55

100 % TURK

преди 6 години

До Су то 34.....Не е по силите ти тая тема . Не се напрягай излишно ....Когато тюрките са имали свое четмо и писмо , 90% от народите на Европа са живели в пещери и землянки ,а думата "русь" ще се появи едва след около 2000 години . Варяги е имало някакви .....Повтарям , мисли за други неща . Това не е за тебе.

54

Анонимен

преди 6 години

Всички пристигащи мигранти трябва да спасят планетата, като бъдат изпратени в Африка, на зеления горски пояс, който ООН ще изгради, против климатичните промени. Те трябва да засаждат гори с подходяща растителност, така че да спрат разрастването на юг на Сахара.Белите хора не могат да издържат на горещините, а мигрантите са приспособени от еволюцията да живеят и работят в този климат. ДЗа им се осигури охрана и добро заплащане.

53

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА - По-големи глупости не бях чел.

52

abe

преди 6 години

аве журналята, минаха повече от 2 години и не се научихте да не я ползвате думичката "бежанец". ТОВА СА СИ ЧИСТИ ИКОНОМИЧЕСКИ ЕМИГРАНТИ.

51

Анонимен

преди 6 години

Джинко да оставя АЧИвето и да зе мята на джета

50

ОХ-АААААААА

преди 6 години

До $$ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ БИЗНЕС ЗА ТРАФИКАНТИТЕ-МУТРИ С МИГРАНТИ!!!!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

От къде тръгват и през къде минават тези лодки , за да попаднат в Черно море?Черно море е като гьола на Борисов в Белене- всичко се вижда и знае! Без правителствено съгласие и пиле не може да прехвръкне през границите!И проблемът е защо българското правителство допуска бежанци в БГ ? Бойко сам ли си иска,САЩ ли му заповядват,ЕС ли му плаща или Русия го заплашва с нови енергийни проекти?Както казваше президент Петърчо на премиер Иванчо: "Бойко,кажи си!Народът ще те разбере!"

48

Кина

преди 6 години

Бе ти от небето ли падаш ? Тези нашественици не работят - ти, приятелите ти, роднините и децата ти ще работите за да ги издържате.

47

Кина

преди 6 години

На доста повече от 1300години

46

Кина

преди 6 години

Направо показно потапяне на всички корабчета , моторнички и др. нерегламентирани плавателни съдове в нашите води.И проблема с нашествениците е решен.

45

Анонимен

преди 6 години

Турците не са били в благоприятно положение по време на отоманската държава. Затова и Левски говори за мястото на турците във Святата и чиста република.

44

Анонимен

преди 6 години

Евентуално руски бегълци могат да се настанят по по-евтините хотели по черноморието. После един по един ще мигрират на запад. Това вече се е случвало.

43

Анонимен

преди 6 години

Толкова е просто..тези са просто инструмента за разрушение на бялото интелигентно общество на Европа.Целта е слаба Европа,немонолитно население,евтина непритенциона работна ръка,манипулируемо и зависимо общество.дори и след години да се усетят има начини да се усмирят..гено-модифицирани храни,лекарства и генетично оръжие/което в момента се разработва/.Дори и най-лошото да стане в Европа-война,пак ще се спонсорира и ръководи от тези който сега вкарват тази болест в Европа.

42

Анонимен

преди 6 години

Пътят на мигрантите и броят им се определя от ЦРУ. Местните правителства симулират, че го пресичат, но на практика го охраняват и оказват пълно съдействие.

41

Анонимен

преди 6 години

Черно море се казва черно ненапразно... ако не ги карат с кораби нямат шанс с лодки. просто комшиите намериха нова ниша... на север карат мауглита.. като ги разтоварят вземат от нашите траления калкан и обратно на юг. гранична всичко вижда но е пас

40

Су 34

преди 6 години

И ква е тая пратурска писменост, за която никой все още не е чувал освен в протурските ви фантасмагории? Нещо като "македонската древна писменост". Ти и твоите пратурки от Ангора сте за интензивно лечение с Халоперидол.А Китай просто ви взе Уйгур отдавна и вие сте насирате в момента, защото нищо не можете да направите срещу него!

39

Анонимен

преди 6 години

на снимката - толкова много черни ботуши ! това краката на стоножка ли са?

38

Анонимен

преди 6 години

ами ако почнем като италиянците да пускаме спасителни лодки да ги вадим , тази година няма да празнуваме коледа , а ще почнем с рамадани и рамазани .

37

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им се обясни, че Черното море е черно и може да им почерни живота.

36

Анонимен

преди 6 години

СЕГА САМО ДА НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ГИ "СПАСЯВАМЕ" КАТО ОНЕЗИ *** ИТАЛИАНЦИТЕ