развлечение. Които бързат хващат самолет. Но със самолет може ли да разгледаш държавите през които минава? Няма как да ги видиш щото си в облаците! Това е романтична разходка. Пътуването с такъв влак си е приключение. Лукса е като в 5 звезден хотел. Кой от обикновените Българи може да си го позволи? Никой. Абсалютно никой.

3

tashunko

преди 6 години

99 са пасажерите , а не 48,1-ви ;) или за теб само американците са хора !!!

2

Анонимен

преди 6 години

10000 долара да се клатушкаш една седмица. За тези пари ще обиколиш света. Със самолет.

1

Анонимен

преди 6 години

48 души пътници а 44 ги обслужват , супер , сигурно вечер си лягат с по един от персонала че да им е по наблизо