13

Анонимен

преди 6 години

Крипто валутите са бъдещето, една напълно децентрализирана система ! В момента определен кръг хора печатат парите и реално си играят с всички нас.Вземете прочетете нещо и се образовайте... Стига са ви дрънкали стотинки в джобчетата.

12

satoshi

преди 6 години

истинският милиардер съм аз , а вие сте балъци :)

11

Кккк

преди 6 години

Слагате паричната и банковата системи на една плоскост с виртуалната валута - фундаментална грешка. Тея крипто измишльотини дето се контролират от сървари в Хонг Конг и Малайзия скоро ще направят тесен кръг от тарикати доста богати за сметка на вложителите в балона. Лудостта кипи от глупост. Вместо да се чудите как да забогатявате докато лежите, вземете се хванете да учите и да бачкате, мързели.

10

G

преди 6 години

До До 6Недей ми философства, а марш да бачкаш за заплатка "на сигурно" и така цял живот. Риск печели, риск губи. Някои хора живеят, а други мижитурстват. Въпрос на характери.

9

До 9

преди 6 години

Кешираш ако има кой да ти купи измислената валута иначе всичко е дрън дрън....

8

До 6

преди 6 години

Дали парите в джоба са ти напълно виртуални....да ама не зад тях все пак стои икономика заводи труд стока....а биткойна е тотален виртуален shit....признай си че не би купил биткойни с доларите които имаш в банковата си сметка....защо като е толкова невероятна вир. Валута все я сравняват с доларите....ми защото с битлайното не може да си купиш нищо

7

БитКой

преди 6 години

Зарибяването на балъците върви с пълна параСкоро ще стрижем овцете

6

G

преди 6 години

До Анонимен 5Тези монети и хартийки в джоба ти са също виртуални. Стойността им може да се смени с един-два подписа и няколко съобщения по медиите. Представи си сега, че в петък вечерта затварят банките, същата вечер се свиква извънредно парламента и приемат нещо много кофти, което обявяват още същата вечер, но банките ще ги отворят чак в понеделник.

5

Анонимен

преди 6 години

Нещо което не мога да видя и да пипна с ръка не признавам. Предпочитам банкноти и монети да са в портфейла ми отколкото нещо виртуално

4

Анонимен

преди 6 години

В момента наблюдаваме повторението на филма за холандските луковици на лалета.Технически тази валута няма бъдеще в този си вариант. В момента една транзакция отнема минути, а представете си какво ще стана когато станат в пъти повече транзакциите.

3

аз там

преди 6 години

Биткойнът ще се оцени реално, когато бъде подложен на риск. Нещо като биткойн КТБ. И каквото издържи - това е.Доколкото знам какво е пирамида, бих инвестирал по-скоро в стъклени буркани. Те са вечни, с реална потребителска стойност :)

2

Анонимен

преди 6 години

Кой носи отговорността кой да трепем ако се гягне , когато падне курса на стандартна валута , падат правителства стават майдани.. ЦРУ стои зад Боткойна.. Нов грабеж анонимен ..

1

Анонимен

преди 6 години

Не дочетох статията,но това е новия начин,който се опитват да въведат.Електронна сметка и разплащания,без злато или хартиен носител.Дали ще успее,времето ще покаже,но и много хора се страхуват да рискуват да разчитат само на електронни данни,които може и да се манипулират от недобронамерени хора.