22

Анонимен

преди 6 години

против съм да се плаща за всички пътища на "GPS" то на 112 им отказа ГПС системата, какво остана за текущата? едни "наши" хора има да им брои десетки километри, на другите Турция - Сърбия по GPS ще им е 50км ...Оправят алтернативните пътища да са нормални и на магистралата с карта , като на запад. Който иска да ползва.

21

Анонимен

преди 6 години

Нарочно не се споменава какви ще са таксите от ТОЛ системата, защото няма кой да ги сметне, сега се опива почвата както винаги:-Ние ще кажем че е за лев на километър, ако народа писне много ще намелим и така докато не научкаме цената.

20

Анонимен

преди 6 години

Винетките са капка в морето.Интересно е какво става с акциза, който допълнен с ДДС-то което се начилсява и върху акциза стават близо 50% от цената на всеки литър гориво ? Справедливо е да отиват за пътища мисля.

19

Иван Пешев

преди 6 години

А кога Галъп ще направят проучаване колко от българите искат да видят 2/3 от депутатите в панделата ?

18

Y

преди 6 години

Много интересно! АПИ поръчва изследване за тол система? Явно ни готвят голяма секира

17

Х

преди 6 години

Като вдигнаха цената на винетките с 40% ,да не би пътищата да се подобриха ,не ,дори се влошиха.По-вече пари ,по-големи кражби.

16

Да дойде

преди 6 години

Най-сетне да дойде червената коньярка на власт и да върже тировете на конски поводи, хем ще е по-екологично хем по-икономочно.

15

Анонимен

преди 6 години

по-голяма част от ТИР-овете карат по селски пътища, които са се превърнали в развълнувано море, от двата моста на Дунав, влизайки в Бг, директно на двулентов път... ако с тези такси, строят пътища, нямам нищо против

14

попа

преди 6 години

тая година за камионите, догодин и за колите :) обрщано , от герб

13

Тиква

преди 6 години

Тировете на влакови композиции. Така ще се разкарат от пътищата и бдж ще е печели, ама на кой ли му стиска да го направи.

12

Анонимен

преди 6 години

А Суджука плаща ли като се вози непрекъснато напред-назад, при това без пари.

11

Анонимен

преди 6 години

В Софето имало два милиона коли...като сложим и околните гета и села сигурно ще са 3 милиона!И всичко в радиус от 30 километра от центъра на Софето си кара без винетка щото видищ ли караме си градско!Обложете тези коли вее

10

Андрешко

преди 6 години

Ще затрием превозваческия бизнес,веднъж ТИР-овете ще плащат за тол системи и втори път Тиквата се съгласи с Макрон за социалния дъмпинг,но нали всички гласувахте отново за това недоразумение,което ще ви управлява докато фалира държавата...

9

-:-

преди 6 години

Trqbva da gi napravqt taksite kato v Anglia.Vlizash na magistralen pat I za 🚗 se plashta £4-5 a za kamioni £8-12 I taka.Drug e vaprosa za kachestvoto na patq.

8

Meto

преди 6 години

Nikoy da ne vliza viv sayta na bliz bg .!! Sizdavat umisleno naprejenie mejdu etnosti v bg. Sis lijlivi nivini

7

Мосю Балкански

преди 6 години

Я сам ***, и най-ми кеф кога другите се ръсат. Я сам за секви такси, на секой, само мене да ме не таксуват. Тираджийте винаги са биле добре, десет кожи да им свалат, боли ме...А ако некой ден и я опрем и станем камионджия, тога че запеем друга песен. Да не съм пpocт?!!

6

Анонимен

преди 6 години

То хубаво тол такси ама да има и алтернативен безплатен маршрут. Иначе е ясно, ⅔ от българите не са разбрали, че тол таксите пак те ще ги плащат с по високите цени на стоките...

5

Анонимен

преди 6 години

Абе важното е наши фирми да вземат изграждането на системата за тол такси.Става въпрос само за някакви си 200 милиона.

4

Анонимен

преди 6 години

Най-интересното е, че българите не са наясно с ТОЛ системата ама иначе я подкрепят. Те това показва че социолозите ни манипулират,ама яко.

3

Анонимен

преди 6 години

От кога българите решават за данъците ?