14

Анонимен

преди 6 години

Долнопробна чалгарска сгaн. Не залсужавате, даже да дишате. ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА! ВИЕ СТЕ ГНУСНИ *** !

13

Анонимен

преди 6 години

проблема в бг е троленето и хейтването. ето и тук виждаме как мастити експерти пишат слаб 2 на Щурците и Сигнал, други направо си правят гаргара с Гришо и Кубрат... Аве кво да кажа, лошо е когато комплексите преминат на клинично ниво... Айде бе , специалисти, в коя област сте Номер 1 в Бг или сте номер 10 в света,че оценявате? Чакам!?

12

до 12

преди 6 години

аве лошото на нета е,че такива музикални инвалиди и изобщо неграмотници дават нмение за всичко, включително и това, от което си нямат понятие. Щурците имали 1- 2 хита? Аве момче, имат още през 80- те имаха троен албум с хитове бе, ***! Слушай си там чалгицата и се пръждосвай от тука, рокът е сложна за кухари материя!

11

Анонимен

преди 6 години

Оня брадат козел,да не им събере уредбите?

10

Анонимен

преди 6 години

До aloooИзвод: ожовей и ти 40 год. на БГ сцена, още повече по време на соца (за който вероятно само си чувал от дЕдо си) и пак се изказвай тук.

9

яЗЕКА

преди 6 години

Гледах му един концерт вчера по тиви-то. Велики песни, но изпълнени на плейбек пред такава огромна публика си беше подигравка с хората. Ако иска да бори чалгата, поне да спре да практикува подобен род нямо отваряне на устата и да се разграничи от тая практика. И още едно нещо, докато микрофона е още в мен - означава ли това, че ще се бори срещу всички чалгари, включително щерка си?

8

Анонимен

преди 6 години

Е тя и дъщеря му едно време се очалгари леко, но нали му е дъщеря, на нея ѝ е простено.Във всеки жанр има ббоклуци, има и качество, друг е въпросът кой какво открива от двете неща. А по морето тая година даже не чух чалга. Предимно фолклор по кръчмите, а другите заведения си бичат хаус и поп.

7

Дий-жей

преди 6 години

Чалгата може да я бори единственно Стивън и Ясен Петров

6

alooo

преди 6 години

"Ентелигентните" певци и хора борят чалгата вече 22-23 г. и както виждате са я "смазали".Доколкото до Сигнал, 99 % от хората ходят на концертите да си спомнят с умиление песните,които изпълняваха по време на соца, а не новите им "шлагери".

5

Анонимен

преди 6 години

Ей, направо въ обивамм! Лошото е, че Варели изпълнява поръчка - не да намали шомъ, а под предлог, че се спасява торизмъ, да се отделят няколко гета за "младежки" шумен отдих, където вече тотално няма да има никакъв контрол върху нищо.

4

муньо

преди 6 години

тоя пък нафталин,чак се изказва и за Валерката(хахах).....откъде такова самочувствие и у него и дъщеря му не мога да се сетя.

3

Един от Северозапада

преди 6 години

Внимавайте за часа и децибелите, Валери дебне!

2

Анонимен

преди 6 години

Българския рок трябва да е скандален, но бг рок групите не са интересни и затова и бг рока е на дъното.

1

Анонимен

преди 6 години

След дъжд качулка, сезона свършва.