23

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не са от малцинствата А имаме ли яснота кои са мнозинства,кои са малцинства

22

Анонимен

преди 6 години

На запад на тази вьзраст работят с родителите си . Към частните СИ ФИРМИ. И ЧРЕЗ ГРАДИВНИЯ СИ ТРУД СЕ ВЪЗПИТАВАТ. А тук във форума някои им казват либералите. БЕЗ ДА СА НАЯСНО ЗА ЗАПАДНОТО ОБЩЕСТВО.

21

.

преди 6 години

Онзи ден бях някъде командировка, едно 12 год. му звъни телефона с "люцифер и буда" , баща му до него никакво внимание, това е възпитанието у нас, не само присъдоте, всичко е на режим "редукция" понеже еди кво си, това е за доживотен или смърт, а те ще го пуснат след 3 години ...когато отрежеш гърлото на друг човек ерче не си на 15 и човек не си ..

20

Анонимен

преди 6 години

Какъв и.дЕот трябва да си за да заколиш това дете? Защо крият родителите? Те носят вината за да е толкова побъркан. Скарал си се, ОК, сбил си се, донякъде нормално, но на 15 да носиш нож и да ръгач дете на 11, какво е това? В живота има неща които не се случват по наша воля и желание. Има различия в желанията и мисленето. И всеки който не е съглася да го ръгаме с ножове ли? Какво става в България???

19

ХМ

преди 6 години

Онези точки с числата на филми,музика,игри и др. Не са за красота.Културното министерство дава награди на хора пеещи на 6 годишни за "друсалки"Какво очаквате освен - Лумпенюнген.

18

Елена

преди 6 години

Възпитанието отдавна е забравена цел в Българското училище.Новият закон с чиста съвест прати децета по улиците ,защото целодневнота форма на обучение за която се говореше,че ще бъде задължителна е само препоръчителна.Ако училището има възможност и родителите я желаят ще я има;А при делегираните това не е възможно.

17

Бай Х

преди 6 години

"11-годишното момиче. После взело вещите и,"- вече така ли им казват на кражбите - на 15 г. си е чист убиец и крадец и думи от типа "мама и тате", хайде извиньети.... не сме, чек такива балами че да ме разчустват..... ами момичето ...ами родителите ...никога вече няма да го има, а е било само на 11....- докато в това ново общество продължава да се внушава, че - агресорите и насилниците са жертви ще е така - сега сигурно психолог ще работи с момчето а за родителите на момичето - психолог?

16

Анонимен

преди 6 години

Не обвинявайте игрите и филмите за дето някои хора не могат да си възпитават децата!

15

Цецо

преди 6 години

Поради факта, че агресията присъства навсякъде, в медиите, в касовите екшън-филми, в мрежата и откъде ли още не, нашите деца се превръщат в социопати!!! Това убива всичко човешко в младите поколения... какво ли ги чака занапред?!?

14

Анонимен

преди 6 години

И този пикльо като лежи от три до десет ще излезне превъзпитан и полезен за обществото джентълмен ли ? Я до живот без право на замяна да ви ...... на системата правосъдна !

13

hmn

преди 6 години

баси трудният случай, честно ... нямала документи ... не живеела във входа ... няма друг ушев като българският ушев.

12

Анонимен

преди 6 години

Мда, децата ни се избиват...Израстват твърде бързо и вече на 15-16 години си мислят, че са възрастни. Да, обаче все още не осъзнават физическата си сила, не могат да контролират емоциите, реакциите и поведението си и когато стане белята много бързо търсят защита от мама и тате. За всичко това обаче сме виновни ние родителите и сбърканото ни общество, което кара децата да порастват твърде бързо! Затова на 14 си показват задниците и пеят за Буда и Луцифер, а на 15 убиват хладнокръвно!

11

Stun

преди 6 години

11 годишна спори къде да пуши наргиле! 15 годишен убива 11 годишна заради наргиле! Абе хора, като няма да възпитавате и да се грижите за тези деца, защо ги раждате!?

10

Анонимен

преди 6 години

КРЪВНИНАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ РОДИТЕЛИТЕ НА УБИЕЦА. А тя е около 200 000 лв..ПЪК ДА СИ СЕДИ. Ако е той?

9

Петров

преди 6 години

Имената на родителите на малолетния убиец ен се споменават, защото са видни ГЕРБаджийсик активисти! какво друго може да очакваш от такива, освен да отгледат изверг и убиец!

8

кой

преди 6 години

Хора какво става в семействата,деца убиват деца кой как ги възпитава това е ужас....

7

Анонимен

преди 6 години

Много е важно, че сте посочили че не са от малцинствата. Трябваше и да го подчертаете дебело. Не мога да разбера, какво е това разделение. Нали всички сме български граждани. За кво при всяко криминално деяние трябва да се посочва това. За да жалим едните повече и други по малко. Ако е от малцинствата е *** сигурно. Престъпника си е престъпник. Хората се делят на добри и лоши. Жалко за днешните деца.

6

Анонимен

преди 6 години

Казал е на майка си и баща си и те са се обадили в полицията ли? Чакал е при мама и при тате ако не го открият.

5

До номер 1

преди 6 години

Тоя баща първо трябва да гръмне себе си.

4

,,,,,

преди 6 години

И как са разбрали, че е той като "в началото нямахме никакви опорни точки. Момичето нямаше документ, оказа се, че никой от блока не я познава, никой не бе чул нищо - нито викове за помощ, нито пък имаше свидетели, които да са видели двамата младежи да влизат във входа или преди това да се движат наоколо"?