7

Тъпак

преди 6 години

Вижте полицаи и др. такива дали имат винетки, преглед, триъгълници, пожарогасители на личните си автомобили. И дали са изрядни за това което изискват от нас.

6

Анонимен

преди 6 години

Трябва да въведат електронната винетка, защото съм чувал че по пунктовете все свършват дневните винетки и ги пускат да карат до първата бензиностанция, той човека като види аванта и си излиза от другата граница без да си купи.да го таксуват още на влизане Х лева за винетка по избор и на изхода на другата да го гледат пак дали има валидна. Така ще се научат и да си купуват правилната.

5

Милост...

преди 6 години

Момчета, не закачайте полицаите за винетки, че пак ще излязат на улицата да реват за по-големи заплати, че ето-не им стигат и за винетки.

4

The vice

преди 6 години

Имах комшия работи в Мвр незнамкое си рпу...и реших да му видя астрата винетка ,гражданска има ли ..ами ходи си до село пътува насам натам ..така първият път бешв с изтекла гражданска за иколо месец а винетка няма..след 14 дена гледам има гражданска ама винетка минетка не,въпреки че пътува по пътища с минетен стикер....ами аз съм в чужбуна и мой ме хвабе за минетката другарите в Държавата на мафията на хрантутниците

3

Анонимен

преди 6 години

Е нали еврогейците ви заповядаха да гледате за превишена скорост какви вминетки ви гонят?

2

Mopcku_

преди 6 години

Какво има толкова за умуване с чуждите нарушители? Днес бяха назначени почти 1000 нови полицаи в МВР. Ами че сложете по едно постоянно КПП на 500 м преди/след границата с двама полицаи да проверяват кой е купил,или не винетка. Пишете актове, сложи им там по един ПОС терминал и събирайте пари. Кво толкова? Нормално е законите да се спазват.

1

НАП

преди 6 години

Не е нужно да ги следите. Идете на паркинга на което и да РУП! Всички са без винетки!