8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Не знаеш какво си написал, прочел един умен цитат и дай да го употребяваме наляво и надясно! Ако за тебе гол.и.т.е зад...ници в театъра са "осмиване на някакъв консерватизъм".......то може ли да случайно да ми кажеш ТИ ОТ КАКЪВ КОНСЕРВАТИЗАМ СИ СЕ РОДИЛ???? И ако го нямаше, ТИ СЕГА КЪДЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕШ И ВЪОБЩЕ ДАЛИ ЩЕШЕ ДА СИ СЕ РОДИЛ??? Макар, че явно че е жалко че си се раждал, то поне нека ДРУГИ, СВЕСТНИ ХОРА ДА СЕ РАЖДАТ!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Режисьорът е известен с дръзките си постановки, осмиващи нарастващия социален консерватизъм в Русия.Ясно, трябвало е да върти търговийка за милиарди с виоланчела в офшорки.

6

Скандалноизвестният

преди 6 години

Серебренников е заподозрян в "мошеничество в особено големи размери". Става дума за правителствени средства от около 1 милион долара, които били отпуснати в периода 2011-2014 година за осъществяване на проекта "Платформа" на московския театър Гоголев център, значителна част от които той прилапал и не може да отчете с финансови документи, тъй като бил високоинтелектуална творческа личност, вълнувала го вечността и въобще $1 млн за него са дреболия. Обществото му било задължено.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Крайно време беше! Ако знаеш какви "постановки" прави!!!!???? На фона на тях, изцепките на малолетната .....дъщеря на Орхан Мурат са направо като молитви на монахини! То не са голи зад.....ци, то не са из.вра.щен.ци, то не са полуголи луди.....пълна психиатрия! От дълго време обикновенните хора въобще се чудеха ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ДАВА ПАРИ за такава п.ор.но.....г.р.а.ф.и.я! А сега пък сигурно ще го изкарат и "противник на Путин"!!! Е, вярно е..............Путин е нормален мъж!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Значи ясно какъв "режисьор" е.

3

Анонимен

преди 6 години

Вариантите са само два: или е истина, или по някакъв начин е подразнил джуджето.

2

до 3

преди 6 години

А трябва да ни интересува! Май само у нас такива разследвани за злоупотреби могат даже на праламента да кажат да прави вятър. Ама нас какво ни интересува, нали?

1

Анонимен

преди 6 години

Тази новина за руските туристи ли е предназначена,защото нас българите изобщо не ни интересува.