16

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е надеждата на хората срещу либералния комунизъм .давай Тръмп!

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12То пък "американците"(вероятно говориш за узурпаторите на името "Америка" на континента за име на своята държава, но който е научен да граби, заграбва всичко) като са едни умници... Че нали президентът е "най-добър" от всички! Щом той е "ограничен", то редовите янки, какви са? Виж им етническия състав, наследствеността, кой как е дошъл на територията на САЩ и ще ти стане ясно, че не си чел достатъчно...или говориш по наръчник.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Изобщо на САЩ постепенно, а особено при Тръмп, се случва нашата поговорка: "В заем брашно тъпкано се връща". То не бяха кървави майдани и преврати с убийства на законни държавни лидери и възбуждане на цунами от емигранти към Европа, гранични стени, диверсии, хакерски атаки, фалшиви, откровено лъжливи новини, махленски клюки за чуждестранни ръководители. Плебейска история! Сега всичко им се връща с космическа скорост. По другата поговорка "Волът рие, рие и на главата му пада".

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е най-нескопосаният Президент.Заедно с нашия Рундьоо.

12

Анонимен

преди 6 години

Що се сърдиш бе, Тръмпе ?Нали твоя приятел Путин поведе хибридната война и почна да залива навсякъде с фалшиви новини !И теб те застигнаха, нормално е!И ти ползваше популизъм, също като Путин.Какво очакваш тогава ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Кога Мексико ще преведе парите за стената?

10

Анонимен

преди 6 години

Изключително ограничена личност. Нищожен набор от думи и изрази! Американците с право се срамуват от президента си!

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Ти май не си по четенето. Научи някой неща и тогава говори. Чети или поне питай

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-Да прав си у нас е така. Само лъжи, полу истини и открита пропаганда в нечии интерес. ЕС се разпада пред очите ни, а в медиите е номер едно, Путин е лош , Тръмп е лош само Меркел е добра. Това е във всички медии. А бабата ще затрие Европа. Навремето англичаните избира индианците, но направига грешка с *** и сега какво. *** завзеха Америка. Сега арабите завземат европа и какво медиите призовават за толерантност, любов .

7

Анонимен

преди 6 години

Тоз горкия няма идея още къде се намира. Не президента управлява е конгреса. Каквото каже конгреса това става. Действията на Тръмп могат да бъдат спрени от много институции така, че едно е да говориш друго е да можеш реално да го направиш. А колкото до вас тук коментиращите които толкова му се радвате, вземете слезте и вие на земята.

6

Твърдост

преди 6 години

Дръж се бай Дончо,хиените са те заобиколили и вият мощно ,не се предавай.Малко назад и пак напред!

5

Анонимен

преди 6 години

Невероятно как в страна в която огромна част от населението умира от глад си избират върл и бесен капиталист като Тръмп да ги управлява. Същите *** като българите. И тук същата работа. Хората умиращи от глад гласуват за дясни партии вкл. БСП. Пълна идиокрация по цял свят.

4

Гераниум

преди 6 години

Тръмп е единствената надежда на Западния Свят и на юдео-християнската цивилизация да оцелеят! Това е голата истина! Бог да го пази!

3

Карина

преди 6 години

Да се "нахвърли" срещу медиите, означава да ги нападне! Сори, но той е нападан от тях - ежечасно, ежеминутно и ежесекундно, откакто е започнал предизборната си кампания, та до ден днешен! Всъщност жалките, продадени и купени от Сорoc 'медии' се нахвърлят срещу него, но той ги мачка наред и ги прави да изглеждат смешни.

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя вече стана банален, целия свят му е крив, само той е прав. Гафове след гафове и нескопосан опит да отвлече вниманието с плямпане за война със Северна Корея. Всеки ден нов гаф с цел да се забрави предишния и да се направи още по-голяма простотия.

1

Анонимен

преди 6 години

По принцип, прав е за медиите.