70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67А защо не? Най-добрите следователи детективи винаги са се допитвали до хората, които много често са им давали верни насоки. А иначе, страшен си, бе! Как така някой да мисли, да се мъчи да помогне, как така!

69

Анонимен

преди 6 години

"По думите й Иван го е страх да ходи сам и винаги излиза навън с нея или с баща си."А как този път не е бил с майка си или с баща си. Що за глупости?Тази жена непрекъснато си противоречи. Дори не го чувства в желанието си да оневини сина си. Напълно естествено за една майка, но нека лъже по-интелигентно. Не я ли е грях!А родителите на закланото момиче, какво да кажат на Донка? Че дъщеря им се е самозаклала пред Иван, като се е "боднала"?

68

Съвет

преди 6 години

Детето не е виновно.Това е работа на психопат масов убиец. Да си провери дали Чикатило не е минал границата. Той е заклал малко момче в тоалетната на влака , ей така за кеф.

67

Анонимен

преди 6 години

Не че вярвам на нашето правосъдие по принцип, но нека все пак първо компетентните органи да докажат вината му, пък тогава да пишем по форумите глупости по негов адрес. Момиченцето да почива в мир и дано намерят убиеца, (може и Иван да е т.е. да са го намерили вече, но може и да не е, всякакви обрати в разследването е възможно да се случат.) но не е редно да хулиш някого, само защото КРИВОСЪДИЕТО ни (по принцип кривосъдие, а в случая може и да имат право) мислело, че Иван е убиеца...

66

касапина

преди 6 години

Абе като всички убийци са луди защо не видях ни един да прекопа градинката пред блока? Доживотка без помиловка и готово.

65

Анонимен

преди 6 години

"Семейна приятелка го описа като много добро дете". Не смея да си помисля какво правят лошите деца.

64

Милена

преди 6 години

Доста неща по-случая тънат в пълна мъгла!!! Всички эащитават УБИЕЦА и най-вече родителите му, и това е още по-дълбока рана эа блиэките на убитата!!! Би трябвало да има въэмеэдие, и само ПРАВОСЪДИЕТО ще го реши!!! А какво се е случило наистина, никога няма да уэнаем!!! Искрени съболеэнованя на родителите на убитото момиче!!!

63

Анна

преди 6 години

Нищо не искам да кажа за момичето ,но има 4 профила във фейсбук.Всеки от вас може да го види.На единият пише "ко ми гледаш профила бе батка".....Не мисля че момчето е убиеца.....

62

Анонимен

преди 6 години

Съгласна съм с Анна.Трябва да се проведе сериозно разследване.Ами ако не е той?Ако пък се окаже, че той го е направил, няма милост.Цялата строгост на закона.

61

Анна

преди 6 години

Как ми се иска да имаме и ние една Ангелики Николулу...журналистка разследваща точно такива убийства и изчезвания.Винаги открива истинския убиец....и забележете ВСЕ ОЩЕ Е ЖИВА !!!!"Фос сто тунел"-Светлина в тунела ,така се казва предаването и.Нямаме ни един кадърен и смел журналист,който да потърси ,да разследва ,да се престраши....А иначе драскачи бооооллл!!!Не им стиска да кажат истината ,само драскат папагалски....

60

Е

преди 6 години

Това ако е най-добрият град за живеене в България, не искам да си помислям за най-лошия.

59

Анонимен

преди 6 години

Тука е пълно с психиатри-експерти. Някъв даже почнал да гледа научнопопулярни филми за деца-убийци :)) Страшни сте бе

58

П.Петров

преди 6 години

Поводът за убийството е несъстоятелен, ако по принцип не е носил нож, защо го е взел за срещата си с Никол?Мисля, че е психопат и убийството е планирано. Ако не бъде спрян сега, има риск да се превърне в сериен убиец, при това много по-рафиниран и брутален.На любителите на конспиративните теории искам да кажа, че колкото и мързеливи да са родните полицаи, пълни ***.оти не са!Ако е психопат вероятно е убивал животни заради самото убийство - кучета, котки.

57

от друга гледна точк

преди 6 години

Да се каже нещо и за сестра му. На колко е години и какво правят това женско бельо при брат и

56

онбашията

преди 6 години

много ясно че близките няма да кажат "опасен е"

55

Анонимен

преди 6 години

А, това с крадените профили го разправяйте на друг.

54

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам за протокола - виждали ли сте 15-годишни момчета пред блоковете си да играят на криеница? По мое време на тази игра играехме до много по-крехка възраст.

53

ан

преди 6 години

Истината е съвсем друга.Това момче е с умствено изоставане.То няма интелекта на юноша, а на дете.Профилът му във Фейсбук е бил откаднат преди месец и друг е писал от негово име .Този друг е убил и момичето.Това момче не може да пътува само по автобусите, как ще стигне до друг квартал?Полицията да намери убиеца, а не да ни пробутват едно дете с интелектуални проблеми за да покажат колко са добри!Също както с изторелите тютюневи складове в Плвдив, където един луд ги беше запалил!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Само много *** селинджър може да създаде такова заглавие. Словоредът е потресаващ, накара ме да мисля за къщурка с външна тоалетна.

51

Анонимен

преди 6 години

Имам племенник на 11г. Много го обичам,ама си е тотална будала горкия.Не може да отиде сам до училището.Като му даваме пари за рожден ден или друг празник,дори не ги поглежда,дава ги на майка му. От кръжока "ръцете ми пречат" е.Обаче, знае всички игри и всички филмчета от типа "Лего нинджаго" къде да ги намери в Интернет.По цял ден е на компютъра.Така че,едното не изключва другото.