48

Аби

преди 6 години

Думата "хуманитарно" и "дългосрочно" не са ли свързани. Приемам те хуманитарно, за да ми служиш дългорочно. Кво пра'м Шмиргел с хуманитарното, което не е дългосрочно. Казвам ти го..храним, гледаме и после нижтсковат оналовата на всички. Нема да се поправям гешките. Умните ме разбераха.

47

До45

преди 6 години

В този смисъл,трябва да се забрани на Германия да провежда експерименти с много хора,защото в тях не участват само мюсюлманите-икономически мигранти,защото бежанците са именно такива,а и всички ние,които ще трябва да ги приемаме на квотен принцип и да умираме в терора,който ни устройват.САЩ са имигрантска страна,ако иска нека си ги вземе...

46

Анонимен

преди 6 години

Сега ги върнете там, откъдето са дошли пак като хуманитарно изключение, защото всеки пети от тях е терорист, или потенциален такъв, а останалите мюсюлмани го укриват и се правят на изненадани ,след всеки терористичен акт над нашите животи.

45

VAso

преди 6 години

Problema e che iskat oshte, tazi lyje kato darta ciganka, za towa w iztochna Germania na mitingite i skandirat LYJEC

44

Анонимен

преди 6 години

бързо ви омръзнаха....тепърва започват ядовете ви...стига да не ги натресете на продажни политици в други държави

43

Коко

преди 6 години

Германците трябва да се отърсят от вината си за Втората световна война и да станат независими, след това да махната американските ***. Тогава може да си получат обратно държавата. Дотогава лошо за тях. Меркел е отвратителна.

42

Един

преди 6 години

Като сте ги приели като хуманитарно изключение си ги дръжте при вас. Няма нужда да ги разхвърляте по квотен принцип наляво и надясно. Хaлал да са ви!

41

Анонимен

преди 6 години

Немците вече 72 години се срамуват от Хитлер а от Меркел ще се срамуват до последния жив немец...което както вървят нещата може и да е по-малко от 72 години.

40

Анонимен

преди 6 години

Така ли, Мути? Допреди няма и една година говореше други работи. Плащаше на агенции да ти правят анализи, според които Германия има нужда от поне 200 000 мигранта годишно, за да си закрепи икономиката в дългосрочен план. Продължи да каниш мигранти в продължение на цели две години. Продължи да защитаваш политиката си допреди две седмици. А сега изведнъж - изключение? Как така, Мути? Изборно, нали? Щото германците вече хич не те долюбват, та предизборно да позапазиш някой процент избиратели.

39

от Германия

преди 6 години

Всички медии са цензурирани в Германия. Бизнеса се мачка и който не желае да е спонсор на политическата върхушка го смачкват буквално.Немска медия написа:медиите в Германия се направляват от най-високо мястоАнкета показва, че над 2/3 от германците не вярват на медиите и управляващите политици.Всичко се крие и се манипулира общественото мнение. Тези, които кажат нещо грешно се уволняват на момента. Полицейски шефове заявиха, че престъпноста е скочила в пъти и всичко се крие.Уволнени са!

38

от Германия

преди 6 години

До mtkТакае! В Германия, както почти навсякъде в Европа, както и у нас вече няма критична маса от умни хора, които да поведат обществото срещу неправдите и либераcTията.Нещата много се промениха. В Германия вече се живее много зле. Парите стигат да си платиш квартирата, осигуровките и храната. Средната класа изчезна. Останаха богати и бедни. Навсякъде е тотална цензура. Живял съм през комунизма и такова чудо не е имало. Всеки втори германец е някакъв нещатен доносник в полицията.Чудо!

37

Българина

преди 6 години

Приемайте ги както искате въпросът е що за фашистка наглост да карате другите да ги приемат?

36

mtk

преди 6 години

Немците нещо има стана, много са кротки, съгласяват се мълчат си необяснимо дори, не се вдигат , не виждам протести, какво им наравиха, от храната ли, от въздуха ли, направо ги направиха покорни роби и няма и помен от типичния немец, който си държи на анцията и на историята.

35

Анонимен

преди 6 години

Лудата Меркел лъже предизборно.И немците ще са луди ако пак я изберат.Ще вкарат Европа в трета световна война,но този път те няма да оцелеят.

34

m

преди 6 години

Нека първо видим, кой съдаде войните, където Сирия си беше една що годе нормална държава, хората си работеха и си живееха, кой съдаде войната там, не бяха ли амеркинаците, а после защо те не си ги приемат бежанците, да сте чули да приемат бежанци, ами ЕС е готов, за негова сметка товарим ги на кораби и към Америка, територия бол.Къв е проблема? Не искат обаче защо? Който направи войната да си ги бере гайлето.

33

Анонимен

преди 6 години

36 да не си се объркал с Путин бе, каква цензура???

32

Анонимен

преди 6 години

Това хуманитарно изключение е на път да предизвика хуманитарна криза в европа!

31

Анонимен

преди 6 години

В Германия има страшна цензура,нищо не се знае за атентатите,а самите германци се страхуват както при социализма дори да роптаят,а тая лудата ще я преизберат на 100%,никакви нейни грешки не се огласяват и признават!

30

Анонимен

преди 6 години

преди 2 год. си спомням една снимка която обиколи всички медии. Едно семейство бежанци от Сирия, пристигнали в Германия, на които германците отказвали убежище. Детето им - малко момиченце плачеше и се обръщаше чрез медиите с молба за закрила към Ангела Меркел . Меркел посети лагера с бежанците и на снимката беше запечатан момент, в който тя успокоява детето, но строго му обяснила защо Германия не може да пусне семейството му. Тогава си помислих, че Меркел е една безчувствена германка .... После се разбра, че не само е позволила на това семейството да остане в Германия, но и отваря широко врати

29

Анонимен

преди 6 години

Гадна кукумявка... Скоро ще я изпратят и нея. С камъни.