11

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най големите гьотвереновци

10

до 9

преди 6 години

Едно време имаше методи на Макаренко(доста "по-хуманни"). Та... стига си зял с тия евроценности.

9

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантизма ви виновен... стига глупости, виновни са родителите им. И в Дания има евроатлантизъм, ама не са станали като нас. Стига политизирахте.

8

Анонимен

преди 6 години

Чак дилърите до убийците и крадците ги наредихте.А те са си просто търговци.Не ви насилват да им купувате бokлуците.Самички им звъните и си уговаряте среща.А малолетните престъпници са ясни.95%-чолафтета.Бащата в затвора ,майката червен фенер в ЕС.Много се смях вчера как от полицията казваха,че оня 15годишен наркоман който зякла онова дете на 10 години не бил от "малцинствата".Едвам се виждаше на снимката-куките до него с тен бяха като снежанка.Защо е това шизофренично отричане на реалноста?

7

Нормално

преди 6 години

Деца възпитавани от евроатлантизма

6

Бръчков

преди 6 години

От тези 20000 , 19900 са какви .... роми разбира се -бъдещи гласоподаватели !

5

G1

преди 6 години

И на фона на това Хелзинкският комитет натиска да затворят единствения затвор за малолетни в Бойчиновци...

4

.

преди 6 години

Обладани от люци и буда , герита мерита, полемони, чалга , разврат, наркотици, фиктивна полицуя, фиктивно правораздаване, алчни и корумпирани политици, страхливо и малодушно общество, ниско образование, излагане на порнография и насилие от будки, торент сайтове, телевизия , интернет , медии ... липса на градивни модели за подръжание, липса на уважение към по-възрастните, лошо възпитание, недействащи соц. служби, е как няма да има ? Като 20 000 са само регистрираните.

3

Анонимен

преди 6 години

Всичките, трябва да ги вкараме в затвора ! До живот ! Ако са такива сега, представете си, в какво ще се превърне малката сгaн !

2

ОНЗИ

преди 6 години

За тези говняри подходът е създаден от МАКАРЕНКО - трудово-възпитателни училища от типа "Макаренко". Труд и бой с дръжката на пистолета по главата - това настояще предвещава страшно бъдеще на държавата - неграмотни без професинална подготовка агресивни и нагли и т.н.

1

Анонимен

преди 6 години

Затвор ! Натискате го зад решетките, всичките !