10

До 9:

преди 6 години

Ами точно така е както си го представяш. Има много статии по интернет и клипове в ЮТюб.Виждал съм как просто хората отиват малко встрани от къщата си - видеото беше, че отиват около железопътните релси и просто клякат. И това са 600 милиона човека в Индия. За много хора от Индия, Китай и Африка всеки ден е ад. В никакъв случай не може да се каже, че ние сме по-умни и по-работливи от тях, повярвай ми, просто сме късметлии.

9

тъпи жени

преди 6 години

ми да беше си я направила сама

8

Анонимна

преди 6 години

Не мога да повярвам! *** как навън се облекчават?! Боже, Боже! В 21 век акаt и пiкaяt, където им падне. Ми не мирише ли? Еgati вуньошnicite. Добре, тя чакала да се мръкне, ами "мъжкарят" къде се е облекчавал по светло, голямата нужда де? Може би си пожелават добро утро по съседски, или лека нощ, докато serat.

7

Анонимен

преди 6 години

ето така живеят милиони, а вие се оплаквате, нямало тва, нямало онова...

6

Анонимен

преди 6 години

60% от хората в Индия нямат достъп до тоалетни и извършват биологичните си нужди на открито.

5

Анонимен

преди 6 години

Абе човеко е щел да и направи тоалетна на двора ама не е имал лопата да изкопа септичната яма. А и не е само ямата ами тухли ами покрив ами врата?! Като знам какава мизерия е и беднотия нищо чудно че човека не е можал да реализира тоалатната! Ако сега някой български бедняк реше да построи тоалетна на село ще е голем смех. За ямата ще я изкопа ама матреалите за реализиране на стените покрива и вратата ще му се опънат!

4

Анонимен

преди 6 години

Ми да си построи тоалетна ...защо все чакат на мъжете?

3

Анонимен

преди 6 години

До До 1:Това е друга тема,аз говорех за тоалетната на снимката.В много страни жените не се третират добре и за това трябва да следят властите,полицията,прокуратурата,правните организации.

2

До 1:

преди 6 години

Ти прочете ли статията?Става въпрос, че жените в селските райони извършват физиологичните си нужди само по тъмно. Ти можеш ли да си представиш да не можеш да ходиш по нужда през деня - това значи от 12-14 часа мъчение на ден.

1

Анонимен

преди 6 години

Птичките пеят,зелена природа,да ти е кеф да си четеш в такава тоалетна при отворена врата.