171

Гери

преди 6 години

До 184, не разбрал, за съжаление децата, почти винаги жертвите са децата и в случая те са най- голямата жертва... А в частност, те си знаят кой кого и защо е дундуркал и дали тя го е зарязала или той я е тормозил и е избягала. Това само те и близките им го знаят, но честно казано, ако един мъж целенасочено следи жена си и хладнокръвно я убива пред очите на хората, някак си не ми се вярва да я е гледал като писано яйце...

170

Милиционер.

преди 6 години

Тениска - фред пери, видимо не е менте. Боя на косата за 64 години - стар *** с много пари и рак, на който не му пука да гърми. Винаги монетата има две страни но не това е решението...

169

Анонимен

преди 6 години

Доживотен затвор без право на помилване.Жалко за децата,но за какво им е баща убиец.

168

Анонимен

преди 6 години

Нагъл егоист! За такива случаи е измислен разводът, нещастнико! Ако имаше акъл в тиквата - пускаш я да се оправя сама и ходи да си гледаш кефа и да плащаш осигуровки на поредната. Никаква прошка за тоя, тя пиела, ама той нон стоп я следи да я тормози, да бе, повярвахме ти.

167

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ Е БИЛО БРАК ПО СМЕТКА ТОВА ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХМЕ ОЩЕ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД КАТО Я УБИ!!!!НО ЖЕНАТА НЕ Е СОБСТВЕНОСТ!!!! 12 ГОДИНИ МУ Е ДАВАЛА ДА Я ПОЛЗВА ИЗПЛАТИЛА СИ Е ДЪЛГОВЕТЕ :D--------------------------------------------------НАПЪЛНО ХЛАДНОКРЪВНО УБИЙСТВО !!

166

а?

преди 6 години

До Анонимензащо трябва да питам мъжа си/ жена си да изляза с приятели?? да поканиш жена си/ мъжа си да дойде ако иска.. ама да искаш разрешение. айде в коя ера сме

165

88888

преди 6 години

още един, мислещ си, че жената му е робиня и нещо му е длъжна. Никой нищо не дължи на другите. и 50 години да си живял с някой и 5 месеца. *** си е *** да е мислил като си е развалил брака на 29 години. Да беше мислил с горната глава. рускините са ясни, ама да убиеш майката на децата ти. егоист и побъркан. 2 години са минали- тегли ѝ една, заплюй я и продължи да си живееш. Избиваме се все повече и повече и накрая братята наистина ще ни завладеят

164

Анонимен

преди 6 години

ПРИЛИЧА НА ГЕСТАПОВЕЦ!

163

Анонимен

преди 6 години

ЧУДОВИЩЕ!!!ДА УБИЕШ МАЙКАТА НА ДЕЦАТА ТИ ЩОТО НЕ ИСКА ДА Е ВЕЧЕ С ТЕБЕ!!!

162

Анонимен

преди 6 години

Имам един приятел той е на 60г жена му на 45г живеят заедно от 20г до ден днешен тя го пита когато излиза с приятелки дали може но той никога не я е спирал даже напротив разрешава й даже да се прибира и по късно никога са нямали проблеми защото си имат доверие...защото да смениш една жена с друга или един мъж с друг това е все едно да отидеш "От трън та на глог"

161

Анонимен

преди 6 години

Браковете между българин и рускиня водят до подобни трагедии.

160

Анонимен

преди 6 години

Рускиня е.

159

Полицай

преди 6 години

От го измисли това, че е рускиня и какво значение има националния й произход? Жертвата е българка.

158

Янчева

преди 6 години

До 141 Как сте сигурен,че децата са на комшията? Освен,ако вие не сте този комшия.Че жертвата е рускиня,разбирам от коментарите.Че тя била еди-каква си,пак от там.Което е,че коментиращите са й били клиенти? Боядисаният рекъл,че е съсипвала живота му.Ами разкарай я от живота си,бе. Прати я да съсипва нечий чужд живот.Рак на простатата...Да,винаги е секс и пари мотива за убийство.

157

Анонимен

преди 6 години

В панделата ще му излекуват :))))..

156

Анонимен

преди 6 години

Само неудачници се женят за любовниците си.

155

Анонимен

преди 6 години

Мъж с боядисана коса-няма нужда от повече думи.

154

Анонимен

преди 6 години

Никакво покаяние, никакво осъзнаване на това гнусно и тежко криминално деяние. Микакво състрадание към децата си за това, че отне майка им завинаги. Мисли само за себе си.

153

Анонимен

преди 6 години

След прочетеното в статията вече разбирам защо й е теглил куршума.

152

Анонимен

преди 6 години

С тоя рак на простата нито му става нито има перспектива за продължителен живот затова онази му била шута. И той си казал "така или иначе ще се мpe, поне да не съм сам".