43

Е,и...

преди 6 години

Без пари ли да е ?! Не мога да разбера оревахте орталъка с тез касови бележки...и цени това лято !!! По чалгиите плащате по 20лв вход без изпълнител даже и по 100лв бутилката вътре...нито касови бележки получавате нито нищо . Ама щом е за нещо родно и ценностно...без пари трябва да еее. Писва тази криворазбрана цивилизация

42

стига глупости

преди 6 години

....Атанас Калев-един приятел ми звънна и ми каза....знаеш ли какво се случва на Жеравна?Новинка като една жена в трамвая каза.....

41

Анонимен

преди 6 години

Много мога да съм саркастичен, но просто ще напиша , че това е новина за ***.

40

Анонимен

преди 6 години

Цените си бяха нормални, а организацията - перфектна!Да са живи и здрави хората, получи се страхотен фестивал!А това, че в Кауфланд има по-евтини кебапчета и пърленки, го оставям без коментар!Тя и бирата в Алди е по-евтина от фестивала Рок ам Ринг, ама германците не пиянстват по домовете си, а отиват на фестивал и се забавляват!

39

Анонимен

преди 6 години

Ден година храни, но за този ден е вложен много труд, докато се подготвят за него. Или си мислите, че ей така дошъл денят и фестивала си станал сам без подготовка, без вложения на пари, труд и време? Ми то и за всяка премиера на филм може да се каже, че ден година храни. Това снимки, подбор на актьори, репетиции, декори, хонорари и всичко друго няма значение.

38

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да дадеш 100 лева за салфетки в чалготека, а някакъв пиян или предрусан ромски певец да се опитва да пее, докато ти пиеш менте алкохол...

37

Анонимен

преди 6 години

*** си иска да не плаща , а да му ходят по ***, е тази наглост е национална черта. Вмаесто да си ходи при мама да си му угажда.

36

Аз там

преди 6 години

И аз бях там. Чорбата - два лева, кебап - 4, хлебче - 0.50,пърленка - 3. Билета 25 лева за три дни, т.е. по 8 лева на ден. За Цеца колко плащате ..?Не ми харесаха ВИП превзетостите - на едно място не можеш да ядеш, да влезеш. Както и посещението от ВИП пуяци без билети - видях Цветанов и Симеонов. За цените всичко идва от една манипулирана статия от вчера във Фейсбук. От тоя сайт НИКОЙ не е бил там, че да пише такива глупости. А който не иска да не ходи. Не е задължително като данъците.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен35Ем всички ще са богати, ако глупостите ти са истина.

34

:)

преди 6 години

Беднякът не трябва да ходи по фестивали, а да си наляга парцалите и да работи!Никой не му е длъжен и никой не е задължен да му тича по *** без да му се плаща!

33

Анонимен

преди 6 години

Платени митинги, платени коментари, платен национализъм...

32

Анонимен

преди 6 години

Дайте ми 50 лв. на ден и аз ще крещя цял ден "България! България!"...

31

?!?

преди 6 години

Защо лъжете хората? Покажете и касовите бележки за пърленка и вода? АЙ да ви ... и журналята!

30

Анонимен

преди 6 години

Селтака седи на маса, до него сервитьор , два часа го обслужва и после пита "как така тая пържола е 10 лева, а в кауфланд е 8.

29

анонимен

преди 6 години

"Ден година храни"! Българска поговорка, от време оно! Това ни е в гените и няма да се променим!

28

svetlio

преди 6 години

Българина става все по-загубен!Оставя се да го баламосват по разни схеми.Като гледам колко патриот се събра там,имам усещането,че държавата кипи.Патриот не се става със снимки във Фейса-колко сме етно,а с дела.По добре набий шамарите cигaнеtu,което си хвърля опаковката от кроасана пред теб,от колкото да правиш парчетии,колко си велик на Жеравна.Стягайте се,че голям ви чака ей!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Те и партиите са борят за полза роду, но взимат пачки от държавната субсидия, от други "субсидии". Всеки гласуван закон струва някакви кинти. В руската Дума по важните депутати взимали по $50000 на гласуван закон.

26

Жиб.

преди 6 години

Тия цени вие сами си ги поставяте и после ги изчислявате,но ако е за въпрос- цената на соцеализма е само 30 лева,на депесизма- 10 лева а на русофилизма- 90 лева. Изчислението е правено по вашите методи.

25

Буров за селтиците

преди 6 години

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."

24

Анонимен

преди 6 години

За влизане на работното място ще започнат да искат пари.