30

Анонимен

преди 6 години

Еми този,като му се седи някъде,да отиде на гости в Ангелакова!Това е заведение ,не е пейка или чакалня!Малоу.мници.Да седне в някое такси да си поседи на климатик ако иска......

29

поне едно извинение

преди 6 години

Когато човек се наака в гащите, трябва да знае как да го изчисти. Затова извинението е вълшебна дума. Но шегаджията, като котките не пада по гръб.

28

наблюдаващ

преди 6 години

Сигурно майката на шегаджията го е родила на шега случайно някъде.

27

клиент

преди 6 години

Заради такива шегаджии, държавата и народа стигнаха до просешка тояга.

26

възнутен

преди 6 години

Собственика на заведението понеже е голян шегаджия, сигурно ще му бъде много приятно някой клиент да го опъне на заден ход на шега.

25

гост

преди 6 години

Когато някои клиент поиска пържола алангле, на половин цена ли ще му я дадете, защото харчите по малко газ или ток. След като собственика прави постановки че е в ремонт, да му затворят заведението да си прави шега с приятелите. Държавата по друг начин не може да се отърве от такива шегаджии. На гол *** майтап не бива.

24

Готвача

преди 6 години

До АнонименОт ресторанта могат да искат пари за каквото си пожелаят и отгоре. Единствено необходимо условие е да е обявено някъде. Колкото до готвача, той готви по рецепти, грамажи и съответните калкулации, цени. Ако ти в къщи си сотираш лука ще похарчиш 20 ст ток или газ, ако искаш да го препържиш ще похарчиш 30. Добави към този факт и участието на поне двама човека в препържването и разнасянето на допържения лук, с общ надник около 10 лева на час?

23

Недоволен

преди 6 години

Ако за такса нищо си безкомпромисна грозотийке, то тогава върни си заплатите.

22

Анонимен

преди 6 години

Все Ангелкова - само в медиите да беше поне по чаровна не чак красавица...

21

Анонимен

преди 6 години

До СтрахилЕ не чак па постоянно заета.

20

Анонимен

преди 6 години

По мое време в соца, като плащахме голяма сметка в ресторант,келнерът добавяшеотдолу: "ако мине - 10лв." Десет кинта беше пара тогава.

19

Анонимен

преди 6 години

Проста като патрона си!

18

Суверена

преди 6 години

Като си купи човек кола през юни и после си купи годишна винетка която важи вече 6 месеца не се ли е сдобил с такса прецакан (от държавата)??? Защо не се самосезират и да си наложат глоба затваряне на АПИ за месец примерно. За кокошка няма прошка за държавното щавене няма проблем?

17

Анонимен

преди 6 години

До Надето"По-голяма шега от тази калинка за министър няма!"---А пък и днесбегето редовно ни пуска тази шегичка. :)

16

шегаджия

преди 6 години

Самото назначаване на това нещо, ангелкова, за министър, е проява на чувство за хумор. Черен.

15

Анонимен

преди 6 години

Всъщност, колкото и проверки да правят, ако тези такси ги има в менюто, нищо не могат да им сторят. Без тези проверки софийските инспектори как ще отидат на море - хем командировъчни и хотелче за държавна сметка, хем да попечем Д-то на плажа за ден два :-D Все си е нещо.

14

До Шматка и 12

преди 6 години

Унуфри, Ончо, вие не прочетохте ли статията бе душици, или само първият абзац? Или не схванахте написаното. Човекът който е подал сигнала няма нищо общо със театъра който се опитват да спретнат собственика и негов приятел, че уж всичко било шега.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Подобна идея изскочи преди няколко години, и аз се изплаших, понеже на балкона винаги имам съндъче с магданоз и джоджен. *** после на лекар ли ходиха, на врачка ли, та мина само с идеята. Но ако се върне Монки Дянков, великия учен от лаборатория, може и да ни наложи данък въздух, нищо, че е най-мръсен в Европа. Мръсотията той ще я калкулира като хранителна добавка. А ако сте забелязали в интернет рекламите цените за тия всеизцеляващи фуражи са все 49, 69 лв.

12

Анонимен

преди 6 години

Когато от ресторанта искат 2 лева допълнително за допържване на лука, да се иска от гл. готвач да покаже утвърден държавен норматив, по който да се вижда, каква е степента на пържене на лука - първа, втора, трета. Както и, че по време на допържването готвачът не е правил нищо друго освен да пържи лук.И каква е надценката за сварена муха в супата. Ако готвачът докаже, че в супата му няма сварена муха, да бъде награден с Нобелова премия.Защото иначе обезумяването няма да има край!

11

нереалист

преди 6 години

Сега министър Ангелкова да затвори заведението за 5 дена и след това да каже, че се е пошегувала, пък да видим тогава чувството за хумор на собственика.Министър Ангелкова не е там за шеги и закачки.