11

Съвсем се обърках

преди 6 години

Ама, нали скандират,че не ги е страх? Тогава що бягат? Нали искат още мигранти,че тези са им малко? Побъракан свят...

10

Анонимен

преди 6 години

Поредната глупост " не ме е страх ", как да не те е страх бе! Теросиста не се превъзпитава, той се унищожава

9

боян

преди 6 години

чакайте бе, пролетта нямаше ли точно в барса "митинг" на тема "искаме още бежанци, тия са ни малко"?

8

1234

преди 6 години

Хора ,бягащи от ужаса .......е нещо не разбирам..Преди няколко дни ни казваха ,че исляма е мир а не ужас.Сега не е ли по правилно статията да е .....хора бягащи от мира?????Много мир се разля по площада и размазан мозък също...Какво са се прави мир..!!

7

лудост

преди 6 години

Те ги колят,взривяват,мачкат а те шествия и свещи!!!и даже им дават помощи и жилища!!!явно повечето хора в Европа са зомбирани и не виждат какво става около тях.

6

горд Европеец

преди 6 години

Само 15 жертви, а ние с една балистична ракета избиваме поне 500 мюсюлмани за минути. Никога няма да ни стигнат по бройката ако ще всяка седмица да правят атентати. 15 жертви седмично са нищо, не могат да ни уплашат и да променят живота ни, много повече умирато от пътни произшествия и никой не се е отказал да кара кола.

5

Анонимен

преди 6 години

Докато ръкопляскат с ръце,носят плакати и мечета, пискюлите ще ги трепят. Рано или късно обикновените хира ще разберат, меките китки няма да им помогнат. Тогава ще се организират в отряди и организации които ще наказват пискюлите. Тогава алаходупците ще разберат какво е болка и какво причиняват на хора които са го приели, дали подслон и ги хранят.

4

Пенда

преди 6 години

Браво бе!Вие направо вършите работата на терористите като разпространявате подобни записи.Ако бях аз нямаше да ги показвам ама парата е явно по-важна.

3

храбрий

преди 6 години

"Кралят няма да е начело на кортежа на демонстрантите. Няма да са начело и депутати. Начело, както обясни кметицата на Барселона Ада Колау, ще бъдат представители на различните служби, общности и организации"Жив щит (ако нещо се обърка).

2

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се днес демонстрацията в Барселона да е под мотото No tinc por - Не ме е страх на каталунски." Разбира се, вас не ви е страх да се разхождате там с няколко коли охрана и служби, които следят района. Я кажете хората на видеото защо бягат и крещят?

1

елитни пoмияри

преди 6 години

Разбира се,че няма да са начело!Стиска ли им?!