16

ГЕРБ РЕШАВА

преди 6 години

ВСИЧКО ЗАВИСИ КАКВА ЩЕ Е КОРУПЦИОННАТА ВНОСКА В ОБЩИНАТА.

15

Анонимен

преди 6 години

Кога най сетне т.н. св. ал Невски ще бъде прекръстен на български светия ?

14

Анонимен

преди 6 години

Абе говорите за революция. Как си мислите - дали ще премахнат паркинга на "избраните" 240 **** в НС?

13

щщд

преди 6 години

13, човек се изказва,когато е подготвен и знае поне донякъде историята /в случая на Св .Александър Невски/. Кой и с какви средства,дарения и усилия го е построил. Но ако ще и на Свети Патрик или ако ти харесва Свети Джордж Буш да е наречен храма, мястото на автобусите е по автогарите,а не там.

12

Анонимен

преди 6 години

POSTROIKA POSTROENA OT RUSHIAZITE--TREBVA DA SE BUTNE OBEVEZNO TOZI STALIMISTKI PAMETNIK

11

Анонимен

преди 6 години

До ЧокоАми да, ако преустроят Ал. Невски в многоетажен надземен паркинг ще решат много от проблемите с паркирането на централната част на столицата.

10

Анонимен

преди 6 години

Като сборище на религиозни фанатици да не би да е по-добре?

9

Анонимен

преди 6 години

Няма да ви занимават ако всички не искахте да живеете в София. Стойте си на село и няма да има проблеми нито с паркирането, нито с ***, нито с замърсяването и тн.

8

Чоко

преди 6 години

Само преди седмица се върнах от Виена. Отседнах в хотел в самия център на града.Наоколо имаше п-броя подземни паркинги. Цените варираха от 6 до 40 евро на денонощие. Никъде в центъра не видях безогледно паркиране, най-малко пред туристическите забележителности. В центъра на София, отдавна трябваше да има поне 10 подземни , многоетажни паркинги или ако терена не позволява също толкова многоетажни надземни паркинги.

7

ив

преди 6 години

В Кьолн преди две години премахнаха автогарата,която беше в непосредствена близост до катедралата. Сега автобусите спират много далеч,но това не е намалило броя на туристите. И в София може да спират далеч от центъра и шатъл(совалка) да ги оставя в центъра,но да е паркинг и автомивка пред храма е някакъв абсурд!

6

Анонимен

преди 6 години

Е, пример дават парламентаристите ни - едва с тяхното нашествие половината площад стана паркинг. Никой от тях не се е сетил да поиска да паркира вътре в храма, иначе със сигурност ще направят изменения в някой закон.

5

Анонимен

преди 6 години

Е какъв е проблемът, пак космосът ни е крив. Да не е спрял на средата на храма? Пространството е горямо, в центътът е. Да се радваме че идват и оставят пари в България, да се надяваме да не ги крадат и да дойдат пак, макар че зад розовите приказки за ръст в туризмът, не повтарят особено като посетят нашето черноморие.

4

от провинцията

преди 6 години

Абе какво само всеки ден ни занимавате с тоя скапан град ? Нямате ли за какво друго да пишете ?

3

Анонимен

преди 6 години

"западен град, знае че ПОД подобни площади се правят паркинги на по 2-3 етажа"Само че София не е западен град и комунистите са строили тунели под центъра, че да могат да бягат от народната любов.

2

Охранителят-София

преди 6 години

Грозно е пред такава красота изтопосани автомобили,но какво да се очаква,като пълненето на държавните бюджети се очаква да е предимно от данъци и такси лащани от народа! Винаги съм бил на мнение,че е грешно раздържавяването на свери в икономиката ни,който можеха да попълват хазната!

1

Сп??нс

преди 6 години

За всеки посетил някой западен град, знае че ПОД подобни площади се правят паркинги на по 2-3 етажа. Преди 2 седмици ходих до един не голям град и като написах в GPS-a , че търся къде да паркирам , ми изникнаха 8 паркинга в историческия център.В София има много места където могат да се направят и ако не бяхме толкова алчни , досега да са дошли и да са ни ги построили без пари.