44

Трамкар Т8М-900М

преди 5 години

Тоя не трябваше да е все още жив.

43

mfdoom

преди 5 години

Ква любов бе, тоя е луд! Никога не трябва да го пускат навън!

42

мр. Х

преди 6 години

Любовта погубва !

41

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо ме изтриха като казах, че тоя е много п.ро.ст и че в затвора му е мястото. Тия от редакцията да не би да искат да е на свобода и да убие още някого. Що за приоритети. Мислех, че хората с лабилна психика са изчаткали, но не е така, има и други.

40

Лофти

преди 6 години

Леле помня тоя случай като бях дете. Беше във всеки вестнк още нямаше интернет, Беше с очила тоя.

39

Анонимен

преди 6 години

Коментиращите тук са болни.Всички някак си са на страната на този ***. Какво е е била виновна тази жена, само един българин може да обясни.

38

Анонимен

преди 6 години

В течение на годините които ще прекара в затвора доста неща ще прозре и ще разбере че на този свят всичко е един голям фалшификат. Това което е направил нормален човек няма никога да го направи. Заради една миризлива слива да убиеш колега и заради това че тази не му е отворила краката си да я убиеш ето това е дело на Сатаната! Сатаната е по силен от всички ангели които има на небето. Отдал му се е с всичките си сетива и живота му е станал АД!.

37

neo5

преди 6 години

Наистина доста достоверна и изчерпателна статия, прочетох я на един дъх. За жалост ревността води винаги до лоши и неприятни неща, един от смъртните грехове в Библията , Ревност/Завистничество/ !

36

Бугимен

преди 6 години

Статията е невероятна.

35

всичко се връща

преди 6 години

когато бях 7 8 ми клас признах на едно момиче я харесвам и искам дасме гаджета ,тя ми отказа .Минаха 12 15 години от тогава ,сега аз съм свободен мъж имал връзки от време на време нищо конкретно ,работя си пийвам хапвам ,а тая дето ми отказа е станала сбръчкосана лелка с две деца от някъв нерез с който баща й работил .Чудно нещо е живота , рано или късно има карма !

34

Чичо

преди 6 години

Нито един съвременник ,а коментари бол.Абе деца невръстни ,не пипнали още жена и не познали живота,нито знаете ,нито помните какво стана в София след двете убийства.Не давайте акъл ,ами се подготвяйте за новата учебна година.А като порастнете ще разберете и ,,как е със жените.Ех мушмороци смешни и невежи,живият живот няманищо общо с интернет.

33

!

преди 6 години

И аз така от много дълго време съм обиден на една истеричка, дето си мислеше, че може просто ей така да ми каже чао. Само че аз не съм като тоя на снимката. Моят подход е съвсем различен. Аз просто и подмятам, че е емоционално хахо и невротичка и тя, понеже си го знае, сама се сдухва. Много е важно да се подбере моментът за случая- пред общи познати напр. За такова нещо никой не може да ме съди, освен по неписания морален закон, може би, само че това мен не ме касае.

32

M.

преди 6 години

Един от рядко добрите репортажи на Днес, чак неподхождащ на тукашната журналистика. Дано поне един психопат се е отказал да прави глупости, четейки това.

31

БГ

преди 6 години

Тоя, че е някакъв асоциален психопат е едно на ръка, но има наистина толкова гнусни и долни жени, който изобщо няма да им мигне окото да ти направят някаква невероятна мръсотия и да те гледат после с кеф, как се гърчиш и страдаш ! Какво да я направиш такава, освен един здрав бой да и държи влага дълго време. Не съм женомразец все още, но един мъж никога няма да ти причини толкова душевна болка, колкото една жена изобщо няма да се поколебае да го направи за собствено удоволствие.

30

айляк от ПЛОВДИВ

преди 6 години

Ох пък тоя ме сваля,ох и един друг ме сваля ама аз не му обръщам внимание..а пък един друг ми прави комплименти колко са ми дълги краката....но аз само за теб мисля и само теб обичам.......(хахаха добре че съм над 40 год и си пия хладката бира на сянка с приятели, докато жените си търсят жертви,*** и истински "герои")

29

Петров

преди 6 години

Всичко според мен е замазване на очите, до колкото знам въпросния Явор е бил с обратни наклонности!

28

Анонимен

преди 6 години

Сбъркан е. Според мен говорим за липса на обич още от много ранна детска възраст. Това го е капсулирало и откъснало от истинската му същност (т.нар. шизоиден характер, да не се бърка с шизофрения). Много хора имат шизоидия, но малко стигат до крайностите като психопатия, социопатия и подобни.

27

стефчо

преди 6 години

който се занимава сериозно с жени -така ще е! Много отдавна съм отписал сериозни отношения с жени и психиката ми е в ред и язва не ме боли и не влизам във филми..(има достатъчно в замунда)

26

Анонимен

преди 6 години

Някой жени си мислят че е много хубаво да карат мъжете да се влюбват в тях, явно това им дига самочувствието. Но тоя младеж не прощава.Жалко за него, дано да му дойде акъла

25

Анонимен

преди 6 години

До 26.Защото ако напиша другата дума,ще ми изтрият коментара и ще получа Бан.А така няма къде да мърдат,термина е анатомичен,има го в учебниците.