87

Анонимен

преди 6 години

Без граници, ама само на празни приказки.Иначе ни пробутват второ и трето качество храни, а заплатите ни са 10 пъти по-ниски от западните.

86

Анонимен

преди 6 години

Като им чета и слушам приказките за ЕС и политиката изобщо,какви са се объркали като пилета в кълчища-май и двамата са били съученици на ЦвЦв в училището за бавноразвиващи...Във втората пиеска става дума за такива подобия: през гугъла: "На троих - 2 серия - 2 сезон"

85

saa

преди 6 години

Ами той Борисов си е придворен шут на Меркел и другите! Ще ни приемат в Шенген не се безпокойте, малко ще ни побелеят косите дотогава! Ама няма да е от старост! Тази територия тука си я гласят за себе си немците и французите! Ще се оправиме, но ще бъдем под техен контрол. Мале, колко е дърта тая негова жена!

84

Анонимен

преди 6 години

Франзуците са лоши управленици,те винаги забъркват големи каши,които после създават хиляди проблеми,не знам кой ги избра за водещи ЕС?Меркел ще ви се стори ангел в сравнение с тях.

83

Анонимен

преди 6 години

Може да се вдигнат леко,но не и да се уеднаквят заплатите.Ако се уеднаквят:1.Инвесттиторите ще избягат извън ЕС или няма да инвестират в централна Европа.2.Конкуренцията няма да е лоялна.3.Креката икономика на централноевропейските държави(вкл. и нашата),ще бъде унищожена и вместо високи заплати,хората изобщо няма да имат работа.и т.н.Франзуците са лоши управленици,те винаги забъркват големи каши,които после създават хиляди проблеми,не знам кой ги избра за водещи ЕС?Меркел ще ви се стори

82

Анонимен

преди 6 години

Тоя Макрон не е дошъл от добри чувства,щот сме му много симпатични.Дали не е тук да ни дърпа ушите и за френския завод"Монтюпе",който от години трови въздуха на Русе,и искат да ги глобят?Б.Борисов да се учи от полския си колега и да отстоява нашите интереси.

81

конграчулейшънс

преди 6 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

80

Анонимен

преди 6 години

Това е и в наш голям плюс. Гражданите ни няма да бягат в западна европа, защото няма да са нужни там и ще се подобри значително демографската ситуация в България. Това споразумение работи за нас безспорно.

79

шегички

преди 6 години

Че ни подкрепи ли Франция за еврото и Ченген, пошегува се другаря Борисов. Че ви подкрепим, пошегува се и другаря Макрон.

78

комитата

преди 6 години

те границите се отвориха и стана поръчката отвън която желеха господарите -тероризъм ,пришълци и бунтове

77

ognyanz

преди 6 години

Ако френският работодател трябва да плаща една и съща заплата на французин и работник от България например, ясно е, че че ще назначи французина. На пръв поглед звучи добре: за еднаква работа, еднаква заплата, но единият и другият не са при еднакви условия. И не става дума само за квалификация, а и за по-прости, но по-трудно преодолими разлики, като например знаене на езика.

76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЛюбопитното е, че и ти имаш грешка! При това две! Хахаха!

75

Да

преди 6 години

За съжаление без граница искат и макароновите господари които го сложиха на президентския пост за да прокарва и налага техните политики. А ние всички знаем кои са те

74

Анонимен

преди 6 години

Малей, то голяма работа било да караш тир, па и на днешно време, когато камиона се кара като лека кола. Едно време пътуваха с мерцедесите без климатик, по една седмица до Иран през Диарбекир. Сега през 20 км има ресторант и душ.

73

Анонимен

преди 6 години

Криворазбраната цивилизация :)

72

Eni

преди 6 години

Bg administracia mnogo iade i mnogo preiajda, mnogo prepiva, a malko raboti...da namalim zaplatite na bg central administracia...iziajda mesoto na tigrite i lavovete ot zoologicheskia park...

71

Анонимен

преди 6 години

До 73 То източни филми има ли ? Само една държава има развито кино :)) Отделно ако не ти харесва на Макрона идеята ....отиди бачкайте в Русия нали е тачиш :)) Човека си защитава интересите ..Нищо пове че.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Гледай си запдните филми и си живей в филма" Ти май доста си гледал през прозорците в училище!! Не си разбрал още кога се използва предлога "във"! Да не говорим, че освен граматическата грешка, имаш и правописна такава, при това в едно изречение. Твоят прозорец ми е ясен!

69

Анонимен

преди 6 години

До СертоПравилно, мой човек, само така! Виждам, че единствения ти прозорец към света е телевизора, затова няма какво повече да ти кажа. Гледай си запдните филми и си живей в филма

68

Серто

преди 6 години

Правилно! Не може за една и съща работа, да се заплаща различно. А вече кого ще избере работодателя, българин или французин ще зависи само от компетенцията на кандитатите. Това ще допринесе за естественото желание на всеки да се образова за да е адекватен на времето в което живеем. Стига вече анцунзи, панелки,буклуци, агресия,простотия,грубост,побои и трошки. Време е да се цивилизоваме.