11

Анонимен

преди 6 години

Всички чиновници са все хора на ГЕРБ.Назначават ги на работа с тлъсти заплати, за да си осигурят електорат.

10

НЕНУЖНИ ХОРА

преди 6 години

Отивам в общината за удостоверение за данъчна оценка на имот, казва ми - елате след 15 дни. След 15 дни отивам, то още не е готово, но чиновничката кликва два пъти с мишката и удостоверението е отпечатано. След това следва чакане 15 минути, за да го подпише началничката, която в този момент обсъжда по телефона снощния сериал.И за какво бяха нужни тези 15 дни, когато всичко е в компютъра?

9

ТОГАВА ЩЕ ИМА ЕФЕКТ

преди 6 години

ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТ МИНИСТЪРА, ЧЕ ЩЕ СЕ СЪКРАТЯТ 50% от па\разитите в държавния апарат.Министерства и агенции са задръстени от безполезни индивиди.В Народното събрание на всеки депутат се падат по трима служители.

8

дядо Добри

преди 6 години

А от къде търтеите и банките ще се изхранват?Всяко листче издадено от някое ведмстство стува левчета и всяко левче се внася по сметка в банка срещу други левчета.

7

гражданин Х

преди 6 години

Опитвам се да подхвана една от най-простите професии и това вече ми коства около една година нерви и 1000лв. Назад! Като се има предвид че не съм запънал никъде и си вземам нижните изпити без да ходя по поправки и вадя док.само! Мисля че съм дал към 50лв. Само в ксерокса да си копирам личната карта и дипломите само 1000пъти! Валидността на някой док. дето направих в началото вече изтича! Това дето го научих на някой курсове вече го забравих щото не практикувам! Как да върви Бг!?

6

Нов

преди 6 години

8 ще отпаднат, но сигурно ще въведат нови 10, че да има служби за чиновниците :)

5

Анонимен

преди 6 години

Като дете ме плашиха с баба Яга и дядо Торбалан. Моите деца ги плаша с баба *** и дядо Талибан. ...Надявам се моите внуци да ги плашат с жената зад гишето и мъжа в кацеларията.

4

Анонимен

преди 6 години

От 20 години го правят това електронно правителство и пак до никъде не са я докарали. Не им вярвам, че в близките 10 години ще има забележима промяна.

3

Анонимен

преди 6 години

За очовечване - направете революция срещу *** Бойко Борисов.

2

нов световен ред

преди 6 години

не се притеснявайте, скоро идват чиповете и живота ще стане по-лесен

1

турист

преди 6 години

В Петък за поредна година заминавам на семейна почивка в Гърция. За поредна година ще трябва да нося копие от акта за раждане на детето. В МВР има информационна система АИС-БДС, при набиране на ЕГН на детето, роднински връзки излизат майка и баща.Да, дете може да излиза в чужбина само с двамата родители или с разрешението им, нормално. Но съгласете се, че т.н. копие на документ се фалшифицира елементарно.Пиниза е, че полицаите по ГКПП нямат допуск до утрасекретната система АИС-БДС. Гротестно !