81

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААи на кой му пука за тебе какъв си?

80

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА (88)Споко, и с такива като теб се справяме. Трябва да е кодирана някъде в гените тиинформация относно това какви случки са се случвали на касапите и главорезитепо нашите земи.Пий си хапчетата и кротувай.

79

WTF

преди 6 години

Браво, много добра новина. Само така, да се спазват законите.

78

extremist

преди 6 години

С малко бебе съм. - И КАКВО ОТ ТОВА ???? ТИКВАТА И СИЕ КАТО ГЕПИХА КИНТИТЕ ОТ КТБ НЯКОЙ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА ? ТИКВАТА И СИЕ ГЕПИХА И КИНТИТЕ ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ НА НЕК, АЕЦ "КОЗЛОДУЙ"....НЯКОЙ ДА ГО ИНТЕРЕСУВА ???

77

проповед

преди 6 години

аз съм срещу социалните помощи за нисши същества, аз съм за спазване на закона, азсъм срещу раждането на повече от две деца в семейство, аз съм срещу неграмотните-те могат да бъдат само роби, аз съм срещу хората който нямат много книги в дома си и не четат, аз съм срещу тези които не ползат презерватив, аз съм срещу тези на които държавата не събира пари за ток, вода, местни данъци , аз съм срещу крадците на дърва...

76

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААТвоите хора са в плен на мързела, на нагона си и на онова, което им заповяда кланът. Роби са на зависимостта си от безбройните помощи и на вредните си навици.Но на теб ти изглеждат "свободни хора".

75

Дарвин философ

преди 6 години

Като почнат да бутат и незаконните вили дето се водят "бараки",гаражи, пристройки на ред друга песен ще запеете....

74

Анонимен

преди 6 години

Какво да правим?_______________Ами правете това, което правят всички. Теглят си кредит, купуват си апартамент или си построяват къща с одобрени планове и с разрешения. После работят, взимат заплати и си изплащат кредита.

73

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААЕдин изстрел и им виждаш гърбовете, дори да са цяла тумба. Така бързо тичат, че специално за това има израз - "Чак петите в г/за си удря!"

72

11

преди 6 години

Щом става дума за роми, значи някой малоyмен джин го е писал това ...

71

Анонимен

преди 6 години

А мен пита ли ме някой как си плащам наема?Айде у лево.Само искат,а нищо не дават и не могат,само да се размножават като зайци,това могат.Всеки да се оправя сам.Никой на никого не е длъжен.Като имаш 4 деца,да си мислила преди да раждаш.Аз нямам и две,защото,ясно е защо.

70

По тв К1 вчера:

преди 6 години

От Чез казаха ,че в ромската махала се крадяло в % толкова ток колкото и в центъра на София....

69

прилепа

преди 6 години

Ало журналята! Бутат се Колички а Къщите се събарят. Марш в училище!

68

Анонимен

преди 6 години

До Оскар. Съгласен съм с мнението ти!

67

Рок енд рол

преди 6 години

Боя е за ринга. Който е добър - там! За другото трябва закон! Не може в цивилизована държава с бой да решаваме нещата. Затова не може каквото и да стане ромите първо за бой да говорят.

66

Оскар

преди 6 години

До 67 беше коментара ми от Оскар 68

65

Оскар

преди 6 години

До 68- Така е , боя не е за цивилизовани хора макар че по някога помага.Но аз от 2004 година не живея в Бг и имама един колега който казва че политици и *** ДАЛЕЧЕ

64

Анонимен

преди 6 години

В коментар 23 се пошегувах. Но ме дразни това, че искат да скачат на бой при най-малкия проблем. Просто исках да кажа какво може да се случи ако на тях им скочат хора, които го могат. Не че провокирам към насилие - нямам такива намерения.

63

Анонимен

преди 6 години

Роми, вашето място не е в България. Бегом при фрау Меркел, тя ви обича!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63. Колкото са добри в училище, толкова са добри и в бокса. Има единици добри и те тренират в клубове. А ром-каратист не съм виждал. Нито борец. В спорта и в ръкопашния бой се иска усърдие и постоянство. Добри са само, когато са много срещу един или много по-малко от тях. За твое сведение България е световна сила в много от бойните изкуства и много малко от състезателите са роми. Може би само единици боксьори.