64

zdv

преди 6 години

Много фенове на СССР в тоя форум бе?!? Ако толкова ви липсва 1-та империя на злото (2-та е сегашна Раша) няма проблем да си вземете първо руско гражданство и след това много лесно може да отидете да живеете в Сев. Корея при другия луд освен Путин-чичо Ким! Сев. Корея се доближава най-много до СССР в днешно време-така че: Прав ви път, корейците ще ви се радват!Явно бързо забравяте каква мизерия е било, или сте доволно изтрещели!

63

Ани

преди 6 години

Аз си искам Путин. Първо защото там има достатъчно овнешки глави.Второ защото колкото по-дълго стои на престола, толкова по-сигурно Русия ще се разпадне както се разпадна Съветския Съюз.

62

Путин™

преди 6 години

И кое ми е умното?

61

до 9

преди 6 години

Путин си е чист руснак!Евреин е втория мъж на баба му!Но майка му на Путин вече е била родена!Първо проверявай фактите,пък после си драскай на воля!Но не преди това!И дали е евреин или не няма значение,той просто е един умен човек!Между другото,ако Путин и неговия мозъчен тръст управляваха СССР,той нямаше да се срине!

60

Го4о

преди 6 години

ДА! ДА! Промени в управлението на Русия ще има и то МНОГО ГОЛЕМИ! ... Президент ще стане МЕДВЕДЕВ, а Путин премиер и най-важното! Когато премиера Путин отиде при президента Меднедев, то Медведев ще става прав и ще козирува!

59

Зозо

преди 6 години

До :))Проучването по байтошовски ли е проведено? Стега тлупости!

58

:))

преди 6 години

Скорошното проучване на общественото мнение в Руската федерация сочи 83% обществено одобрение на Путин. Медведев го одобряват около 50%. Следователно при такова одобрение Путин управлява с волята на народа и по волята на народа. Докато в България нещата изобщо не изглеждат така. Колко беше последното одобрение на премира, че не си спомням или падна толкова ниско, че вече спряха да го изследват, може би е около стохастичната грешка :))

57

Футуролог

преди 6 години

До "-"ИнтересноСледвал съм археология пък за първи път чувам тази твоя легендаМонасите във Византия най са мразели Василевсите-иконоборци защото как ги добарат в манастира ги подстригват и ги пращат да воюват на фронтаИначе Аз си мразя Бойко Борисов ама комай е по-свестен от Костов,Стоянов,Кобурготски,Станишев,ОрешарскиБойко Борисов е престъпник от СИК чието подражание създава поне 25% от престъпленията в БГХора като Бойко криминалитета не бива да припарват до властВас Ви мисля драги

56

"-"

преди 6 години

Кой ще е следващият президент на Русия след Путин?Един Господ Бог знае!Има една древна легенда.Един византийски монах дълго се молил и постил питайки Бог в молитвите си защо наказал Византия с толкова жесток Василевс!И един ден Бог най-сетне отговорил на молитвите му:"Дълго търсих по-жесток и от него, но не намерих. Той е моят бич за греховете ви!"

55

Анонимен

преди 6 години

Путин съвсем заприличал на павиан, завалията...Тоя Бояришник ще го съсипе съвсем!

54

Здраствуйте ребята !

преди 6 години

Путин и Куроедов - новият тандем в руската политика!Пълно сработване, допълване и здрава връзка!

53

Суджук добрички

преди 6 години

Тиражирането на псевдоо анализи на пплатени пропагандисти само покахва ангажрааността и зависимрстта на медията. Русия е просто независима стрпна на която част оь 3собствениците гне си дават активите без пари и са конкуренти на едни чичкоаци.

52

редник

преди 6 години

До " САЩ е втори дом?! " Ако това е довод то ние българите сме по зле ! А сме диктатура на малцинството от които си явно и ти :)

51

редник

преди 6 години

Русия била умряла а? От покойници ли ви е страх ? Излъгаха и предадоха СССР западните ненадминати мошеници...и сега съжаляват! Защото създадоха чудовище по свой образ и подобие . Русия стана е капиталистическа и е пряк конкурент с който запада не може да се бори! Губите !

50

Анонимен

преди 6 години

А така,сега напишете за ноктите,сексуалния живот и какво се случва под юрганите,за международната политика и театър,за клюките от съседния квартал,за кой какво му е скимнало да напише във фейсбука,за времето,за голите женски,за ромите,реклама на продукти,за дрехите и още глупости за отвличане на вниманието,които не касаят реалните неща, живота,благосъстоянието,реда и политиката(вътрешна и външна) в България!

49

Анонимен

преди 6 години

За последните 100 години, един нормален нямаше да управлява тази голяма и богата страна. Затова и тънат в мизерия и са оскотели до степен да пият битова химия и козметика и да измират масово. Не им е удобно на копейкаджиите, но руснаците сами си признаха за СПИН бедствието в Екатеринбург и за сериозните проблеми с наркоманията и проституцията.

48

Анонимен

преди 6 години

Под острия поглед на Владимир Владимирович сороидите се подмокрят и изпадат в душевен смут.

47

Анонимен

преди 6 години

За виза се продават рускините, ужас!

46

Анонимен

преди 6 години

Последнете новините!Тук се говори за престъпления, за Азия,Русия,САЩ,ЕС,от дъжд на вятър за БСП и ГЕРБ/патриоти(които уж са конкурентни,а задкулисно са заедно и имат общи далавери),а за България и решение на проблемите на населението нищо не се споменава!Нищо няма за България!Що за държавници имаме,които не управляват,а само делят порции и ни хвърлят в очите новини(прах),които не касаят добруването на България и населението в него?А честните журналисти се страхуват да гъкнат?Дори не се интересу

45

Анонимен

преди 6 години

Сталин 2.