181

Анонимен

преди 6 години

КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА СИ ЛАЯТ, РУСКИЯТ КЕРВАН СИ ВЪРВИ...

180

GRN

преди 6 години

Цялата Русия е за скрап. Не ни занимавайте с тая страна от Третия свят!

179

мазепа

преди 6 години

До АнонименВидях видеото. Първо - парадът е през 2011г., (защо качено е преди три дни не знам), второ - никой не скандира Русия, Русия. Трето народът е със гръцки и руски знаменца - тоест има предварителна подготовка за посрещането на кораба и моряците от властта.

178

Шоп

преди 6 години

До АнонименНека троловете на Сорос да си пуснат видеото от посещението на двата руски военни кораба миналия месец в гръцкия град Александрополис...--------Е, как няма да им се радват!Нали Александруполис ( бивш Дедеагач) руснаците са го взели от България и са го подарили на Гърция.

177

юбералес

преди 6 години

САЩ премахва визите за Русия - разбира се, че е победа за Русия, така както ЕС премахна визите за Украйна. ''Безвиз'' за Украйна, ''безвиз'' за Русия. Поне така го обясниха по една руска телевизия............. А причината е, че посолството на САЩ не може да обслужва повече руските граждани, след като Русия им съкрати сътрудниците с 750 души.

176

Анонимен

преди 6 години

До Расатеи янките ше го преместят :) Кво ше пият ушaнките бе - кумис или лимонада от съседския гараж?

175

Расате

преди 6 години

Сега руснаците да спрат Мак Доналдс в Русия и да вдигнат митото на продуктине на Кока Кола като отговор.

174

Анонимен

преди 6 години

Нека троловете на Сорос да си пуснат видеото от посещението на двата руски военни кораба миналия месец в гръцкия град Александрополис ,и да видят как там в натовска Гтрция кога руските моряци маршируваха по улиците на града ,цялото население се беше струпало по улиците и посрещаше руските моряци с ръкопляскания и скандирания Русия Русия .Това по разбираеми причини не беше отразено от нашите небългарски- еврейски медии,но видеото го има в тубата

173

Анонимен

преди 6 години

*** ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НОВИНАТА ,ВАШИЯ НАТАНЯХУ РАЗБРА ВЕЧЕ КОЙ Е НОВИЯ СВЕТОВЕН НАЧАЛНИК И ЗАТОВА ВМЕСТО ЗА ВАШИНГТОН ЗАМИНАВА ЗА СОЧИ В РУСИЯ ДА СЕ МОЛИ НА ВОЛОДЯ ДА СЕ НАМЕСИ И ДА СПРЕ НАСТЪПЛЕНИЕТО НА ИРАН И ХИЗБУЛА В СИРИЯ ,КОЕТО Е НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НЕЗАКОННАТА ДЪРЖАВА ИЗРАЕЛ.ДА ПОЯСНЯ ,ЧЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ НА СРЕЩАТА В ДАВОС НАТАНЯХУ ОБЯВИ,ЧЕ ЗА ИЗРАЕЛ Е МНОГО ПО ДОБРЕ ДА ИМА ЗА СЪСЕД В СИРИЯ АЛ КАЙДА ВМЕСТО ПРО ИРАНСКИЯ РЕЖИМ НА АСАД И ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА

172

Гларус

преди 6 години

За Русия ,която се води враг на САЩ, е обяснимо отрязването на визите,въпреки че като паднат приходите в казината в Лас Вегас и продажбите на имоти във Флорида друга песен ще се запее, но за най-верния копой на щатите България защо има визи.Защо нашите студенти като *** за соц.помощи се редят пред посолството и мнозина от тях излизат разревани с отговора Bad english.Къде е сраведливосата братя?Та ние и гъзината си дадохме за вас а вие ни третирете наравно с руснаци,нигерийци и сомалийци.

171

редник

преди 6 години

Където са "окупирали" руснаците никнат заводи и училища и армии , където са "освободили" американците ги закриват ! Също като рекламите си , лъскави и цветни а вътре евтина химия и заробващи консумативи ! Продадохме се за смартфони и уиски , точно като индианците за мъниста и огнена вода...

