15

Анонимен

преди 6 години

Анонимен. Григор си е Григор!Постоянството е основна черта,но при този спорт трябва воля и силна психика.Мацките го разконцентриррат,но младост!Избираш или едното или другото с двете е трудно.

14

e, са

преди 6 години

Тя Катина си го е казала в прав текст: "поддържането на постоянно ниво е изключително трудно." Ако не хейтим постоянно, как ще сме на ниво?

13

до 13

преди 6 години

Въпреки, че в този случай не е действащо лице, премиерът на Р България е само един, така че има ът!!!

12

сминдух енд чесън

преди 6 години

Какво е хейтър,питам щото не е руска дума и ми звучи непознато

11

Анонимен

преди 6 години

До Каке, няма "ът"

10

Беден бакшиш

преди 6 години

Гришо е пич. ;)

9

Фенъ

преди 6 години

*** си е ***! Сега пак ще почне нов том от книгата - "Как никога не преминах 2-ри кръг"То бива да не си познаваме стоката.

8

Анонимен

преди 6 години

Лошото на нашия народ е, че от лъжи и заблуди, от бедност и отчаяние не вярва на нищо. Винаги подлага добрите резултати, победите на съмнение. Ако сме имали управници, истински патриоти, които да са се трудили българина да живее добре и да мисли положително, нещата щяха да са различни.Григор е много добър тенисист, съмнения няма.Усеща се, че не чувства България блузка, дори и изпитва срам.Ето това е комплекса. Алеко е писал за него. Това се усеща и хората му го връщат по своя начин, с подигравка

7

До 1

преди 6 години

Тенисистите не са нито комунисти, нито евреи, не крадат, не лъжат, не мамят. Това е подвиг!

6

Дани

преди 6 години

С млад,очарователе мъж като Григор Димитров,който е спечелил 10 милиона долара с труд и талант,можем само да се гордеем,при положение,че има много други,които ни карат да се срамуваме,когато сме в чужбина,в т.ч."шведите",наркодилърите,тези,които източват чужди карти,някои политици-също.А хейтърите вероятно са безработни,нискообразовани,озлобени от несретния си живот,затова си го изкарват на успелите.

5

Анонимен

преди 6 години

Една от основните точки на руската пропаганда ВИНАГИ е била унижаване и убиване на българското национално чувство и самосъзнание. Съответно по повод на всеки български успех се изливат тонове пумия.

4

Анонимен

преди 6 години

Комплексите, комплексите, това ни е проблема от години, защото сме мачкани, лъгани, унижавани, подигравани от тези които ни управляват. Последният, Бай Суджук не само ограби а и отчая напълно българина, отне му бъдещете. И му каза директно, *** е. Явно е така за да го търпим да ни определя живота, като неговият е пълна пародия обвита в увеличаваща се параноя, да ме то убият и да не загуби ограбеното от българина. Осъзнаването ни, че трябва да се освободим от всичко това е предстоящо.

3

Как

преди 6 години

гордо звучи тенис партньор на премиера(ът) Бойко Борисов!

2

MMM

преди 6 години

До 1За теб говорят. Не четеш ли? Можеш да хейтваш ако в твоята професия си в 10-та в света...:) Ама, тогава щеше да си по-умен. Да знаеш какво усилие е необходимо. Съответно, нито щеше да хейтваш, нито да коментираш тук. Жалко, нали?

1

Анонимен

преди 6 години

Какви подзиви алоуууу Аман от измислени герои