36

Магдалена Маруденска

преди 6 години

Най-хубавото село! Най-красивото място в целия свят!

35

Българин ли съм

преди 6 години

Къде има такова нещо по светаПровалихме се бре хораЗабравихме сеНяма смисъл от нищо в държавата ниМила Родино Господ да е с теб

34

Анонимен

преди 6 години

Искам да живея там.

33

Анонимен

преди 6 години

прокарваш сателитен интернет и имаш най-хубавия офис на света

32

Бог да пази България

преди 6 години

Който не се е събуждал в пет сутринта от песента на славей се е родил напразно.

31

Гробокопач

преди 6 години

Важното е, да няма гербери, ако няма, ще се преселя от едно друго родопско село, към него. 'Европското развитие" на герберите, не ми понася, нещо.

30

евроатлантик

преди 6 години

да се засели незабавно с умерени ислямисти бягащи от жистокия диктатор Башар Асад,тия няма да бачкат само на соцялни ще ми я карат на скромните 650 евро на калпак плюс безплатно жилеще и консумативи.

29

БОРИСОВ

преди 6 години

ТАКАВА ЩЕ Е СЪДБАТА НА ОЩЕ 80 СЕЛИЩА ТАЗИ ГОДИНА СВИКВАИТЕ ДА *** БЕЗ ОПЕЛО ПАРИ НЕМА

28

дааа

преди 6 години

Прекрасна местност! От селото са останали разхвърляни по баирите къщи - има и някои нови попълнения, но църквата, училището... в небитието(като почти навсякъде другаде). Там сме правели невероятни планински преходи, а и Широка лъка е една по-традиционна цел за разходка. Не знам дали ще отида отново там, но споменът е жив и почти всичко изскача пред очите ми. Благодаря на Господ, че ми е показал тази красота!

27

Анонимен

преди 6 години

има едно голямо предимство, няма цгани,просто от двама души не може да се паразитира и краде,това е едно истинско българско село

26

Анонимен

преди 6 години

Хайде ТИКВО , прави деца , хората се нарадваха на твоя комунизъм и избягаха

25

Бай Тошо

преди 6 години

Ще ме търсите.........Тези дето помнят да разкарват какво беше Българското село по моето време.... Е да банани нямаше... Имаше деца,училища,поминък..... ХОРА бе имаше хора усмихнати щастливи хора това имаше.......Ама нямаше банани. ЯЖТЕ СЯ БАНАНИ

24

До 24

преди 6 години

А защо се бутат в големият град а ? Защото Българското село евродемократите му разрушиха поминъка..... Затова ако няма поминък няма и село... Първо спряха транспората после закриха училището,после медицинският пункт и накрая последния жител умря . Това е съдбата на селата. Моето село имаше преди демокрацията 500 души. Сега има 70

23

Мнение

преди 6 години

Това село със сигурност заслужава футболен стадион и дискатека.

22

Верен читател

преди 6 години

Според мен политиканите на криминалния ни преход много добре са си направили сметката за цялата разруха, която донесоха на държавата и народа ни, под диктовката на техните Началници. Сигурен съм, че един ден в близко бъдеще ще им бъде потърсена сметка за всичко това. Ако не доживеят земното Възмездие, има небесно - там правилата са неумолими. И въпреки всички родни и чужди душмани, България и народът ни ще ги има, на практика докато съществува Земята и дори след това - защото сме Божи народ.

21

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 14 Грешката е че отключиха границата и народа тръгна да се спасява от социализма.

20

Анонимен

преди 6 години

Предполагам, че тези 2ма човека са постоянни жители, а през лятото в отпуските или за по-дълг идват и от градовете, които имат къщи там. Само не разбрах колко са цените на имотите. Според мен няма да са високи.

19

Анонимен

преди 6 години

Хората от подобни села се бутат в големите градове да са продавачи във веригите магазини и ревът че са им ниски заплатите защото не им се занимава да отглеждат кози,да правят козе кисело мляко и сирене и да развиват селски туризъм.Затова е това обезлюдяване.Всеки се бута у големия град където си въобразява че всичко се поднася на тепсия-голяма заблуда е това.

18

Анонимен

преди 6 години

Преди комунистите съсипаха България и народа а сега техните деца, мислят само за свой джоб не ги интересува народа затова младежите са извън страната и няма да се върнат ромите ще властват след 20 години.*** страна ще се казва след 20 години или те ще решат как де нарече.

17

Анонимен

преди 6 години

През последните тридесетина години до властта се добраха хора, които направиха от собствената си глупост и продажност държавна политика. Служат на чужди интереси и пет пари не дават за България. Това, което виждаме, е резултатът. Свиквайте, ще става още по-зле.