12

Таню

преди 6 години

Оставете го на "грижите" на майката на онова австралийче, дето го търсеха. Тя ще ви понаучи, откъде се почва да се къса такъв един ментално kaстриран индивид. Ех,едно време са ги бесили за чепките и народа публично е идвал да добави по нещо към креативността на реконкистата... Сега, политкоректни. Блях!

11

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се съдията, разследващ атентатите, тази вечер да реши дали да ги остави в ареста."Чакайте малко, да не би да искате да ми кажете, че съществува вариант да ги пуснат под гаранция? АХАХХАХА АХХА Евроид иотите не спират да ме изумяват всеки път.

10

Храни куче да те лае

преди 6 години

Пуснали ги в Европа, хрантутят ги, отнасят се с тях като с равни, а те за благодарност ще трепят невинни хора и ще унищожават паметници на културата!Ще повярвам, че повечето мигранти са почтени и добронамерени, когато те по своя инициатива създадат собствени отряди за издирване, обезвреждане и разстрел на подобни терористични групи!

9

Анонимен

преди 6 години

"Не виждате ли, че има оскъдни познания по пиротехника и взривно дело. Да бъде записан в съответния европейски университе, докато придобие съответните знания."Правилно, както казват плевнелиев и менторите му- на тероризма ще отвърнем с образование. Нека всеки бъдещ джихадист да получи магистърска степен по химия, за да не се повтаря гафа със самовзривилите се терористи в апартамента в Барселона.

8

Анонимен

преди 6 години

Дай Боже жертвите на всички следващи атентати да са само брюкселски чиновници, евродепутати, комисари и евролидери. Щото брюкселските гни ди с лека ръка обясняват как не ги било страх, докато хиляди *** заради убежденията им.

7

Анонимен

преди 6 години

всичките такива грозни ислямски пубери, дето не могат да се интегрират и да водят нормален живот стават екстремисти, щото са им малки пиshките и отнемат човешки живот за да се чувстват много значими. да не забравяме, че мечтаят и за 100те девственици, които ги чакат в рая.

6

Анонимен

преди 6 години

Отидете в Брюксел и ги питайте ако това са интегрираните, имат ли си изобщо представа какво ще става в Европа след като напълниха съюза с няколко милиона неинтегрирани.

5

Анонимен

преди 6 години

Еей, тия лъжат като за световно! Пуснете ги от ареста, такива таланти не трябва да бъдат прахосвани напразно!

4

Анонимен

преди 6 години

Не виждате ли, че има оскъдни познания по пиротехника и взривно дело. Да бъде записан в съответния европейски университе, докато придобие съответните знания. И ако на практика не може да покаже какво е научил, тогава да бъде вкаран в затвора. За съжаление катедрите по реология на вискозни суспензии са малко и ако някой през целия си живот е гледал слягащото се ла'но на лешояда изходил се до гроба на роднина, трудно ще може да го опише в математичен вид.

3

Анонимен

преди 6 години

пращайте ги на Мути, тя ги събира там такива

2

ХХХ

преди 6 години

Хакнете им по една хубава условна сега и ги пуснете . Акъла ще им е дошъл 100% ! п.с. Меркел

1

Рашо

преди 6 години

*** те всички невинни бе!!!