7

до 5

преди 6 години

Лъвовете ревете за щяло и нещяло, което е мн досадно и манипулативно и изобщо не става дума за чувства . Познавам много лъвици -когато нямат аргументи в спора и започват да ревът та да му стане на човек неудобно . Доста сте глупОвички ,а така ви се иска да сте умни.

6

Стига,бе!+

преди 6 години

Долнопробните скорпиони -използвачите ....чувствителни-разглезените мамини синчета-чувствали, друг път!

5

Анонимен

преди 6 години

Куxата Лелка пак ръси нечленоразделности.

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно как не са споменали Лъв! Лъвовете сме също много чувствителни натури и обидите и особено несправедливостите ги приемаме тежко, даже в някои отношения го преживяваме по - тежко от раците! Но аз например в повечето случаи няма да се свия някъде и да си страдам, или ще е за кратко, а директно ще покажа с поведение или думи, че човекът отсреща е в голяма грешка и не приемам такова отношение. Както аз се отнасям към хората с уважение и ги приемам каквито са ,независимо дали ми харесват или не, така държа и на същото отношение към себе си. За съжаление има хора, с които е по - добре да н

3

Анонимен

преди 6 години

До Куха лейкаГотини са,ако ги опознаеш.Преди всичко човек.Приятелка ли ти е всичко за теб...,всичко.!!!!Цялото сърце ще си даде за теб,цялата си душа всичко. !!!!Но...,нацупиш ли я кофти.!!!Не ги търси за нищо.!!!!И не те отразява въобще.!!!

2

Анонимен

преди 6 години

От луд секс ли куха лейка? Рак е ! Трудно да повярвам.Те са много сексуални натури и любеовилени.Нещо си направил...,но пак ми е трудно да повярвам.Моя приятелка беше Рак.Скарахме се много жестоко.Тя потъна в тъмнината и оттогава не я видях. Нито желая да ме види повече,нито желая да поговорим и да се сдобием.Просто,както се появи в живота ми и така изчезна от него.Не осъзнавах, какво съм направил. Но..,с дните и седмиците без нея се Усещах,че ми липсва много.Бях се влюбил до уши,без да разбера

1

Куха лейка

преди 6 години

Или една от бившите не е била рак или има грешка... Родена е на 11 юли..... Няколкото пъти когато съм я наранявал с думи ..... Такива шутове съм ял в слабините.... Топ.ки.те. че ми е спирал дъхът за минути.... Свивали се!!!! Аз се свивах.