16

шматка

преди 6 години

Като оцапат басейна кой ще чисти

15

Анонимен

преди 6 години

Бях на Риският монастир веднъж на Васильовден по стар стил, и там бяха отишли "шведи" за "Банго Васил". В монастира вътре нямаше, но навън като се тръгне от монастира по пътя в посока към пещерата на ветеца от едната стра на пътя беше плътно километри сергии и чалга и танцуващи кючеци "шведи".Все едно се намирах в "Швеция', покрай тем само се говори на "шведски" и атмосферата е "шведска". Беше много гадно.

14

Бай Ставри

преди 6 години

Ако шведът е бил изпратен от бизнес конкурент, то май вместо проблем е направил супер реклама на въпросния басейн. Знаейки, че няма шведи в комплекса, за мен той се издига нагоре в ранглистата когато трябва да избирам къде да ходя. Даже предлагам дружно да подкрепим басейна (най-вероятно Нептуна) като всеки от нас отиде на плаж поне веднъж.

13

Анонимен

преди 6 години

Имената на тея винаги са ме шашкали. Няма такова име като "Ефенди", тоя как си е го е сложил това име?Има и други примери, и веднага разбираш, че са "шведи",.

12

Анонимен

преди 6 години

Е,хубава работа...Какво да кажа за дискриминацията на българи в Сливен.Най-хубавия басейн на Минералните бани е ***.Толкова много ***,че българите изобщо не ходят вече...Кажете сега кой е дискриминиран? Държат се като дива *** ,арогантни,нахални...Били дискриминирани!!!Абсолютно не е вярно!

11

сминдух енд чесън

преди 6 години

Този не беше ли ОТК във фабриката на брат му Роберт до Щутгарт.

10

Анонимен

преди 6 години

Изобщо няма да го коментирам тоя елемент, защото докато тия не разберат, че освен права имат и задължения, няма да ги вземам под внимание. А басейна е частна собственост, където собственика определя правилата. Точка. Това НЕ Е дискриминация. И мен не ме пускат на много места, но аз не рева. И изобщо да не се опитват да кажат, че в Европа е по-различно. Същото е, че и по-строго даже. Масово клубовете са с фейсконтрол, пък не съм чул някой да реве, че е дискриминиран като не го пуснат.

9

Анонимен

преди 6 години

Частна собственост. Точка по въпроса. Няма никаква дискриминация.

8

saki

преди 6 години

Този някой го е изпратил нарочно. Явно бизнес конкурент. Ромът говореше заучени фрази.

7

Анонимен

преди 6 години

щом басейна е частен,какъв е проблема? или БХК ще ми определя кой да пускам в апартамента си ,например,де.

6

Елемаг

преди 6 години

Няма никаква дискриминация.Тази дума я използвате ВИЕ и за това палите безсмислено фитилите.Басейна вероятно си има правила и си ги спазва.Той е частен!!При мене в моя офис и бизнес съм сложил табели,че не допускам лица в неприлично,нетрезво и нечистоплътно състояние.Познайте кои са така?Да,викат,че ще се оплачат на комисията и само толкоз!!Този *** да бъде съден веднага по бързата за разпалване на етническа и религиозна омраза!!КАзах!!

5

МАРШАЛА

преди 6 години

Предполагам ,че причината е хигиенна , не расова

4

Анонимен

преди 6 години

Гледах интервю с този, говори български като в махалата, но е ОТК в завод на Бош за кормилни рейки в Щудгард, а аз се чудех защо на последък немските коли хептен за нищо не стават, щом български *** им отценява качеството...

3

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за детето. На него трудно се обяснява, защо не го пускат на басейн. На мен ще ми е трудно да обясна на моя син, защо не му дават да ходи на басейн. И знам, че не е редно да се слага всичко под един знаменател, но как успяват да обяснят на децата си, защо не плащат сметки за ток, вода, разрешително за строеж, данъци, винетки, защо раждат непълнолетни, защо по избори има по 20 лв на човек......избирателно се решава, какво да се обяснява на децата.

2

Ми

преди 6 години

като пуснат тия, ще загубят десетки други. Предполагам, че става въпрос за Нептун.

1

НЯКОЙ

преди 6 години

ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ МЕ КЕФИ НАЙ-МНОГО. ТОВА ЗАКАНА ЛИ Е?