52

Салама

преди 6 години

Че то по една минимална на месец бе, *** играча...

51

М, да ...

преди 6 години

Глупости! Има толкова много свестни българки,но явно този се движи в среди на наркоманки, алкохолички, , пушачки, ....! тоя нежният, и.з.р.о.дът от снимката си търси утроба да му износи наследник и да се отърве от понататъшна грижа за жената/майката на бъд.дете/! Па и с претенции бре?!?

50

Анонимен

преди 6 години

As puk stavam pari Djino da me olije Qko sled a'kane

49

Mimi

преди 6 години

Kato Te podpukam pari shte daval Gnusna mucuna blqk

48

Forza Nadka!

преди 6 години

Давай натке, ти си

47

kolio99

преди 6 години

До Жена искате това съм язе! идвам! гаси тока!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Гино Ташев,да посети някой пазар за ромски булки.Избор голям.И по-бели от него.

45

Лола

преди 6 години

Абе тоя скоро обяви, че чака момиче от една фльорца.Сега пък дете искал?!?Май не е добре момчето...

44

Шопо

преди 6 години

Ако ми даде 10 000 $ я че му го направа, да не се мачи...

43

Анонимен

преди 6 години

И тоя ли е от "елита" ХА!

42

Анонимен

преди 6 години

До Жена искаИскаш, ама не можеш да си го позволиш.

41

Анонимен

преди 6 години

Тая църна звездя освен да прави муцки и селфита около чужди коли друго явно не може.

40

Анонимен

преди 6 години

Кристияно Роналдо номер 2, само дето не е добър футболист.

39

RE:66

преди 6 години

"Чукче писател, чукче не читател." Като гледам, четеш първите два реда.Къде си видял хабилитиран доктор - професор да е жиголо в Холандия? Чети бре дете.Хабилитиран, знаеш ли какво значи?Активно преподаващ. Нали се сещаш, че жиголо - професор практикуващ в Холандия, веднага ще го подгони полицията, и не само, дори в САЩ? Защото преподава?!На вас шопите само платена евтини жрици и жигола са ви в главата.Друг път чети докрай, и вниквай в написаното.

38

Жена иска

преди 6 години

Мъж 1.95 - 2 метра височина. Светла кожа, скандинавски тип. Интелектуално излъчване.Хабилитиран доктор - философия, политика. Чувство за хумор. Да няма татуировки и обеци. Да не си боядисва косата. Владее два западни езика, и един източен - китайски или японск. Да не пуши. Да не пие. Да не е с криви крака, широки рамене. Да не е с напомпани мускули.Епилация.Да плува. Да е джентълмен. Да предпочита класическа литература. Да свири на пиано, или цигулка. Да е мъж в...Двеста хиляди евро. Да е ЧОВЕК

37

Анонимен

преди 6 години

А него някой да го направи жена не търси ли?

36

Пак РАШО

преди 6 години

И така след всички тези измислени приключения, пристига Гино Ташев в БГ на бял кон, с ново име, с интересна биография и с някакъв фалшив имидж и бг булките почват да въздишат по него. Пиар-а е много важен, даже може би най-важното нещо в имиджа на един човек

35

Рашо

преди 6 години

Най-важното при един ПР, е да се създаде история, и ако историята не може да бъде проверена, още по-добре. Така и на Гино му беше скалъпена историята:Първо го били в някакъв клуб заради жена(лъжа).След това в болницата са му оправили лицето по снимки (пълна глупост и лъжа).После се оженил за италианка (грозна).После баща и го бил поръчал (лъжа).После катастрофа с мотор (лъжа)И най-накрая, несъществуваща приятелка модел (лъжа).И така след всички тези измислени приключения, пристига Гино .

34

Гошу

преди 6 години

До GeorgiХА-ха-ха, не се прави така братле :) Няма коя да ти върже само за разходите, а ти най-вероятно и ще искаш да спиш с нея през цялото време. Пък и добри мерки си дал, като за красива жена. Иначе Джино и той оферта дава, ама си личи, че не е много богат. За да ти върже някоя, когато си с пари правиш така: Давам апартамент (едностаен), джип и 200 000 по сметка за млада и красива жена с 5 годишен договор да е с мен и да ми роди дете. Ако се харесаме договора подлежи на преподписване :)))))

33

Georgi

преди 6 години

И аз съм готов да заплатя добри пари за дете/деца родени по естествен начин, без приемане на наркотици, алкохол, цигари или каквато и да е била субстанция която би увредила плода, преди и по време на бременността ! Бъдещата майка е задължително да е Българка със поне средно образование, възраст 21-30, ръст 160-180, телосложение 45-60кг., да няма наследствени болести и да има желание да роди повече от едно дете. Всички разходи по зачеване, бременност и раждане се покриват от мен.