10

доки

преди 6 години

Спешната помощ определено е с големи закъснения и даже като звъниш по телефона ти обясняват как е хубаво да си закараш болния роднина до най-близката болница. Ако нямаш тази възможност удобно правят грешки в адресите. Въпроса е за какво точно се плаща тази спешна помощ след като явно няма опциите да действа като такава!

9

Искам

преди 6 години

Искам както ми връщат пари от парното, така да ми връщат и от здравната каса при поставена грешна диагноза и грешно лечение. А спешната помощ да я направят във варианта от 80 год , защото в сегашния си вариант е един пълен абсурд

8

сМешното

преди 6 години

Спешната помощ в София е бутафория. Липса на елементарни познания, опит, мързел и простотия. Нахълтват по двама, обикалят навсякъде с мръсни, кални обувки, слагат грешна диагноза и превозват до болница някаква си *** линейка. Наложи се да викна спешна помощ за бебе в почивните дни. Няма такъв лекар, една гнусна жена с арабска фамилия. Нищо не направи. Наложи се с мъжа ми да четем като луди и да сложим сами диагноза- остър пиелонефрит. Изследванията го потвърдиха. И без при точните специалисти

7

Американ

преди 6 години

Би трябвало полицията кротко да почупи тиквите на агресивните роднини.

6

Ееееее

преди 6 години

Нормалните плащат осигуровки за да може *** да се възползват от тях,а когато някой наистина има нужда от помощ получава от трите. ... знаете какво.

5

Анонимен

преди 6 години

Време е да се създаде ЧЕРЕН СПИСЪК на адреси за линейките - има един вид ***,който вика линейка да мери кръвното на цялата махала като се изпонапият.Достатъчно беше.

4

До 2

преди 6 години

Дали има все още редовни или останаха само натрапниците от любимото им татово време?

3

шматка

преди 6 години

Бучикчии.Абе от БП *** ли са.При най малката проява на агресия си тръгвайте бе.След два месеца ще ви посрещат с бонбони "Сезони"

2

Анонимен

преди 6 години

С нож? Тия не са от редовните българи а от ония,които ни натрапи комонизма-соцализма!

1

коленето

преди 6 години

Това са културни особености.