118

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно ще има Кюрдистан това са десетки милиони не хиляди.

117

Turkish Power

преди 6 години

..KURDI..DA..KURDISTAN...NIKOGA!! DOKATO IMA TURCIYA ...KURDITE NYAMAT DA IMAT SVOYA DURJAVA!!

116

Анонимен

преди 6 години

136 Този с армията и властта. Или мислиш, че има някаква правота, в цялата тая работ ?

115

Анонимен

преди 6 години

Кой си ти да да решаваш в Сирия бе, аааллллааааанкооолллууу?

114

Анонимен

преди 6 години

Ердоган няма обаче *** ще разреши. Абе кой го пита *** за каквото и да е?

113

Анонимен

преди 6 години

Ако зависеше от вас ***, нямаше да има нито българска, нито сръбска, нито гръцка, нито румънска, нито унгарска............ държави.

112

До morelini

преди 6 години

"Мисълта ми беше че различните държави различно тълкуват думата терорист и в случая има държави за които ПКК не е терористична организация."Да това го знаем...например ако утре други ден ромите, които си нямат и те държава изкат автономия откъм Дунава например...Турция може би за да ви насади емпатия няма да ги признае за терористи! Та даже както правят западняците ще ги въоражи...! Може нали?

111

до 149

преди 6 години

Прав сте. Това можеше и да не се случи, в миналото имаше известни опити да се приобщят кюрдите в политиката и обществения живот, но Ердоган омаза всичко. Пося си вятър - ще жъне бури! Няма как да се справи с 14 млн. души, поне при съвременните условия. Няма как да ги мачка като през 20 век. - забранявани са им обичаи, чествания, изселени са около 1млн. кюрди. А останалите - въоръжени и много опасни в Сирия, Ирак, Иран и по света? Турция затъна жестоко в кюрдския проблем, но и сама си е виновна.

110

Анонимен

преди 6 години

До 100 коментараИ Турция не е била държава, когато е имало България. А и Косово не беше държава, ама сега е! Така че "Всичко тече, всичко се променя", неграмотнико. С тоя "Пишман Султан" да не станем свидетели как се дели Турция на Европейски Туркестан, Анадолски Вилает и Кюрдистан. Понеже май си го проси!

109

Анонимен

преди 6 години

Белким ще го питат. Кюрдите са около 40млн., само в Турция около 14млн. Това е един от древните народи, който никога не е загубил национално самосъзнание; репресирани жестоко от турците в новата история - вдигали са няколко въстания през 20-ти век. Въпросът ще има ли държава не е дали, а кога.

108

100 коментара

преди 6 години

Кюрдистан обаче не е нито Държава , град или село а област или местност , така че не се заблуждавайте , парво прочети информирай се преди да си написал 100 коментара пълни с глупости

107

Анонимен

преди 6 години

До Ромски народНе са "пръснати". Разделили са си ги, неграмотнико.

106

Ромски народ

преди 6 години

Според мен кюрдите въобще не пренадлежат на нито една Държава , пръснати са в няколко Държави като ромите

105

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 144Глупости на ***. Кюрдите са автохтонно население и живеят там хилядолетия. Много преди да се довлекат турците!

104

Анонимен

преди 6 години

А когато Кюрдите са рязали галавите на пра дедите ти по Българските земи дали ти харесва , нали се сещаш че тогава са участвали в Османска Империя щото са Ромски племена - дърво без корен

103

Анонимен

преди 6 години

До OROSPU Türkiye BOK 138,Fahise, която те е родила само знае кой е баща ти. Може и кюрд да е.

102

до:Екипа на Днес

преди 6 години

Интересено е обаче че в АФП няма такава новина , от друго место е копи-пействана Новината

101

morelini

преди 6 години

Мисълта ми беше че различните държави различно тълкуват думата терорист и в случая има държави за които ПКК не е терористична организация.Безспорно атентата си е атентат но това е в резултат от политиката на Турция от един билюк време....

100

старата ни слава

преди 6 години

Атентата на св Неделя!

99

Анонимен

преди 6 години

Значи ако някой прави атентати само в България не е терорист? Така ли?Абе такива ли се раждате или в последствие затъпявате?