170

Анонимен

преди 6 години

До Пхах 240Прав си за едно.....нека ги орежат! Така ще ДОКАЖАТ ЗА СЕТЕН ПЪТ колко са лицемерни........."Искаме свобода, права на всички хора, толерантност"......дрън-дрън-дрън....краварски клишета......А като нещо не им хареса.....хоп кепенците! Или санкции! Мдааа, много "демократично" и най-вече юридически правилно! Няма ООН, няма други институти....има само кравешки глад! А колкото до дъщерите ....слушай по-малко щуротиите на западналите зелки, няма да те научат на акъл! Те си живеят в 19век

169

Анонимен

преди 6 години

До опетков 241Слушай, че си ***......това се вижда от километър! Но имаши елементарно мислене и използваш *** клишета, които много скоро самото развитие на историята ще ти докаже че са ИЗМИШЛЬОТИНИ.......Я ми пакажи какво спечелиха Грузинците като се отделиха от СССР....СЕГА ПАК СЕ ВРЪЩАТ...И МОЛДОВА...И АРМЕНИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РЕПУБЛИКИ ВИДЯХА, ЧЕ БЕЗ СЪЮЗ НЕ МОГАТ ДА ПРОКОПСАТ!

168

Пхах

преди 6 години

До НЗАми нека ги поорежат още бре. Тогава като нищо ще бият шута на дъщерята на путин от холандия и на дъщерята на лавров от щатите и на всичките от елитите им. Кой ще по прекаран според теб?

167

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 236Уауууууууууу, виждам че в твоята глава веят същите ветрове като в краварските!!!! Ха-ха-ха.....хората вече правят нови атом двигатели, електромагнитни задвижвания....тоя ветрове го веят......Ну, ну.....продължавайте нататък......с вятъра може и до Марс да стигнете.....Боже каква скръб.......в главите на нашите младежи няма и капка разум, логика....абе ...детски акъл, играе си на компютърни игри и се рее...по ветровете....ха-ха-ха...

166

опетков

преди 6 години

До Анонимен 237 Това глупост ли е или шега. Руснаците никого не били колонизирали. Ти в кой свят живееш? Най-дивите, алчни, жестоки, безскрупулни колонизатори са руснаците. Питай грузинци, арменци, татари, дето не били имали държави. Не ни разсмивай с неграмотност. Самата ти родина България до 1989 г беше колония на СССР, с губернатор и местни руски феодали във всяко министерство.

165

Golden democracy

преди 6 години

Между другото- не за визите, но и за визите... В Украйна и трите им златни находища вече са купени от канадско-американски фирми. Също като при нас. А народецът бяга през глава от Украйна. Щом е толкова хубаво в "демократична Украйна" и щом е толкова лошо в руския Крим, който впрочем си е исторически руски и никой не бяга сега от него, защо украинците живеят в мизерия, емигрират като луди и са им взели американците като на нас златото?

164

Калеко Алеко

преди 6 години

Темата за поредните санкции към Матушката рус, този път с визите, пак възбуди духовете на рушофилската общност в сайта. Влизайки в този форум винаги се чудя къде съм попаднал, изобилието на рускини, рушки оККупанти и вякакви други прорушки елементи, ме кара да си мисля, че този сайт не е български. Уж са ни окупирали американците, а тук навсякъде продължава да смър.ди на рушка газ. Турското робство вече го забравихме, но съвеЦкото няма ка да го забравим с безродниците *** които наследихме..

163

oпетков

преди 6 години

До Анонимен Не си наясно. Не турците, а руснаците драпат да го превземат през 17 век. На Крим са живели т.н. кримски татари, те са били васали на Турция, но са имали собствен хан. Императрицата, не помня Елисавета или Екатерина излъгала хана, като му обещала по-голяма независимост ако се бие с руснаците против турците. Е, турците били изгонени и след това както обикновено руснаците забравили обещанието си и анексирали (завладяли) Крим, изгонили хана и после знаем какво се е случило.

162

+/-

преди 6 години

Спрените визи за руснаци-поредната безпомощност на Вашингтон. Както става ясно, САЩ имат 3 пъти повече служители в посолството си в Москва от Италия или Гърция, като италианското и гръцкото посолство там обработват с три пъти по-малко персонал 6 пъти повече визи, а италианците и гърците не са сред най-работливите. Следователно щатът на посолството на САЩ в Москва е от шпиони. Т.е. Русия спечели от изгонването на US-cops по-малко американски шпиони официално на територията си. САЩ не спечели нищо