35

Заповед

преди 6 години

Куте,пускай артилерията!

34

Анонимен

преди 6 години

Ами Бойко откъде се пръкна бе умници.Кскъе беше преди ГЕРБ. Кой го направи генерал от нищо то и защо.

33

Анонимен

преди 6 години

паралелната държава от 4 измерение стар трек

32

Анонимен

преди 6 години

Грешката ва Борисов е в негото обкръжение.което ежедневно го подвежда и го поставя в неловки ситуации и смешни положения.

31

Анонимен

преди 6 години

И какво стана сега,кака Корни го питала ,пък той не знае?Сигурно си е мислила за суджук!

30

Анонимен

преди 6 години

- Ало Цацаров , имам ли нещо общо с Цанков Камък !? - Не ! - добре , аре Чао

29

Анонимен

преди 6 години

Значи Курито не е сигурна,дали е невинна,та пита гл. прокурор дали името и случайно не е в списъка с виновниците.Явно не и е чиста много работата.

28

ут Буздлужъ

преди 6 години

Калеко,я се провери и ти за деменция.Забравяш,че нещо си написал и го пускаш по няколко пъти,старче.Пий си хапчетата.

27

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен .... Тези които не помнят добре са червените бабички, поради старческата си деменция, те затова и са електорат на "Столетницата", която всяка година ги води по клиничните пътеки към връх Бузлуджа, за да ги омяйва с кюфтета кебабчета и сладки приказки за големи пенсии .... останали от времето на светлото комунистическо бъдеще. Хубаво е обаче, че има и хора, които не са загубили напълно паметта си .... Тя затова и кУрнелка още си ближе раните от последните избори ... !!!

26

Анонимен

преди 6 години

Кори ако успее да му заведе дела, те поне ще са над 100. Къде ли няма пръст Батката, от гл.секретар когато се извършиха над 140 поръчкови убийства и нито едно разкрито, нелегални цигари, амфети, крадени коли, далаверите с Мяргините и Маджо, дружки бяха в СИК, колко народ пребиха като длъжници, колко бизнеса заграбиха, а после, плащането от всякакъв бизнес за да съществува, завеждането на дела на тези които не искаха да плащат, смазването на Малкия и Среден бизнес, ограбването на НЕК с ветропарко

25

Анонимен

преди 6 години

Тази сигурно завряния зет и дългия касиер не познава!

24

Анонимен

преди 6 години

Доган го направи генерал тоз умник

23

Анонимен

преди 6 години

Некадърните комсомолци на ГЕРБ много ме кефят като пишат тук.Сядаш и четеш как Бойко докарал такъв стандарт на живота че на летище София не могат да кацнат самолетите от Европа:)))

22

Анонимен

преди 6 години

Ало Ваньо" и това помним гербер смотан.И то ли е по времето на тройната коалиция?А между другото тройната коалиция направи Бойко генерал;)Скрий се някъде, неграмотен си.

21

Анонимен

преди 6 години

Цветанов не го съдиха,а осъдиха с доказателства.После ГЕРБ взе властта....

20

Анонимен

преди 6 години

Както беше коментирал един тук, Темида не гледа на очи, но има джобове и не обича да са празни. Наддаването продължава, мизата се покачва. Печели този, който плати повече.

19

Калеко Алеко

преди 6 години

До дрън дрън ярина .... Няма нужда да почваме от 1-та световна война, другарю ... достатъчно е да почнем от 09.09.1944, когато се положиха основите на червената нуменклатура на БКП, по-късно преименувана на БСП, както и до националната катастрофа по времето на Виденов, когато се наложи да идва Костов и да въвежда Валутния борд. Последната катастрофа беше управлението на Тройната коалиция с мандата на БСП, когато Пеевски щеше да става шеф на ДАНС, а София се напълни с протестиращи и контра ......

18

Бебчо мамин

преди 6 години

До дрън дрън яринаНали Корнелия и другите са виновни.Ами има си прокуратура и съд.Подай сигнал с конкретни данни и ги осъди ако ти стиска.Но там е работата че всички бъркат от кацата с мед и си знаят всички тайни.Защо отказват да публикуват списъка на ПОЛИТИЦИ,взимали пари от КТБ?Сещате се защо.

17

Анонимен

преди 6 години

Мислите ли, че Борисов говори ей така ?!Тази не може да го осъди, защото е виновна!И Цветаног го съдиха, но не не можаха да докажат вина. Червените знаеха че нямат нищо, но номера беше да очернят острието на ГЕРБ.Естествено - беше оправдан.Но беше очернен и затова не може да участва в управлението на държавата

16

дрън дрън ярина

преди 6 години

То ако започнем от Първата световна......Какво правим последните години.Нали дойдохме да "оправим"нещата.Е ,хубаво ги оправяме-само пълним гуши.Срам нямате.Вместо да мрънкате че предишнште са виновни,арестувайте ги и спрете да крадете.Нека да дойдат млади,но способни и некорумпирани хора,които да накарат държавата да потръгне.Но не като царските юпита и герберските младежи синове на партийни секретари,чиято фамилия е на държавна служба и които много са се "променили"