104

Анонимен

преди 6 години

"На турските *** трябва да им дадат Нобелова награда за тъ.потия."О не, ние сме много назад в тъ.потията, не мойта а твойта баба хвърля банкноти ВСЕКИ ДЕН с едно ало... Заслужихте си нобела и то отдавна! :-) защото не е лесно да се "борявяш" всеки ден с апаши!

103

Анонимен

преди 6 години

На турските *** трябва да им дадат Нобелова награда за тъ.потия.

102

Анонимен

преди 6 години

В бг вече се изселиха доста кюрди, женят се за българки...та и чак и тях хваща турската полиция :-) ще се снимаш ти с шалварите на пкк, ще ми пишеш глупости във фейса и ще ми твърдиш, че нямаш нищо общо с пкк, а приятеля ти пък, който има снимка и с пкк и с идил и той ми е бил света вода ненапита, а?! Турската полиция ще ви сложи униформи с номера отзаде...:-) :-)

101

Анонимен

преди 6 години

На бълхарите ес то им направиха една тел...и си мислят, че те я направиха! Ганка повярвай, че има много начини да мине мигрант на гости у вас и като мине казва едно ало на един патриот, разбират се пият кафе и джа към Юроп:-)

100

Анонимен

преди 6 години

Турците са kомплексари търсещи внимание затова само идват да се обясняват в българските форуми. Реалността е че в анадола живеят в гета и не знаят какво е това асфалтирана улица.

99

Анонимен

преди 6 години

Бла Бла Бла, и затова Световния ред строи фабриките в Турция и износ до всички краища на света....

98

Без коментар

преди 6 години

30 години след 500 години робство България е шеста икономика в Европа,30 години след 50 години дружба сме последни в ЕС.......

97

Дежавю

преди 6 години

Ердоган печели и за Меркел изборите ,след изборите пак ще си ходят на гости.

96

До ха-хааааа

преди 6 години

Хубаво, след като ни изброи всички екстри на Турция айде и ти и Турция зминавайте си в Азия или където искате. И ни оставете нсай-после на мира. Не ни трябва нищо от Турция, нито великите и заводи, нито инвестициите и. Като им е добре без България и Ес защо само се чудят за какво да се заяждат. Тая ограда я строим не в Турция, а у нас. И ако искаме ще дигнем още 10 огради. И Турция няма право копче да ни каже. За нас да не чуваме за Турция по-добро няма.

95

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХАААААААААми имаме меки китки,вместо истински управляващи.И Европа не се управлява от европейци,може би затова не им пука какво се случва с Европа.Не слушат и Орбан какво им казва,а той е прав.

94

упс...

преди 6 години

Хм, тази риторика на Султана е шоу за вътрешно ползване!Турция не може да си позволи да прекъсне икономическите си контакти нито с ЕС, нито с РФ, нито със САЩ, особено при икономическата криза в която се намира.А и не забравяте, че на референдума за Султана гласува едва 51% от турското население.(при това с доста машинации)С националистическите си прояви и анти западни изказвания Ердоганчо просто се опитва да консулидира привържениците си!

93

от зад

преди 6 години

До Eni4erКъде са слага България не ми е ясно----не ти е ясно щот ти го слага от зад...

92

Анонимен

преди 6 години

Тая държава винаги ни е носила само нещастия и смърт. Да реват колкото си искат. Жалко, че нямаме един Орбан за премиер. Да вдигне още две огради.

91

nerealist

преди 6 години

До АТАКИСТЗнаеш ли какво е "башибозук"?

90

Анонимен

преди 6 години

Като четем какво се случва с кюрдите или в Сирия,или какво се случва със съседите на Турция,тази стена ми се вижда дори смешна.Трябва да има една стена,като Ердогановата стена на смъртта - бетонна,с тел и стрелба.

89

Анонимен

преди 6 години

Тоя депутат да вземе да ср засрами от отношението на Турция към България. От намесата във вътрешните ни работи, от обиколките на Гьокче и пропагандата. И да каже мерси, че не изгонихме Гьокче както би трябвало да направи всяка нормална държава. С това агресивно поведение към нас мисля, че е много малко само ограда. Трябва ограда от бвтон с вишки по нея.Турците не са чували думата срам. Да не го искат това от другите.

88

Анонимен

преди 6 години

А тяхната(турска) бетонна стена,където се стреля на месо и веднага,каква е?Не на нас тези номера!

87

между жамарите

преди 6 години

Ще ни запалят чергата! Атовете се ритат - магаретата страдат!

86

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган да направи едно кръгом и да гледа към Анадола! За него и държавата му няма място в Европа!"Та питаш ли го дали иска вече Европа!

85

анонимен

преди 6 години

Ердоган да направи едно кръгом и да гледа към Анадола! За него и държавата му няма място в Европа!