28

Грван

преди 6 години

До АнонименТия ги разправяй някъде другаде,Сепсиса от какво се получава,синдрома на Менделсон ???? Айде оплескахте ги нещшата сега ала- бала портокала

27

Хипократ

преди 6 години

Анестезиолога ще гризне дръвчето,барабар с директори и началници в тази болница ! Крайно време беше да се махнете гадове алчни,не малко човешки съдби почернихте,дано ви осъдят тук че ако се стигне до Страсбург или Хага тогава наистина здравеопазването в България наистина ще се подобри,винаги чакаме да има смъртни случаи за да се предприемат подобни мерки което е жалко.Жалко за момчето твърде млад за да си отиде от този свят по този нелеп и *** начин.Да почива в мир.

26

Анонимен

преди 6 години

В Хасково от доста години е практика от спешно отделение да те препратят в хирургия,а там задължително си за операция,изнудват те за пари,пишат в здравните картони че са ти сложили дузина скъпи медикаменти които не са направени за да дърпат от здравната каса,осигуровки и т.н. и ти отнемат живота като на горкото момче.Държавата да се самосъзира и да закрие тази ( болница ) която не лекува а убива !Почивай в мир момче. Ще се моля за теб некадърниците да получат заслуженото.

25

Bla bla

преди 6 години

Една елементарна операция не могат да направят,да я закрияат тая касапница която е ООД със здравната каса и да ги съдят в Хага и Страсбург !

24

Кина

преди 6 години

Пишете името на жертвата, а на убиеца/убийците - не. Защо ?!

23

Така е

преди 6 години

До Анонимен 22 Как няма да има плява, като вече се влиза с две тройки медицина.Кьораво и сакато тръгнало доктор да става. Народа е казал : Този е роден за доктор.Същото важи и за търговец.

22

Операция

преди 6 години

Голямо значение има кой те оперира. Имам две операции. Първата по спешност без избор на екип. Осакатиха ме. Оттогава се боря с това ,което ми причиниха. След 10 години мъки се наложи втора. Този път планирана и платена с избор на екип при доцент. Родих се повторно. Болките ги няма, без лекарства съм вече. Господ здраве да му дава на този Човек-българин доц.Димитров. Лекарите не трябва да са случайни хора, а много начетени, защото те с действията си или бездействието си променят човешки съдби

21

РУШВЕТИ

преди 6 години

АКО СИ БЕШЕ ПЛАТИЛ 2000 ЛВ. И ДДС НЯМАШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ!!!!ПОГОЛОВНО СЕ ПЛАША В ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ НА РЪКА БЕЗ ФАКТУРА!

20

Анонимен

преди 6 години

Горкото момче. Да почива в мир. На всички вече ни писна от бялата мафия. Пълно е с доктори некадърници. На 1000 доктора 1 само е добър. Всичко друго е плява, която просто иска пари. Все едно им е малко, че взимат по 5-10 000 лева всеки месец.

19

проф. Атлантида

преди 6 години

При всяка операция има риск от смърт, съгласен/а съм. Но във всяка една болница има болничен леталитет. За съжаление няма как лекарите да спасят всички. До 14- не може да сме сигурни, тъй като може да е ендогенна инфекция с чревни бактерии чрез хематогенна дисеминация. Може и да е била вътреболнична инфекция чрез колонизация. Но колегите са си свършили работата. Просто е имало усложнение с екзитус.

18

Lan

преди 6 години

Не мога да повярвам, че и представящ се за хирург се е изказал, че няма риск! Всяка една операция има риск от смъртност и причините са много!

17

Лаик

преди 6 години

Каква е гаранцията, че не може да получи белодробна тромбемболия по време на операцията? Има ли такава? Защото това е непредсказуем и убива за секунди, без почти никаква възможност за реакция?

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Това е операция ,която би трябвало да гледаш в "Ю туб" и да я направиш.Нещо друго е станало.

15

Анонимен

преди 6 години

Предполагам, никой от пишещите не е коренспондирал писмено с български лекари, Аз съм. 3/4 са откровени илитерати, езиково неграмотни, с елементарен речник... Не вярвам, че в своята област надминават нивото на езиковата си грамотност.

14

Ами

преди 6 години

Добрите специалисти бягат в чужбина. Тук остават по- неопитните. Скоро и те ще избягат и тогава ще тичаме при знахарки,ако са останали такива. Целта е...все по- малко българи......

13

Анонимен

преди 6 години

Това е най леката операция която като стажант съм правил. Може да се стигне до смъртен случай само ако се закъснее с операцията при перфориран апендикс. Ако се направи операцията още в първите признаци при болки от дясно долу ниско в корема и схващане на дясният крайник това са признаците на апендицита всичко минава успешно. Но по всичко личи че момчето не е починало от апендицита а от вътрешно болнична инфекция.

12

Анонимен

преди 6 години

Във всяка провесията е необходима и практика. Такава в БГ.няма кой да ти даде.Попаднах на професионалисти в Германия и сега в България съм с опит.

11

Анонимен

преди 6 години

ова е... странно меко казано. Апендиксът минава за безобидна операция. Когато ме оперираха от спукана язва на дванадесетопръстника, (перитонит) бях на 21 год и усещах че животът ми виси на косъм. Имах късмет с лекарите, спасиха ме. После научих, че едно момиче от съседния блок е било оперирано от същото и..... починало. Тръпки ме побиха. А в болницата имаше деца които ги оперираха от апендикс и на другия ден вече ходеха и се смееха. Безумие е да има смъртни случаи от такива диагнози.

10

лекар

преди 6 години

Трагично е ,но и в най-модерните клиники апендицитите дават смъртност от около един процент.Смъртта може да не се дължи изобщо на апендектомията , следствието ще си каже думата.Никой няма право да съди за нещата,след като не познава случая.Жалко за момчето.

9

Анонимен

преди 6 години

Напълно разграден двор са тези болници. Който иска да е жив, да търси помощ в големите градове! Преди 2 години на Великден в болницата в Гоце Делчев нямаше кьорав лекар. Не ми се мисли, ако нещо сериозно се случи и не дай боже на дете.