72

бъз бъз

преди 6 години

Много и се ще на америката да ги издемократства,ама не и стиска!

71

до 91 чебурак

преди 6 години

До яааааСК си имат вече трето поколение тревопасни хора, нормално е да развиват консуматорска култура на ливадата, от коя тревица да започна? Тъмнозелена, светло или пожълтяла? Ако столетната партия не беше сгънала тромпета 91г. и тук щеше да е така, с помощта на СеСеСере, БКП/БСП,ДПС,АТАКА и мн. други разклонения на червения рак.

70

яаааа

преди 6 години

Ко стаа,е!?Нали Сев.Корея ядяха трева,гладуваха като кучета ,само дето не канибалстваха,и чакаха с огромно нетърпение американците да им снесат демокрация!?Сега излезе,че те си имали всичко,изобщо не гладуват,и пет пари не дават ни за америка,ни за европа!Ало,сoрoсoпитeците,и ся ко ша прайм,м!?

69

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Ти сигурно и сега си си ***, а Samsung S8 сигурно си виждал само на билборд-а пред очуканата панелка, в която живееш.

68

Анонимен

преди 6 години

До Не! И те са преди нас ,нещастните .На феновете на Комуниста от Банкя и европейските ценности пожелавам приятен живот в РБ.И да се интегрирате с малцинствата и бежанците .

67

Анонимен

преди 6 години

Хе ,хе !Издишате . Сякаш досега не са консумирали и хрупали тревица . А Приморието е заринато от евтини лаптопове ,сматфони ,таблети и бяла техника от Северна Корея . Че и плодове и зеленчуци .Издишате .

66

Не!

преди 6 години

На всички фенчета на топчо пожелавам живот в СК!

65

Анонимен

преди 6 години

Най-новият модел смартфон модел "Пхенян"! Откъде да си купя? Веднага си изхвърлям Самсунг с8 и го взимам. А колко от тези нещастници са виждали някога 200 долара...Много са смешни горките, но и ние на времето бяхме такива ***

64

Анонимен

преди 6 години

СМЯЯЯЯХ!!!! Браво, да пазаруват на воля. Това е държава на изобилието ХА-ХА-ХААА!!!!

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80Когато ти станат с пушка зад тила и постоянна заплаха за лагер за цялата фамилия ще викаш ура и ще питаш за още. Хората са принудени, а не от удоволствие правят това.

62

Анонимен

преди 6 години

До 80ким е един от основните вносители на метамфетамин в южна корея.освен това хората в кндр са тотално куку. гледай филмa The Happiest People on Earth в youtube, за да видиш как боготворят ким, все едно е създателя на вселената. те дори си мислят, че той не няма заддник и не ходи в тоалетна. промивката на мозъци там е пълна, народа гладува и децата умират в мизерия, а ким живее в рая, пуши скъпи пури и си поръчва от най скъпите уискита. застрелват хора само заради лошо гледане. там е ужас

61

Анонимен

преди 6 години

кво ви пречат севернокорейците бе- живеят си мирно, скромно и кротко и не нападат никого, за разлика от наглосаксонците.Краварите имат нужда от нова война, щото цялата им прехвалена икономика се крепи на войни и избиване и ограбване на другите народи.А, да, и на производство и продажба на накротици

60

Анонимен

преди 6 години

През 2015 г. обаче нашият скъп и многоуважаван маршал Ким Чен Ун направи така, че ние да служим от 10 ч. до 20 ч."т.е те не работят там, те прослужват времето. :)

59

АЗ

преди 6 години

Абе нали довчера, вие лъжците, ни заливахте с информации как там умират с милиони от глад. А сега американец от влиятелна медия говори за препълнени от стока магазини, даващи отстъпки и клиентски карти! Само сладолед имало 120 вида! Хайде озаптете се лъжци *** , пишете само проверени неща!

58

ола

преди 6 години

Е какво пък е имало в тези Корекоми в България,да не би да е имало бельо на Келвин Клайн или Гучи.Имало е някакви прости шоколади които сега може да си купите за 1 лв.Голяма рабата ,няма що!

57

Ala_Bala

преди 6 години

do 75Голямо разнообразие на ***. 5 артикула х 30 марки = 150 вида направени от каша - машинно обезкостено месо и суджуци от 10 годишно замразено месо от резервите на Западна Европа. Затова хората от Западна България ходят да си пазаруват в Сърбия и Македония!

56

Не!

преди 6 години

Всички режими са със срок на годност... и на топчо ще му се види края и хората ще са свободни!

55

Анонимен

преди 6 години

Да сега всеки магазин в квартала е 1000 пъти по-зареден от Корекомите навремето.В Кауфланда направо можеш да се загубиш вътре. Влизаш и си купуваш всичко. До нас има и Фантастико, не е голям магазина, но е много добре зареден с разнообразна стока.Преди се чудиш какво да си купи, то нямаше нищо в магазините преди 1989 г.

54

Шоп

преди 6 години

А къде е щандът с прясно месо, риба, шунка, маслини, колбаси, кашкавал, плодове?С един камион зрънчо и пуканки в лъскави опаковки ли мислите да ни баламосвате?И с десетина кенчета бира?Това не е функциониращ магазин, а театрален декор, кварталният ми магазин има шейсе пъти по-голям асортимент.И тия със сплесканите физиономии - *** не бих си фърлил върху нея...

53

Мен

преди 6 години

Корея трябва да се обедини вземайки най доброто от 2 те кореи... ядрено орьжие и суверенитет от севера с икономическата мощ на юга