274

де

преди 6 години

До АнонименЯ да видим кой и как е доказал малоумщините дето си ги написал?Откачалник.Не 5,а 505 цивилизации е имало...

273

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че виждам какднес мизерстват америгуанците,или както сполучливо гинаричат в Русия - пидосите..А какво пишат бълг. отреппки- това няма никакво значение.

272

Обективен

преди 6 години

С много водка и малко глупости не е трудно , да промиеш впиячените руски и русофилски мозъци...проблемът е, че като почнеш да говориш много глупости и измислици нормалните хора се хилят...

271

трите прасенца

преди 6 години

грух, хълц и пръц ...

270

Карлсон от покрива

преди 6 години

Глупости на тракалета, аз също съм реален злодей, ако не вярвате питайте Червената шапчица.

269

Анонимен

преди 6 години

Полу-съчинена глупост от екип на Днес. Пак има грантове за усвояванe. Руснаците много добре знаят за своя произход за разлика от българите, дето хем били потомци на траките, пък говорят на славянски като чехите, хем се родеят с волжките българи, пък не били тюрки каквито са техните наследници в днешен Татарстан. Комплекси велики. И последно. Когато Бг стигне Русия по ниво на човешкото рзвитие според класацията на ООН, тогава говорете кой е в *** и кой не.

268

глупости

преди 6 години

ние сме от луната нали лъжа след лъжа

267

Хейтърите на сапун!

преди 6 години

Една новина с думата Русия в заглавието и веднага подадоха глава всичките разбирачи и научни работници. "В Русия няма учени", "Руски учен - НЯМА" и какви ли не други глупости. И това ми го казват някакви неграмотници, които по цяла вечер водят научни конференции в разни гнили кръчми и дискотеки. Не ме интересува, кой от вас е русофил, кой русофоб. Ломоносов, Лобачевски, Менделеев, Марков, Леонтиев, Гамов, Лебедев, Корольов и безбройните други светила в науката НЕ СА българи, а съвсем руснаци!

266

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 296Точно такива като тебе не трябва да говорят за история! Политизирани мерзавци!

265

Jv

преди 6 години

Доста водка е изпил този учен!

264

Анонимен

преди 6 години

Че руснаците и турците са едно племе-това отдавна е известно. Не случайно *** и Ердоганя се разбират така добре.

263

Анонимен

преди 6 години

великата славянска култура в русия може да се сравни само с тази в папуа нова гвинея горе долу на едно ниво са по времето на Исус )

262

ВИНПРОМ

преди 6 години

Дааа.... Явно тоя "учен" е логично следствие от безплатната медицина и прекомерната употреба на водка! Недейте да публикувате тия безумни теории, моля ви! Не може да ни учи на история човек, чиято държава се е появила на картата едва през 9 ти век след Христа.

261

Анонимен

преди 6 години

До IYI ок искаш реалната ето ти и реална на пример тази на русия - роби на викингите роби на монголите роби на немските князе роби в колхоза роби на олигарсите,,, държава с мизерстваш народ главен достав4ик на леки жени дето една каменна сграда до средата на 15 век не е построила по настоящем суровинен придатък и заден двор на ЕС и Китай

260

Анонимен

преди 6 години

"Те били смесица от различни славянски племена с отчетлива християнска идентичност, а името им потвърждавало руския произход: ет-руски."......................................, а името на Владимир Путин идва от ВЛАДая и МИРовяне, допълнено от женски полов орган !!!

259

Анонимен

преди 6 години

voinata mejdu istoka i zapada e voinata na materiqta i na balamurnicite :) istinskata voina e mejdu severa i iuga :)

258

Анонимен

преди 6 години

руснаците са *** народ дето една каменна сграда до 15 век не е направил ... да си се мажат с *** и да се кланят на монголския ботуш е върха на цивилизацията им

257

Анонимен

преди 6 години

Да очакваме скоро и школата на "най - новите" хронисти, според които държави и наций и сега не съществуват, а всичко е плод на съвременна фалшификация. Понастоящем съществува само руска държава, а Спасителят е Андроник Комнин - не, ами направо Владимир Путин ( китайците и индийците също са славяни - то е ясно!), нямало е никакво средновековие и всичко е измислено, съществува само великоруска история. А, да не забравя - написаното тука не е на български, ами на руски . Нещо против тавариши ?

256

Анонимен

преди 6 години

руснаците по принцип са си много тъпо племе ..... имат толкова много ресурси а живеят в ко4ина

255

Анонимен

преди 6 години

Браво на екипа на днес.бг, който е написал материала! Най-накрая тези безумни теории се разглеядат реалистично вместо да се споделят като истинска наука с бомбастични заглавия.