79

Серьожа

преди 6 години

Аре аман от фалшива и лицемерна йезуитска загриженост! Бегай мий краката на терористите и се оправяй с педофилските мераци на кардиналите си, тавариш Папа Римский презервативчик.

78

Кретен

преди 6 години

Я, DW прогледнаха! Друго писаха преди година две. Тогава май ни изкараха расисти?

77

До 68

преди 6 години

Пишеш без да мислиш!На ромите са им дадени много повече възможности, отколкото на нас. От тях се иска само ДА СЕ ПОТРУДЯТ, за да реализират тези възможности. Но те не желаят!Те искат наготово. В това се състои проблемът.Защо хората тук негодуват? Защото се опасяват, че ще последва нов натиск отвън с настояване да им помагаме още повече. А това значи да откъснем по-голям комат от хляба на децата си, за да го дадем на ромите, а от това няма да има ефект. Ромите ни мислят за будали и ни мразят.

76

Народна Милиция

преди 6 години

А католическите свещеници *** ли малките синганета

75

tonygl

преди 6 години

Ще напрвим бе няма проблем. Вариант е ДЕЗинтеграция до молекулярно ниво.

74

градски

преди 6 години

ми те са си римляни, нормално е да помогне човеко

73

до Ханко Брат

преди 6 години

България Не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти.---Защо обиждаш "братята" американци?Американският посланик в София Ерик Рубин едва ли ще се съгласи с теб, след толкова усилия от американска страна, днес Бг е точно такава каквато я иска политическият елит на САЩ!Не ти харесва????Оплачи се на папата или на Тръмп!!!

72

католист

преди 6 години

даваййй, папич, ако успееш ракията от мен. амин

71

Ханко Брат

преди 6 години

България Не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти. Следващият път когато Папата гали Тиквата по главата, дано той (Мутрата), да е Студен.

70

Анонимен

преди 6 години

Когато построят огромен крематориум, напълнят го със зли църни духове, и Папата лично дойде да драсне кибрита, моментално ставам католик и всяка неделя на църква ще ходя.Докато това не се случи не искам и да ги чувам.

69

Успех!!!

преди 6 години

Би могло и професионален център да се открие към църквата,а също да се поемат разходите за квалификация на млади хора.Толкова много може да се направи само с една малка част от парите,които се пилеят за безсмислици.Пари има-липсва желание.

68

.

преди 6 години

Папата, британската кралица, който и да дойде съм доволен,ако имат поне малък успех с очовечаването на тия същества ... едно е ясно, положението е такова, защото нашите посткоми крадци не си мърдат пръста, дори напротив, работят заедно с *** босове.

67

АФУЗ АЛИ

преди 6 години

Този няма работа у нас.Той няма исторически доказани последователи,а насила обърнати като тези от Раковски и българските РОМИ,които насила сега ги обръщат от православието в католици с новото име ,,Роми,, което означава последователи на папата, а историческото им име с хилядолетна история-,,Племето ,,Ци,, от реката ГАНГ,, в Индия се забрани у нас да се изговаря и пише.В НЕТА ,ако пишеш ,,***,,-веднага те изтриват с псувня.

66

Анонимен

преди 6 години

Престанете да пишете глупости,винаги сте негативно настроени,това според мен е помощ в полза на България,единственото което не ми харесва,че е само за ромите,което е расистко и се надявам да подкрепят и останалите бедни,в неравностойно положение деца да си стъпят на краката.Като не можете да ги адаптирате,оставете поне църквата да свърши тази работа,без значение католици или православни.

65

Анонимен

преди 6 години

Ватиканския главен мюфтия не е добре дошъл в България.

64

Анонимен

преди 6 години

Антихристът тръгнал да говори за дяволският кръг.

63

Анонимен

преди 6 години

Папата няма ли да си ги прибере във Ватикана като бежанците?

62

Анонимен

преди 6 години

Е имах си аз папа Ибрикентий Толерастки да дойде в България за да види хора, които не са от бежанската боя. Тъмен ли е, папата е там да му мие краката.

61

Анонимен

преди 6 години

Напълно подкрепям тези действия на католиците и папата,но единственото което не ми харесва е,че действат избирателно,расистки в конкретния случай,защото в положението на ромите са и много българи.Не трябва да ги разделят на расистка,а на социална основа - да подпомагат бедните да се адаптират,а не само ромите.

60

АМАн от терористи

преди 6 години

От Бъдещето искат растрели на виновните длъжностни лица от София ..Да ги подредят на стрелбището и с ЗСУ 23 мм..Предлагат деца на Бог Саваот чиит майки са тероризирани и увредени с камери в детска ясла в Пловдив..Да докладват какви милиони прибират ГЕРБ за преводи за покупка на терористични и педофилски камери с ограбени милиарди от народа.С ограбени милиарди от народа терористите на власт плащат з а гласовете на ромите по време на имитации на избори .,.НАй много пари давали от ГЕРБ ..