39

Анонимен

преди 6 години

Много обичам да ме правят на балама

38

111111

преди 6 години

Четете в Афера какво е казал Доган през 2013 г-за демокрацията и диктатурата,за Борисов и управленците ни,на къде сме се запътили и ако не се променим нищо добро не ни чака -четете и тогава злобейте.Сутринта неговия приятел каза по НТ,че мнението му за Борисов не се е променило от тогава.Но съдбата на давещите се е в самите давещи се.Като сме прости това си заслужаваме -последни във всичко.А англичаните питали наши сънародници още ли в България управлява мафията.

37

Анонимен

преди 6 години

прочитам написаното, а там пише : "23 хиляди тома книги", сега всчики прочетохте ли написаното, значи всички сме прочели "23 хиляди тома книги". И да беше излъгал след като Доган прочете статията вече ще е вярно.точка И за бедността и скромността сигурно има логично обяснение, единствено ме интересува 2 звездния хотел олинклузив ли е и кой го плаща или просото си е негов.

36

ха-ха-ха-ха...

преди 6 години

До РеалистАми щото е руски агент, а тогава султан Ердоган беше скаран с Вожда ***. Всъщност турците забраниха на него и на всички от ДПС да ходят в Турция :)

35

Бай Хой

преди 6 години

Тадъръков - професор ...Доган скромен, начетен и обичащ България ...Открийте 100-те разлики .

34

x

преди 6 години

САМО СИ ВИЖТЕ ЗАГЛАВИЕТО! ВНИМАТЕЛНО СЕ ВГЛЕДАЙТЕ В НЕГО! ДОГАН НЕ Е БЪЛГАРИН-ТОЙ Е БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИТЕ РАЗЛИКА.НЕ Е И СКРОМЕН-АМИ ХОНОРАРЧЕТО ОТ 1.5 МИЛИОНА ЗА ЯЗОВИРА,КОЙТО В МОМЕНТА Е СУХ КАТО НА БАБА ТАША ОНАЯ РАБОТА...? АМИ ТОВА,ЧЕ ЖИВЕЕ НА МОРЕТО И В БОЯНА-АМА СКРОМНИ МЕСТЕНЦА А...

33

Анонимен

преди 6 години

Бай Митьо,що не се занимаваш с нещо по-сериозно вместо да даваш оценки на хората?Като уважаван от управляващата ни *** -и част от нея-човек на науката може би ще е разумно да им обясниш,че реформите,които от 28 г правят,са като опитите на пед.ерасите да заченат!Обадете се на Килърито и бегайте да ви скрие в Гуантанамо ,че както пише- и в БГ започна клането! Без съд унищожихте икономиката и преполовихте населението на БГ- логично е и вие без съд да си платите за "реформаторския труд"!

32

Анонимен

преди 6 години

Това първоаприлско материалче закъсняло ли е, или се публикува преждевременно?

31

ойларипи

преди 6 години

...и едни араби с куфарчета и каскети щели да инвестират 4 милиарда народна пара в КТБ... /от втората част на интервюто с бизнесмена/

30

сминдух енд чесън

преди 6 години

Нито е скромен ,нито е българин,още повече пък лукса двузвезден

29

Анонимен

преди 6 години

Ами за да е 4 звезди един хотел трябва да има басейн, задължително. Та ако в къщата на агент Сава има басейн то вече не е 2 звезден хотел, а като я гледам отвън ми прилича на много повече от хотел. И то живее сам. В хотелите е гъчкано с народ и всеки се къпе в басейна, а там тоя е сам. Затова е и наречено дворец, а не дом даже.Тоя ако сме нормална държава от там ще го изкарат и ще го обесят на първото дърво и всички комунисти.Че сега всички са милиардери. Откъде? От нас. От кражби.

28

...

преди 6 години

Значи не знам много, но знам, че тоя ако ти каже добър ден то излез навън погледни върни се пак излез пак погледни, че инак може да те ИЗЛЪЖЕ! Инак това е един от НАЙ-НАЙ-НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАЗСИПНИЦИ на България! Единственото за което мисли е неговото собствено добро! А и аз лично съм виждал 2 от сараите му единия в между кърджали и ивайловград другия в Странджата! А казват, че имал доста повече такива места дето са маааалко да речем 100-200 пъти над 2 звезди! А и за книгите това е ПОРЕДНАТА МУ ЛЪЖА

27

Анонимен

преди 6 години

То Мохамед е бил неук.А за този "великия" в ШУ и до днес говорят, че бил ***. Нали и там е завършил.Те в Шумен преподавателите няма да лъжат, човекът не ставал. Вижте му там дипломата.Бил чел много, какво "Плейбой"?Бил лежал в килия на смъртник, т.е. е бил сам в килията, и понеже е бил техен човек, това е било само за д асе запише в досито му, че е дисидент и след 1989 г. да създаде партия по поръчка на ДС. А в килията е маал свински пържоли.Всичко му е изкуствено на тоя татарски ***.

26

Анонимен

преди 6 години

***-даръков

25

Анонимен

преди 6 години

Ако всички скромни българи живееха на хотел в Бояна?

24

Анонимен

преди 6 години

Доганя,Местаня милиарди за баня...

23

Бодев

преди 6 години

Абе тук има грешка, не тома а тона, 23 000 тона е прочел.

22

въпрос

преди 6 години

От какво забогатя Доган?

21

Вуте

преди 6 години

На 25 г. е бил през 1979. Тогава немаше книги, бе! През комунистическо нямаше издадени 23 хил. тома, какво ли е чел? Докладите на ДС?

20

Анонимен

преди 6 години

Много е беден,мани,не му знам сараите,а офшорките да не говорим.Източване на дуржавицата за много ,много милиони.